The Walking Dead - 16

• 23 463
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Gotham City
На мен на черва си ми бие

и тази картинка с надпис
Скрит текст:
“I can’t make it to class tomorrow. There’s been a death in the family”
не съм сигурна дали  Cry или  Mr. Green

# 46
Много е близо до контейнера и може би има шанс да се завре под него.

# 47
Elora, сега като се замисля наистина би трябвало да излиза кръв от устата му (на Глен), едва ли биха го пропуснали. Двамата с Ник са облечени със сиви тениски, предполагам умишлено... Все още ми изглежда, че ядат именно Глен, но това с кръвта от устата тотално ме разубеди. И все пак така ми изглежда. Иначе за белия дроб - има нещо между червата, може и черен да е, ама си е дроб

# 48
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
В този ред на мисли, не трябва ли да е вече мъртъв или поне в безсъзнание, ако му извадят така вътрешностите? newsm78 Мисля, че си е жив за сега Глен, но дали ще се измъкне цял е друг въпрос. Със сигурност това си е голям шок, да изядат Ник така, върху него. Не, че ми беше симпатичен, но...

# 49
Скрит текст:
И си мисля, ако Глен умре сега, кого ли ще убие Неган после....Настръхва ми косата за Даръл, честно да ви кажа Sad
И аз си го помислих това. Пу, пу, дано не са го решили така, ама нещо в пети сезон ми се губеше, в настоящия пак така. Дано не са решили да го жертват.

# 50
  • МАРС
Ако бях на негово място, нямаше да има нужда да ме убиват зомбитата, преспокойно щях да си умра от шока, че падам отгоре им. Joy

# 51
Вие верно ли го докарахте до урок по анатомия?  hahaha Да ви кажа, тогава: не е дроб. Пържола е. Не се шегувам, Никотеро отдавна е споделил от какво правят карантията.

Радостни новини за отбор "Рийдъс". Ха честито. Врум-врум. Mr. Green

# 52
  • София
Сега ми се дояде дроб-сърма заради вас. Confused

И кво? Ще гледаме на живо "Синовете на анархията".

# 53
  • София
Сега ми се дояде дроб-сърма заради вас. Confused

hahaha hahaha hahaha

# 54
Вие верно ли го докарахте до урок по анатомия?  hahaha Да ви кажа, тогава: не е дроб. Пържола е. Не се шегувам, Никотеро отдавна е споделил от какво правят карантията.

Абре кой е тоз Никотера и от какво правят карантията?  Thinking

# 55

И кво? Ще гледаме на живо "Синовете на анархията".
Не, "Най-добрите мотоциклетни маршрути", само, че вместо  Хенри Коул , в главната роля - Норман Рийдъс. Аплодисменти, дами и господа. Laughing

# 56
  • София
Е, именно! Вместо Хънам - Арбалет!

# 57
Никотеро ли? ... и той един маор.

# 58
Бум! Тряс!

# 59

Общи условия

Активация на акаунт