По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 264
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Има ли някакво успокоително лекарство на билкова основа или хомеопатично, което мога да взимам след трансфер? В работата е голям стресът и не знам дали ще мога да се справя с него, а няма как да взема болничен.

# 616
О, миличка!
Вземи си болничен. Той те защитава и никой няма право да те притеснява по време на болничния.
Дори да ти звънят по телефона нямат право.

# 617
  • Пловдив
О, миличка!
Вземи си болничен. Той те защитава и никой няма право да те притеснява по време на болничния.

А мен ме побъркаха по телефона, имаше дни когато по 8 пъти ми звъняха ....  #2gunfire

# 618
  • София
Здравейте, момичета  bouquet. Как сте?
На мен ми позакъсня и тъкмо аха да се обнадеждя и ми дойде, но толкова болезнен цикъл отдавна не съм имала  ooooh! - пия по 2 - 3 неща в комбинация, за да потисна болката.
В петък си записах час - да пробваме още един ЕЦ, че като гледам Фондът излезе в дълготрайна ваканция - ни вопъл, ни стон. Остават 70 номера до нас от доста време и никой не звъни.
Иначе да се похваля, че почти сме си купили апартамент. Изповядахме сделката при нотариус и сега чакаме да излезе вписването в Агенция по вписванията и да си получим ключовете. Надявам се новите човеци да се случат в новия дом  Praynig  Peace.

# 619
Зазу, нека този път е успешен и се сдобиете скорострелно с едно коледно чудно Hug Честито жилище smile3525 Дано го изпълните с детски смях! Сега всичко ви е наредено и бебчо ще си дойде сам Wink
Успех на всички момичета Hug

# 620
О, миличка!

Там е работата, че няма как понеже работата ми е свързана със срокове и вместо мен няма кой да я свърши. Издействала съм поне да съм си в къщи и от тук да работя, но това не ми помага особено. Много ми е нервно и напрегнато и затова питах дали няма нещо подходящо, било то и чай малко да свали нервното напрежение.

# 621
Зазу, честито ново жилище, нека детски смях и любов го превърнат в дом. Сигурна съм, че ще ви е на късмет и опитът ще е успешен  Praynig

# 622
  • София
някой да има наблюдения цикъл без овулация по къс или по-дълъг е?

# 623
някой да има наблюдения цикъл без овулация по къс или по-дълъг е?
По-къс!

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 18:18 от AnMary

# 624
  • В сърцето на любимия човек
Бамба - По-къс  Peace При мен такъв цикъл е бил 19 дни  Shocked при стандартни 24

# 625
  • София
чудесно  Mr. Green
аз се запритесних да не се проточи и да изпусна и декември.
досега не ми се беше случвало такова нещо.

# 626
  • В сърцето на любимия човек
Ако искаш мушкай няколко дни Утрогестан, да си сигурна, че няма да имаш забавяне  Peace

# 627
Венера, може да се приема чай от лайка и липа, но не горещ.
Топло мляко също успокоява, но не горещо.
Аз направих грешката да вдигам телефона си около трансфера. Не е добре.
Законово, щом имаш болничен, ако някой те безпокои в толкова деликатно състояние подлежи на съд.
Може елегантно да им намекнеш, че  с двама адвокати може да ги съсипеш, да се събразяват малко.

# 628
Благодаря! Направих си топло мляко с какао. Чувствам се по-добре. Дано какаото не е противопоказно.

# 629
Просто искам да видя как ще реагира работодателят й на подобна реплика  hahaha Герда, понякога имам чувството, че живееш в друг свят. Нямам за цел да прозвучи обидно.
Има разни хомеопатични за нервно напрежение - Седатиф, например, но все пак е добре да се направи консултация с хомеопат.

Общи условия

Активация на акаунт