The Walking Dead - 16

• 23 574
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
И на мен Ейб не ми е толкоз на сърце. Може би защото е от скоро, а не като Глен от първи сезон.

А Стивън вече не присъства и в имдб епизодите.

# 406
  • London
Това накрая по радиостанцията
Скрит текст:
беше Глен. Скрил се е в казана. Въобще няма да дадат как го е постигнал.
Друго ме ядоса. Къде отидоха тълпата зомбита? Нали бяха на пътя,а Дарко кара цистерната като на празна магистрала.

# 407
  • Ænima/Albuquerque
Ебати скучната серия.  Tired

# 408
  • МАРС
Ъхъ, добре че беше Даръл по без ръкав, че да плакна око.  Crazy

# 409
  • Ænima/Albuquerque
Само тва беше, да. Зорлем направиха конфликт, дупки да пълнят, ай сиктир. Crossing Arms

# 410
  • МАРС
Аз се шегувах, че ще ни разкажат за всички, какво са правили в него ден, само и само да не дадат за Глен, ама май ще се окаже вярно.
Като чух 'хелп' се израдвах, ама после се усетих, че май не е той, ами новите идиоти. Tired

# 411
  • София
Дарко??
Мислех, че се обсъжда сериал с елементи на ужас.... а не Розалда...  ooooh!
В началото имам спомен, че се пазеха от ноктите им, а напоследък само от зъбите... Нещо много слаби ги направиха, едва ли не с досада ги убиват.

Глен няма как да е оцелял от тази ситуация(за н-ти път) ще е излагация за сериала.

# 412
  • София
Розалда? Не съм го гледАла, интересен ли е?

Даринцето ми звучи по-ужасно, Дарко си е ок.

# 413
Изгледах го. Не беше лошо епизодчето.
Тепърва май ще се запознаваме с тези изроди.
И аз не мисля, че накрая това беше Глен.
Някои от феновете ще осъзнаят смъртта му на края на сезона чак  Mr. Green

# 414
  • София
Даръл се върна заради инсулина, ама да го беше оставил и да се пръждосва. Тия тримата, където Пуца реши, че са в любовен триъгълник, ми бяха абсолютно излишни, каква научихме - има нова група ненормалници в техния 20-30 км. периметър. А за арбалета не се притеснявам - прави каквото прави, все при Дарко се връща.

# 415
  • София
алеле взеха арбалета на Даръл  Shocked
Това си е жив апокалипсис. Ама той е омагьосан и все в него се връща. Мисля скоро ще ги открият ония глупаци зомбясали...
А Рижко съвсем е изтрещел.
Това накрая не е Глен, по-скоро ни карат да повярваме, че е той. Пускат кьорфишеци. Няма да подскажат по такъв начин. Ще държат до последно в неведение и ще разкрият в 8 та серия какво е станало с него. А ако наистина е той по радиостанцията ще е тъпо. Не по този начин си представях нещата, тъй че не ми се вярва, но ще видим...

# 416
Аз мисля, че Глен си е умрял и въобще не го и чакам да се върне. Rolling Eyes

Ейбрахам и Саша са напълно изчаткали, направо са си един за друг. През половината време не ги разбирам какво говорят, а през другото - какво правят. Crazy Не ми се стори само на мен, че се сваляха, нали? Или тотално съм се извратила. Ох, а Розита... Rolling Eyes

За Дари какво да кажа, много мекушав стана покрай гея (повече, отколкото беше) и взе да изглупява, да му пука за непознати, да се държи безразсъдно и необмислено, направо е за бой. Но пък беше толкова прекрасен! Heart Eyes

# 417
Ъъъ кой гей? newsm78

# 418
Тия тримата, където Пуца реши, че са в любовен триъгълник, ми бяха абсолютно излишни

Ма оу, ма! Не са те в триъгълник. Баш ми дреме за тях. Рижо, Саша и Розита са. Адски елегантна свалка, като за ситуацията, де. Ама и ти си гледала внимателно, виждам. hahaha

Това накрая по радиостанцията
Скрит текст:
беше Глен. Скрил се е в казана. Въобще няма да дадат как го е постигнал.
Друго ме ядоса. Къде отидоха тълпата зомбита? Нали бяха на пътя,а Дарко кара цистерната като на празна магистрала.

Начи имам зловещото подозрение, че ще се окажеш права, а тва значи да ми разбият окончателно сърцето.  Tired

# 419
Идеята им с тълпата беше да ги отдалечат и да ги зарежат.

Общи условия

Активация на акаунт