Отговори
# 570
  • София
Току що щях да се гътна! Доходи ми се до тоалтена с идеи за разстройство... И отидох... и като приключих гледам всичко в тоалетната алено червено, ама кто кръв. Хванах една тоалетна хартия - бърша -отпред нищо притеснително, отзад от дупето - червеното. И изведнъж се сетих, че съм пила вчера и днес фрешове от цвекло... и то е боядисало всичко в мен... Егати и цвеклото значи!

# 571
Току що щях да се гътна! Доходи ми се до тоалтена с идеи за разстройство... И отидох... и като приключих гледам всичко в тоалетната алено червено, ама кто кръв. Хванах една тоалетна хартия - бърша -отпред нищо притеснително, отзад от дупето - червеното. И изведнъж се сетих, че съм пила вчера и днес фрешове от цвекло... и то е боядисало всичко в мен... Егати и цвеклото значи!

Червеното цвекло наистина боядисва и урината в червено и действително като ходиш до тоалетна после може много да се стреснеш от гледката, ако не си подготвен за това, но това да му е кусурът. Сокът от цвекло е супер полезен и много подходящ за ниския хемоглобин през бременността. Аз всеки ден пия по една голяма чаша  на гладно комбинация от цвекло + малко моркови и ябълка.

# 572
  • USA
Току що щях да се гътна! Доходи ми се до тоалетна с идеи за разстройство... И отидох... и като приключих гледам всичко в тоалетната алено червено, ама кто кръв. Хванах една тоалетна хартия - бърша -отпред нищо притеснително, отзад от дупето - червеното. И изведнъж се сетих, че съм пила вчера и днес фрешове от цвекло... и то е боядисало всичко в мен... Егати и цвеклото значи!
Joy Joy Joy
За първи път ли пиеш цвекло? Simple Smile Сигурно не ти е било смешно ама аз  се търкалям.

# 573
  • София
По принцип не обичам цвекло. особено варено на салати. И по тази причина пия сок мнооого рядко, когато ме обземе манията за здравословен живот. И примерно едно е да изпиеш 1 чашка сок веднъж на няколко месеца, друго е да се напънеш всеки ден да пиеш по половин литър... Да, и урината ми е розова. Значи това цвекло не трябва да се пие преди изследвания... И като дойде време да се ражда Simple Smile)))))

# 574
По принцип не обичам цвекло. особено варено на салати.
Варите ли го? newsm78

# 575
Утре съм се наканира да ходя на лекцията в Мол-Варна. Ако има някоя друга мама, която ще ходи ще се радвам да се запознаем.
Марго, аз щях да ходя, но днес ми е доста ниско кръвното и хич не съм в кондиция. Пулсът ми е той е ускорен и ще се наложи да пропусна. Simple Smile следващия път

# 576
  • София
Ами слагам го в един метален решетъчен гевгир и го закачвам над врящата вода в тенджерата. Да кажемпо-скоро го правя на пара. Така и броколи, моркови, картофи и какво ли не още си правя. Но напоследък нещо хич не ми се ядат... Яде ми се само зелена салата с разни каквито имам да сложа в момента работи в нея, с много балсамико и зехтин...

# 577
  • Варна
Яде ми се само зелена салата с разни каквито имам да сложа в момента работи в нея, с много балсамико и зехтин...

Оле и това е моята "манджа" , всеки ден я ям все едно от месеци не съм опитвала. Вкъщи ме бъзикат - пак ли на паша  Joy

# 578
Записах се в събота за този ивент с видеозона, който организират от МЦ" Марковс" , че ми се иска да видя бебка пак, а месечния преглед мина вече. Има ли други момичета, които ще участват от групата? Може да се видим и пием по един сок  Party

# 579
  • София
моята звездичка и аз ще ходя в събота , ти от колко часа си , може и на лични да не запълваме темата
При нас на феталната беше в неудобна позиция и въобще не ни пусна 3-4 Д , сега се надявам да има промяна

# 580
Записах се в събота за този ивент с видеозона, който организират от МЦ" Марковс" , че ми се иска да видя бебка пак, а месечния преглед мина вече. Има ли други момичета, които ще участват от групата? Може да се видим и пием по един сок  Party
                                                                                                                                                              И аз се записах за събота 15.15 часа жената каза че остава само още едно място след мен.Ще се радвам да се видиме ако часовете ни са близки

# 581
Здравейте, момичета.
Днес бях на преглед и всичко е наред с малкия ни принц.
Вече е 650 грама, според вас това нормално ли е за 24 седмица?

# 582
Сахара, нашата бебка е 630 в 23 гс и 1 ден. Върви със седмица напред. И на мен ми се видя стабилна цифра, голям човек вече Simple Smile

# 583
Сахара, нашето момиче бе 640 в началото на 24г.с.,нормално е  Peace

# 584
  • гр.Пловдив
Здравейте момичета,чета ви обаче време за писане все нямам.Да се похваля,днес бях на ФМ и всичко с бебка е наред.Ходих при д-р Даскалов 100 лв. е прегледа и преди 2 г.беше толкова,но съм много доволна.
За бибероните,аз съм ползвала само силиконови и сега мисля да взема такива.Утре от Хиполенд ще взема шишета,най-вероятно пласмасови.Лека нощ от мен.

Общи условия

Активация на акаунт