Втора употреба дрехи за бебе /дете

• 4 090
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Аз купувам дрехи предимно от такива магазини както за мен, така и за малкия Wink Има някои дрехи, които си личи, че са почти нови Simple Smile

# 16
  • София/Севлиево
Когато синът ми беше бебе не посещавах такива магазини , но съм взимала дрехи от приятелки.По-късно към годинката почнах да взимам от Продавалника , а след 2 години станах фен на дрехите ВУ и от тогава доста му взимам, а и за мен де.Моята сестра живее в Англия и ми каза, че също купува такива дрехи за по-голямото си дете, а по-малкото,което е бебе носи дрехи от каката и от моя син.

# 17
Само като се замислите, че като отидете в хотел или болница ползвате чаршафи, които са не втора, а поне стотна употреба, така че няма нищо страшно и гнусно.

# 18
Само като се замислите, че като отидете в хотел или болница ползвате чаршафи, които са не втора, а поне стотна употреба, така че няма нищо страшно и гнусно.

Има..и винаги си нося..

# 19
Здравейте момичета, някой са за, други против, но пиша за да ви споделя, че на 22-ри в кино Кабана, лятното кино на НДК - ще има базар на детски дрешки, колички, играчки и т.н. втора употреба. Kids&Chicks се казва страницата във фейсбук, където има публикувана информация. Всеки, който има излишни неща, ще може да ги продаде, а на всеки който му трябва, ще може да си купи. Мисля, че е много яка идея и на достъпни цени, ще могат да се намерят хубави надявам се попадения.
Хубав ден от мен.

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 16:40 от Anna Grozdanova 603486

Общи условия

Активация на акаунт