90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 316

• 31 572
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • Калифорния, САЩ
Не знам дали е от сладкото но ме боли цял ден един зъб. Лошото при него е, че е под мост. Дано ми мине  Praynig

Курдов,

Скрит текст:
И аз бях с болки в един от зъбите под мост миналата седмица за два дни. На третия ден - не можех да дъвча от болка и беше неестествено пдуто около моста. Нямам време за зъболекар, а и те само да те погледнат -  и изхвърчали няколко стотачки . А моста го правих в Бг в началото на юни - само 1050лв. ми излезе (за два зъба и още два висящи, някакви нови технологии, с носещо стъкло в едната коронка). И на своя глава започнах Родожил, след двадесет часа нещата се пооправиха, след два дни няма и помен. Да видим как ще е след това, все още имам няколко таблетки.

... соевите кълнове са боб мунго, т.е. бобов ден...!

Мимка, да не бъркаш нещо  newsm78, боб МУНГ няма нищо общо със соята, освен, че и двете растения са бобови  Heart Eyes. А де???

Скрит текст:
   И за тебе - кафе с любимите ти вафли  Hug Hug Hug:

# 616
# 617
  • Русе
Ирка, Пешеходке  Hug Hug Hug момичета, винаги ме карате да се усмихна, благодаря ви bouquet
Аз си изпивам кафето с вас и заминавам на лекция.
Днес кантара след снощните заплахи - отпусна -0,300. Не знам какви ще са ми плодчетата, но мисля да са основно банани, може и моно-бананов да стане.
Лек и усмихнат ден!

# 618
  • Targovishte
Добро утро банда  bouquet

ИРКА  Hug Hug Hug Много изкушаващо кафе. А за зъбчето - поуспокоиха се нещата. Иначе пил съм рудожил, даже мисля че имам вкъщи. Благодаря за съвета.  bouquet

ПЕШЕХОДКА
  Hug Hug Винаги съм искал такова куче или Санбернар. Но - като бях малък мама не даваше, а сега жената е против.  bouquet

Банда, днес Кантарев се смили над моята морна душа - минус 800 грама след сладкия ден. Пу, пу да не му е уроки  Praynig

Днес - плодове. Мечка страх - мене не (риск печели - риск губи) - моно плодов на круши. Взел съм си 10-12 круши, претеглих ги - 1,477 кг. Не знам дали ще ги изям всичките. Не са много узрели, дори напротив - доста са твърди.

Приятен и успешен ден на всички  bouquet Hug bouquet

# 619
Добро утро фиданки и фиданчо!
Ир, в България за соеви кълнове в консервите продават боб Мунг, като прочетох съдържанието се оказа, че има вътре соеви кълнове, но основно боб Мунг.....дори в консервите на Бондюел Simple Smile Simple Smile
https://www.supermag.bg/zelenchukovi-konservi/%D1%81-%D1%8A-bond … 0-400-%D1%80.html
http://www.ebag.bg/soevi-kalnove-bonduelle-425-ml.html
и двете са бобови и двете са за бобов ден Simple Smile......освен ако Вангоби не си купи сурова соя и да си я покълне.....избягвам да ям неща със соя, всичката е внос и е ГМО сто процента, защото се внася от страни, където няма контрол над ГМО, в Европа почти не се произвежда соя! Simple Smile Naughty
Иначе соята на кълнове е много полезна...регулира женските хормони, засилва имунната система, ретулира теглото, помага срещу стреса Sunglasses
ОООООх, вафличките мииии, мерсииии....кога ще си хапна??? Hug Hug
Пешеходче, това куче иска да докара моята прическа hahaha hahaha
Хубав ден прекрасни!!! Hug

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 07:55 от mimi.7299

# 620
  • софия
Добро утро.Днес задържам, а менюто е закуска банан, за обяд спагети с лютеница и гъби , вечерята ще е тиквеник и кекс.
Усмихнат ден!

# 621
  • София
Добро утро,
днес значително по-добре след 1/2 буркан мед вчера,
62,9кг , ще мръдна надолу като оздравея Wink
днешния бобов ми беше тъмна Индия, но докато пишех реших, че ще е леща...
бързо, лесно, вкусно  chef ще направя и салата от печени чушки

Вангоби  bouquet  ще го "сготвя" и добавя към сутрешните задачки
Тази пешеходка  hahaha много ме радваш  hahaha евала
Курдов, стискам палци с тез круши не ми се мисли  Shocked

Хайде лек и усмихнат ден  bouquet

# 622
Курдов като си взел 10-12 круши тоалетна хартия взе ли??? hahaha hahaha

# 623
  • Targovishte
МИМИ  Hug Не съм. Но имам резервни гащи  hahaha

# 624
МИМИ  Hug Не съм. Но имам резервни гащи  hahaha
Трябва да са поне два чифта..... Hug

# 625
  • София
Добро утро!  Hug
След вчерашния плодов ден -200 гр. и въпреки крушите и чая пак проблеми с ВЦ-то...
Курдов за зъба опитай да жабуриш с Елудрил, на мен жабуренето ми спести ваденето на мъдреца, засега.  Peace
От днес и ММ започва диетата, а в началото ми се смееше.  Laughing
Освен него и още три дами запалих, много се гордея със себе си.  Laughing
Днес - протеини, как са ми се дояли сиренца, едва ще дочакам обяд...  Wink

# 626
Добро утро bouquet
Днес съм от малко по- късно на работа и имам време да ви прочета. Поне малко де Simple Smile
Вчера бях в София уж да се видя с преподавателя за дипломната, но си беше тръгнал преди 10 минути и направо полудях. Никаквата не я свърших. Whistling Ще пращам една приятелкка, ако не другата седмица пак. АмАн от пътуване и отпуски за глупости. Crossing Arms
Поне "изводувах" Crazy 3 лв вода. Имам още от моите си +сове, но ще ги боря. Днес ще гледам да карам на мляко и по- леки храни. Изядох вече 2 ябълки Blush
Ир, пешеходке, благодаря за кафето и закуската bouquet
Хубав ден на всички. Heart Eyes

# 627
Пак съм аз ,
нещо стана с "техниката" и не знам дали се постна текста.
Затова няма да го пиша отново,
хубав и слънчев ден Simple Smile

# 628

Добро утро  Heart Eyes

tinki_15 , много кофти поведение на преподавателя...А не можете ли да си кореспондирате по имейл? Моят научен ръководител ми връщаше бележки за всяка моя глава и слагаше корекциите си на текстовия документ.

# 629
Добро утро,дружина!
Ми поподсмръкнах си вчера и реших все пак да не се отказвам.Вероятно иска време да се задейства метаболизма ми,понеже не ми е 1-ви път на режима.
Днес само минус 200 гр,след въглехидратен.И спортувам 2 винаги,понякога и 3 пъти седмично.
Плодов днес.Банани сутринта,купила съм си 80 гр сушени боровинки и 80 гр суров орех,на микс съм ги направила,ще ги ям на 2-3 пъти в деня.Вечерта неовкусена салата.

Общи условия

Активация на акаунт