The Walking Dead - 16

• 23 017
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Те нарочно, за да не ни срине скръбта.

Как дават по един епизод на седмица, вече го прежалих Глен Sad Ама дано е жив все пак, че отидоха или Ейбрахам, или Даръл Sad

# 481
  • Ænima/Albuquerque
Те нарочно, за да не ни срине скръбта.

Идялно начи. Никва скръб не скърбя.  Crossing Arms

# 482
# 483
  • USA
Сравнявайки сезоните,към по-интересно ли върви сюжета според вас? Колко планувани сезона са?

Аз съм все още на втори(още издирват избягалата София в гората),но с това темпо на гледане ще ви настигна до седмица,10 дни.
Реднека ми е топ любимец и да си призная,четох спойлери и съм доволна,че Рийдъс е и в 6-ти.Пълни очите,така да се каже. Crazy

# 484
Не знам дали са планирали конкретна бройка сезони. бяха казали, че може да се точи до безкрайност, но това е съмнително.

Труден въпрос е това за сюжета. Мисля, че като цяло да, но аз имам специално отношение към трети и четвърти сезон.  Grinning

Пълни очите,така да се каже. Crazy

И душата, и душата.  Mr. Green

# 485
Трети и четвърти сезон си бяха в пика. После почнаха да слагат повече пълнеж, за мен, така че тръгват надолу, за мен. Mr. Green

# 486
Сравнявайки сезоните,към по-интересно ли върви сюжета според вас? Колко планувани сезона са?

Аз съм все още на втори(още издирват избягалата София в гората),но с това темпо на гледане ще ви настигна до седмица,10 дни.
Реднека ми е топ любимец и да си призная,четох спойлери и съм доволна,че Рийдъс е и в 6-ти.Пълни очите,така да се каже. Crazy

И на мен ми се иска сега да започвам да го гледам за пръв път Simple Smile Само на първия сезон изгледах всички епизоди наведнъж, после виждах бродещи навсякъде. #2gunfire
Сюжета върви към развитие Simple Smile На мен част от втори,  целия трети и част от четвърти сезон са ми фаворити, но и сега е интересно.
И на мен Даръл ми е любимеца  Sunglasses

# 487

Аз съм луд фен на зомбита и обичам всички сезони. Има си и слаби моменти, много драма и излишни глупости, но предвид качеството като цяло не ми дреме и съм все така безпаметно влюбена.  Heart Eyes

# 488
Трети и четвърти сезон си бяха в пика. После почнаха да слагат повече пълнеж, за мен, така че тръгват надолу, за мен. Mr. Green

hahaha

# 489
  • BG
Нещо ново за 7 еп. да сте чели? Някакви спойлери-мойлери  Grinning

# 490
  • USA
Много сте отзивчиви и гостоприемни.

Снощи изгледах 4 епизода под ред и днес вече приключвам сезон 2.
Представям си колко кофи грим ползват при заснемането на една сцена със зомбита.

# 491
Нещо ново за 7 еп. да сте чели? Някакви спойлери-мойлери  Grinning

http://undeadwalking.com/2015/11/16/the-walking-dead-607-heads-u … -morgan-michonne/

Не е много. След фиаското с предишния епизод  newsm78

# 492
  • Ænima/Albuquerque

Лично мнение.

# 493
Много сте отзивчиви и гостоприемни.

Снощи изгледах 4 епизода под ред и днес вече приключвам сезон 2.
Представям си колко кофи грим ползват при заснемането на една сцена със зомбита.

Не знам колко е кофти гримът, но гледах документален филм как ги гримират. Направо академия за зомбита имат. Много време отнема, но и затова се получава толкова добре.

От линка съдя,че

Скрит текст:
Морган ще създава проблеми с глупавата си философия и започвам да си мисля, че нещо ще жертват. Ще се срещне с Люсил  Heart Eyes

# 494
  • USA
Кофи казах,кофи.Не кофти.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт