The Walking Dead - 16

• 23 046
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Ние идеята я помним, обаче ни е трудно да повярваме, че след престрелката всичките хиляди зомбита просто са се разпръснали, та Даръл да кара по празен път. Нали говоря и от името на двете ни, Бийноhahaha

А може да са се запътили към Александрия, кой знае. Телепатично са узнали, че там има прясна мръвка. Ужс, млъквам.

# 421
Пуц, или са тръгнала по друг път или просто в обратната посока към Александрия.  newsm78

# 422
Малко на кухо ми бие, не че е невъзможно, но... доста малко вероятно -- бяха наистина адски много и винаги досега са се разпръсквали в разни посоки, дори и да има някаква примамка в една от тях.

То и намирането на камиона насред гората ме издразни, ама айде, няма да им връзвам кусур...

# 423
И друго. Много често гледам, че жените са доста добре епилирани особено под мишницата  Mr. Green
Накрая на Дарил му видяхме космите под мишницата, но и на жената. Която беше перфектно оскубана.
Бе дай да не се заглеждаме много в тия неща, че лошо ще стане  Laughing

И много тъпо постъпиха тия. Аз ако бях  и Дарил ме спаси, ще го следвам завинаги като малко кученце
Скрит текст:
или палава писанка  Rolling Eyes

# 424
  • London
Тъй, тъй Пуц!
Друг път, ама друг път! Това си бяха хиляди и после изведнъж ги нямаше.
И Дарил падна доста бързо от мотора. Не се е отдалечил. Очаквах да нахлуят в гората тези зомбита.
За любовта на Рижко се радвам. Искам да развият героя му. Саша също.
Розита нали пък я задяваха със сина на кметицата преди 2 серии.
Въобще стана Дързост и Красота.
Скоро клифхенгъра ще бъде коя е бременна!
Рик си удари ръката, Дарко си удари ръката. На Рижко ръката му се удари предния сезон.
"Дънките" ще е Неган!
Нещо, нещо... за докторката лезбийски разбрахме! Глен е в кофата.
Къде е Каръл? Само тази жена си тежи на мястото за сега!
После да не кажете, че съм спойлирала! Защото вече знам какво ще стане без да гледам!
Както в комиксите- на първата картинка, индианеца бяга. На втората, някакси е утрепал елен и седи на възвишението над селото.
И камиона, айде намери го! Айде пълен с бензин! Ами как го стартира бре?! Ей, туй американския акумулатор няма равен, ей!

# 425

"Дънките" ще е Неган!

Heart Eyes Искам да ги сваля тия дънки  Heart Eyes
Искам да съм в харема му.  hahaha
Може и да го направя добричък. Аз мога да съм голямо зло.
В имдб последната серия за тази година пише, че пак ще нападнат Александрия. Ще видим Неган.
Много се вълнувам. Кат на първа любоФна  среща.  Mr. Green
Не ми дреме за Глен вече дали шава или не. Даже по-добре да шава, че да се спомине както подобава.  Twisted Evil
Щото от останалите никой не давам, никой  Naughty
Всъщност давам Морган. Рижко е пич и е нужен.

# 426
  • София
Изтрил съм без да искам серията /4та мисля/, в която нападат Рик в кемпера... стори ми се че отстреля с няколко откоса жена с дете - без да му мигне окото /по това което се видя на огледалото, но не ми се сваля пак да върна/.
Доста е изкрейзил явно  Thinking пък Дерил, го раздава бавачка...

# 427
Вълци бяха онези, не жени, че и с деца.

Бийно, сърцето ми кърви, кърви! Толкова, толкова го обичам тоя сериал и ми е мъка като подкарат така през просото. Изобщо страдам и не съм доволна, но ще ми мине.  Mr. Green

Дам, много вярно тва.

# 428
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Хубава си беше серията. Аз видях основно Даръл по фанелка и това, че каза повече от две приказки Simple Smile Много му отива косата да му пада на очите, а и мръсен си е секси Simple Smile
Мисля си, как ли е Норман Рийдъс, горкия, да ходи с толкова коса и неепилиран Simple Smile newsm78
Ако тоя с дънките е Неган,  #Crazy , много добре му стоят Simple Smile, ама защо ми се стори, че на него викат Уейд? Или много съм се заплеснала и не съм разбрала?

# 429
Норман и в живота не се епилира, не е за жалене.

# 430
  • София
За първи път се сблъскахме и с бандата на Неган. Simple Smile
Оня дето само му показаха обувките е дясната ръка на Неган.  Simple Smile

# 431
Да, май наистина го нарекоха Уейд. Значи не е Неган.
Но пък така мистериозно да не искат да го показват, говори, че е Неган.
Или пак се опитват да си играят със зрителите  Crossing Arms

# 432
Защо се чудите толкова за този празен път? Те заведоха стадото доста надалеч, сега се връщат към Александрия, а ходещите си продължават кротко по пътя. На мен ми хареса епизода. Даръл без арбалет, това няма как да се случи, не знам как ще си го вземе, но ще го направи. Душко добро душко си е той. Стана ми смешно като започна да задава въпросите на Рик.

# 433
  • София
И аз се чудя, защо се чудите. hahaha Нали половината зомбита висят пред Александрия, другата половина ги изтеглиха нанякъде, пък те се върнаха обратно с камиона, т.е зомбитата остават пред тях.

А ония как запалиха мотора, забравих да питам, нали Дарко го тикаше, реших, че няма бензин. newsm78

Пуцо, оная Розита ще я прехвърлят на онзи симпатичничкия охлюв, най-много са си умрат двамцата на стената. А пък Рижко и Сашка да се взимат, кво.

# 434
  • BG
Скрит текст:
Аз имам чувството, че Даръл ще е този, който може да отнесе на Неган бухалката. Този непредвиден сблъсък между хората му и него на тази мисъл ме насочва.
А каква беше тази опожарена гора, хич не разбрах, подпалили са я , за да изгорят/примамят зомбитата, един вид да разчистят терена, там ли им е лагера Thinking супер странно място, все по нещо има скрито някъде под храсталаците, да не се надява човек,и тези тримата уж бягаха от където бягаха, пък накрая пак натам се запътиха, по-глупави от тях в сериала не са давали. Даръл и той, все добрини да прави накрая без мотор и без арбалет се оказа, ама Неган сигурно ще му ги върне, поне арбалета  Joy.
Чухте ли Глен накрая, айде  да бягат да го спасяват Laughing

Общи условия

Активация на акаунт