Отговори
# 315
Хайде и аз съм на магнезий от днес заради втвърдяване на коремчето. Мамите, които са пили/пият магнезий, след колко време спря въпросното втвърдяване при вас и въобще спира ли напълно?  newsm78

Аз го пия вече месец вечер, а сутрин биозин мама. Моят корем си е твърд, висок и прибран както предната бременност, така и сега. Магнезият ми действа много добре и много отпускащо, ако го пропусна, вечер си усещам корема доста напрягащ. Simple Smile

# 316
За магнезия- пия го месец сутрин и вечер ... лекарят ми го предписа.  Пия и пренатал вечер. Лекарят ми каза , че пренатала е добре да се пие и след раждането.  За секса - не сме го правили от около 2 месеца. От както ми "мърда" коремът .

# 317
Ей, това жената не е човек...като види малко хубаво време и започва основно почистване. Направо съм гроги вече... Цял ден чистя и пренареждам шкафове, за да освободя място за бебешките дрешки в едната част от гардероба на баткото. Покрай това отделих мои стари дрехи, които няма да облека вече никога,та се чудех дали я има все още инициативата на H&M като предадеш стари дрехи, ти дават талон за отстъпка.  newsm78

# 318
  • Варна
Ей, това жената не е човек...като види малко хубаво време и започва основно почистване. Направо съм гроги вече... Цял ден чистя и пренареждам шкафове, за да освободя място за бебешките дрешки в едната част от гардероба на баткото. Покрай това отделих мои стари дрехи, които няма да облека вече никога,та се чудех дали я има все още инициативата на H&M като предадеш стари дрехи, ти дават талон за отстъпка.  newsm78
Според форума за НМ тук в бг мама няма краен срок за кампанията,имат и нова инициатива:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=855809.345

# 319
 ivinnka, благодаря  Hug

# 320
Секс правим много рядко Grinning бяхме правили преди месец и наскоро пак , но е доста неудобно заради корема и ме избива дори на смях ,особенно ако беб започне да рита.  Crazy
Момичета, колко на често усещате контракции? Напоследък усещам всеки ден по няколко пъти, не са по дълготрайни от 2мин. В 26г.с съм

# 321
  • Свищов
Какво беше това секс? Даже в първата си брачна нощ не сме правили. Преди заради зацапвае, после заради страх от контракции, а сега просто не можем чисто морално. Бебето много шава щом надуши баща си и просто не можем да си представим да правим каквото и да е. Даже и от целувки и прегръдки ревнува. Веднага ме оритва здравата.

# 322
Здравейте мами,ще приемете ли още една февруарска мама към вашата групичка?На 35 години сам от Хасково,термина ми е на 7 февруари,втора бременност.

# 323
Ето и една хубава новина. Предстои ни черен петък. .. вижте  в кои магазини и си вземете каквото желаете за бебчовците. на 20 .11. ще е в Хиполенд.

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 16:45 от veselina666

# 324
Добре дошли на новите мами Simple Smile Zolka, ние с теб май бременеем в едни и същи месеци. Моето момиченце също е родено август 2010г. и дори ми е познат псевдонима ти. Радвам се, че отново се засичаме Simple Smile
Момичета, бихте ли ми препоръчали лекар за късната фетална морфология. В 20-22 седмица правих две. От първата при доц. Томова останах доволна, но от тази при Стратиева в Св.Петка съм крайно разочарована. Този път не искам да си давам парите просто така, както при Стратиева, а поне да получа наистина професионален и обстоен преглед. Така че, надявам се с Ваша помощ да попадна на свестен док  Hug
А, пропуснах да попитам къде изчезна mierin. Драсни два реда да знаем, че всичко е наред Simple Smile

# 325
добре дошли на новите мамчета  Hug леко и безпроблемно бременеене  Heart Eyes малко остана

# 326
  • София
Здравейте bouquet
Изтървах ви малко, но ще наваксам Crazy. Вече съм в седмия месец  Laughing, кога мина това време Flutter.
Копирам ви от фейсгрупата последните новини около малкия ми мъж от миналия понеделник :
Бях на преглед, младежът си отговаря на седмиците, 26 + 3 дни, тежи 1кг и 30.Обърнал се е с дупето надолу, но все още има шанс да се завърти. Мери ми маточната шийка, 2.7 е, 2.5 се счита за скъсена. Според нея имам контракции, не е притеснително засега, изписа ми магнезий и повече почивка.
Та, по тоя повод тая седмица съм отпуск, ще си лежа вкъщи и ще правя леки разходки - на зъболекар, на фризьор, до някой магазин, на театър Crazy.
Хубава седмица ви желая bouquet.

# 327
Здравейте мами.Отдавна не съм ви чела и имам да наваксвам.Бях малко в болница заради много качени килограми(+8 кг за 40 дни  Shocked),болка в дясно под ребрата и еднократно вдигане на кръвно.За щастие всичко е наред.Явно доста съм си похапвала.Сега от както намалих храненето и болката понамаля.Надявам се при вас всичко да е наред.

# 328
Аз ще задам един глупав въпрос, но това ми е първа бременност и всичко е ново за мен. Бременна съм в 26+1 г.с съм и днеска не ми е много добре. Цел ден коремът ми е стегнат, наболяваме, когато ходя, тазът също доста ме боли. Като си прибрах си полежах и сега съм доста по-добре, но ме вълнува как точно разбирате, че имате контракции. Това стягане на корема ли са контракциите ? Simple Smile

# 329
  • СОФИЯ
Здравейте момичета  Heart Eyes Hug Hug
Не можах да пиша, добре сме с бебка  Hug
transi1  Heart Eyes Heart Eyes Hug bouquet

Приеха ме малко в болница, че миналия вторник някак си не се чувствах много добре пък и това кръвно все играеше  ooooh! Полежах там 5-6 дни днес се прибрах вкъщи. Направиха ми изследвания, консултация с кардиолози, кр. изследвания .... слава на богу всичко е наред и с двете ни  Heart Eyes Hug
Не знам но като, че ли там докато бях съм била по спокойна и кръвното ми беше все ниско  ooooh! ooooh!
Знам, че съм притеснителна но не знаех, че чак до такава степен  Mr. Green Mr. Green Защо съм такава щура глава не знам  ooooh! ooooh!

Вече и в 7-ми месец  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт