По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 149
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Герда, доколкото знам хемороидите болят точно там, където се намират. Прищипан нерв може да боли на много места, т.е. да е прищипан на едно място, а да боли на друго.

Пратих мъжа да вземе генетичните, доколкото разбирам от написаното, сме нормални. Много ми олекна, че се бях спекла.

# 721
  • В сърцето на любимия човек
Не са хемороиди, прищипан нерв е.
При хемородите има кръв при дефекация и те боли дупето, а не опашката.

Мен яко ме наваля дъжда, ботите ми протекоха до степен на джвакане при всяка крачка, едва се прибрах от адски задръствания заради черния петък. Нямах сили да изляза пак и да си купя нови боти, а положението е много на зор, защото се оказа, че всичките ми обувки пропускат в дъжд #Cussing out Утре съм на работа, притеснено ми е, че изоставам с проектите, а имам още един куп лични ангажименти. Сипах си две чаши червено вино, напих се и ме изби на рев  ooooh! Супер петък вечер!

Браво, Лайти  Hug

# 722
Пънчи  Hug
Аз поради същата причина с боти и ботуши, от 2 години зимата нося туристически ботушки и съм супер - топли и сухи крака и в най-ужасното време. Сега съм си харесала един нов модел, да видим ще заделя ли пари до края на годината...
Ауууу, това с виното го пропуснах. Ние пък миналата седмица си организирахме beerpong в офиса, аз накрая се напих и обяснявах на двама колеги, че не ме е страх да се прибирам сама по тъмното, защото съм безсмъртна.  Joy 

# 723
Пънче, сега като си изкарала емоциите, утре ще си нов човек и ще изкараш прекрасна съботна вечер  Hug

# 724
Дано не се приеме като реклама, но попаднах на това и реших да споделя, може да е полезно за някого
Хубав уикенд от мен! Simple Smile

# 725
Добро утро  bouquet

Като компенсация за снощната ми кривотия, днес от 8ч бях на козметик понеже ми се образуват милиуми (едни бели точки, като запушени пори, но са твърди вътре) по скулите и единсвеният начин да се премахнат е да се набоцкат с мед. игла. Ако не друго, то поне си поревах без срам при козметичката, защото мнооого боли, ама пък след ден-два, като изчезне зачервяването ще съм Юбава  Flutter Сега минавам за пъпчивата сестра на Фиона  Mr. Green Crazy

И понеже вече съм на работа, да ви почерпя с едно работно кафе:
Скрит текст:

# 726
Добро утро, Пънче. Твоето кафе ще ми докара контракции на матката  Mr. Green
Козметикът винаги помага за подобряване на настроението.

# 727
Хехее, цяла нощ сънувах разни сексове (както казва мойта баба), ставам и Пънчето черпи с това кафенце  Laughing
Мм ще пострада сериозно днес Mr. Green

# 728
Добро утро и от мен. Явно е нещо от Луната, щото и аз имах палави сънища  Mr. Green
Куинче, как си? Стискаме палци  Hug

# 729
Аз нямах никакви сънища след виното снощи - отцепих като талпа  Mr. Green и едва станах, за да отида навреме при козметичката де, но това е друг въпрос Whistling

Какво не ви харесва на кафето? Май ви липсва закуска към него newsm78
Скрит текст:

# 730
Добро утро и от мен!
Върнаха ми трите останали ембриончета и както каза Фокси преди време - бременна съм до доказване на противното Simple Smile

# 731
Ели, палчета за дечицата!

# 732
Елии, стискам много палчета  Praynig
Толкова да ми е зле на мен, а ни чака път до Ст. З.

# 733
Ели - стискам палци едно от тях да стане братче/сестричка на Иси  Praynig

# 734
Ели, стиснати палчета   Hug
Моме  Hug
Няма как да не си взема и от закуската  smile3521
Тъй като се е насъбрала в мен една енергия (с тия сънища, закуски и кафета  Whistling ), а ММ ще се върне чак довечера, почнах ей това http://fitnesinstruktor.com/nachinaesti-20-min/ (имах се за средно напреднала, уж все нещо тренирам в последното десетилетие и нагоре, но срам-не срам - още на нивото за начинаещи изплезих език).
Хубав ден, момичета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт