Пазаруване от H&M

• 114 331
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, имате ли впечатления от маратонките и кецките за малки? Става въпрос за 6 годишно момченце?

# 346
  • София
Момичета, имате ли впечатления от маратонките и кецките за малки? Става въпрос за 6 годишно момченце?
Моят син също е на 6 г. и пролетта му взех високи кецове. Отговарят си на номера 31 и мисля, че са му удобни!
Ето този модел - http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0240867009.html

# 347
  • Бургас
Малкия ми син е с такива кецове http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0283315001.html, номер 30. Според мен си отговарят, хубави и леки са, идеални за момента.

# 348
Еха, чудна новина за дънките! Елеонита, благодаря ти, че сподели!
За кецовете, дъщеря ми е по-голяма, вече е 33 номер, тези си избра за тази година, отговарят си на номера http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0306472002.html .Миналата година беше с едни леопардови, не ги намирам в сайта в момента, голямо тичане падна с тях, също си отговаряха на номера и бяха удобни.

# 349
Ваучери за намаление!
Помогнете ни да затворим цикъла в модата! Върнете старите си дънки в магазините на H&M и в замяна ще получите 20% отстъпка върху цялата си деним покупка.
Тази кампания е валидна за всички видиве дънкови облекла - дънки, поли, ризи и други.
Заповядайте в магазините на Н&M и приятно пазаруване!

Скрит текст:
Скрит текст:
Стари дънки за нови...  Peace
В момента няма обявена дата за край на промоцията.

Предполагам, че знаете и за другата акция. Тя не е нова.
Върнете стари дрехи и ще получите ваучер за 15% отстъпка за един артикул.
Ваучерите може да се ползват до август 2016. Peace
Торба с размер Била. Wink

# 350
  • Ямбол
А дрехите,които може да се върнат,само на марката ли трябва да са,или може всякакви? Гледат ли ги?

# 351
  • Стара Загора
Дрехите може да са всякакви, не ги преглеждат.

# 352
Всякакви дрехи и домашен текстил.
Единствено условие - да са изпрани.

# 353
  • София
Дами, от вчера имам проблем по никакъв начин не мога да добавя код за отстъпка, пробвах да копирам, пробвах да пиша в полето - никакъв резултат, днес поне не ме изхвърля от кошницата, че вчера и това правеше - само при мен ли е проблема или и вие го имате?
пробвах през Експлорер, Хром, Фокс, но резултата е нулев не ми дава да пипам полето.
Ако някой знае как да процедирам да сподели моля - единствения друг вариант, който се сещам е да им се обадя и да ги питам Simple Smile, но първо реших да искам съвет от вас и да разбера дали само в моля телевизор е проблема или е глобален
предварително благодаря за съдействието.

РЕДАКЦИЯ
Разбрах къде ми е проблема Simple Smile даваше грешка която трябваше да приема за да ми отключи полето, извинявайте за спама.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 11:04 от ninl

# 354
Отваря ли ви се сайта? Отварям страницата и не ми излизат артикули.

# 355
Много благодаря за препоръките!

# 356
  • София
При мен работи и поръчка успях да пусна

# 357
  • София
Относно акцията с дънките, един чифт връщам и за един получавам отстъпка, така ли?

# 358
Относно акцията с дънките, един чифт връщам и за един получавам отстъпка, така ли?

Да. Peace

# 359

Да. Peace
Супер, аз имам 9 чифта стари дънки.  Laughing Laughing Laughing Докога е кампанията за дънките?

Общи условия

Активация на акаунт