По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 253
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Пени, сега мисля, че е моментът да действате. Може това да е било причината. Стискам палци!

# 151
  • София
Здравейте, момичета. Имам втори подред анувулаторен цикъл и Персенска спомена, че следвщия мецес може да бием Прегнил. Досега не съм имала вземане-даване с този препарат.
Има ли нещо, което предварително трябва да знам?

# 152
Здравейте, момичета. Имам втори подред анувулаторен цикъл и Персенска спомена, че следвщия мецес може да бием Прегнил. Досега не съм имала вземане-даване с този препарат.
Има ли нещо, което предварително трябва да знам?
Нищо особено за Прегнила. Безболезнена мускулна инжекция, поставена в точно определен час.

# 153
  • София
хич не е безболезнена, боли си ме д-то няколко дни.
ама иначе е безобидна де.
а и който не е виждал и иска да види как изглежда тест с две черти, на сутринта след прегнил са идеални.

# 154
хич не е безболезнена, боли си ме д-то няколко дни.
ама иначе е безобидна де.
а и който не е виждал и иска да види как изглежда тест с две черти, на сутринта след прегнил са идеални.
😅😅😅😅
Мен нош-па ме боли цяла седмица Д-то. От прегнила досега не ме е боляло.

# 155
  • София
преди трансфер като боцнат прегнила от едната страна, ношпато от другата и 3 дни не мога да седна нормално  ooooh!

# 156
Здравейте, момичета, имам въпрос и не знам към кого да се обърна. Видях, че това е дискусионна тема, така че надявам се тук да е мястото. Дълго търсих в интернет, но не намерих конкретен отговор. Бих искала да знам, в случай че една жена успее да зачене ин витро и да роди, колко време след раждането е нужно да се изчака, ако иска да направи повторен инвитро опит? Една моя позната ми беше казала, че трябват две години, истина ли е?  

# 157
  • София
зависи как е родила.
2г съветват ако е секцио.

# 158
Момичета ,днес взех резултатите от Sdi теста на ММ и съм много учудена . Миналата спермограма по Крюгер беше в Малинов и като заключение пишеше астенотератозооспермия . Във това от надежда пише нормозооспермия . Биологът чак похвали ММ в някои параграфи . Какво да правим ? На кое изследване да вярваме ?
Ще прикача и снимки от sdi теста .
http://prikachi.com/images/852/8441852D.jpg
http://prikachi.com/images/853/8441853A.jpg

# 159
  • София
и на двете може да вярвате, променят се нещата постоянно.
предната с какви стойности беше?

# 160
http://prikachi.com/images/910/8441910b.jpg
И имаше само 2% нормална морфология ..

# 161
Набързо от телефона - имаме 1 ембрионче със сърчице, 6 г.с.+3 дни Heart

# 162
Набързо от телефона - имаме 1 ембрионче със сърчице, 6 г.с.+3 дни Heart
Супер 🌻🌺🌸

# 163
  • В сърцето на любимия човек
Добър ден  bowuu
Моме - стискам палци за прегледа днес  Praynig
littlerocknrollqueen - според мен на въпроса ти най-точно може да отговори уролог - андолог  Rolling Eyes За мен е напълно възможно да има чувствително подобрение, особено, ако е имало ударна доза добавки  Peace

Тъй, аз от днес си имам нови резултати на вит. Б12 и вит. Д (пуснати в петък във ВМА) - естествено отново са ниски, вит. Д е малко по-високо от предното, но така или иначе ще си започна от тази вечер Вигантола.
Интересен ми беше коментара на завеждащата клинична лаборатория, д-р Рамшева (при нея ме изпрати проф. Паскалева). Според нея категорично нямам анемия, обаче по незнайни причини вит. Б12 ми е под нормата или около долна граница. Сега е 154ng/ml (180 - 914 ng/ml), Резултата от преди месец беше 147ng/ml (141 - 419ng/ml), което предвид мерните единици е почти еднакво. Попита ме дали имам проблеми със стомаха (нямам такива) и дали не съм вегетарианка. Предвид изследванията ми и факта, че ми предстои опит АРТ ми препоръча д-р Персенска да прецени дали да се назначи терапия или не. Тя самата каза, че според нея не съм за терапия и тя евентуално би назначила да пия витамини с Б-комплекс, но не смее да предпише нищо, защото не знае дали няма да е в конфликт с терапията за АРТ.

Пак излиза, че съм някакъв странен елемент  Joy

Браво Моме  Hug

# 164
Честито Моме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт