Отговори
# 675
Една моя приятелка също роди второто си детенце преди околко седмица( първото е на 10) каза "бях забравила колко боли"  Laughing но когато го чула да плаче и го видяла забравила и болка и всичко. Така че каквато и болка да е си струва, все пак сме жени и аз мисля че няма жена която не би искала да изпита тази болка  Heart Eyes

# 676
Вместо да стимулират българите да имат повече деца,те май май всички имат за цел да ни откажат.То не са шишета за по 20 лева,колички за по 1000,ма столчета за кола задължителни,сума ти още на куп за раждането, частни прегледи и какво ли още не, и все се намира кой да ти натрие носа,че едва ли не ако не му вземеш най-скъпото или не ходиш на частно, не си достатъчно отговорен.А хората на работното място, и чуждите приказки и мнения изобщо да не коментираме. Прост народ

# 677
Като стсна въпрос за това колко е скъпо всичко някои мислите ли са за количка втора употреба? Моята приятелка, която сега роди си взе от olx без да я е виждала наживо. Аз я видях и направо се изумих. Изобщо не си личи че е ползвана направо си е като нова. Ние сега започнахме да обмисляме и този вариант, но моят много много не иска и незнам какво ще решим накрая  Thinking

# 678
  • София
На предишната ФМ ми каза да запазя час за 30 г.с., но от ЖК ме изпратиха другата седмица,когато ще съм в 26+, заради доплера най-вече, дано аспирина ми помага Praynig,че се побъркваме тези дни от притеснение.
Аз пък още си ползвам количката Laughing, синът ми е доста палав и категорично отказва да ходи дълго време пеша и трябва да го нося,а в момента не бива да вдигам тежко Wink+ не си представям как бих могла да пазарувам от пазара,който е на 10-15 Мин. от нас, и после да нося торби и крещящо/спящо дете Tired, но всеки си е различен и се нагажда спрямо ситуацията Peace
Ползвах активна гимнастика,люлка-шезлонг и бънджи,като всеки от уредите ми пестеше време,което за мен е важно,а и обичам удобствата Blush

# 679
Да ти кажа и аз съм предубедена към втората ръка колички,но за останалите неща като овлажнител за въздух например, мисля да взема точно втора ръка. Смисъл, предпочитам да взема по-евтина количка,но да съм я видяла,да съм я харесала и да знам,че никой нищо не е правил в нея  Mr. Green

# 680
На предишната ФМ ми каза да запазя час за 30 г.с., но от ЖК ме изпратиха другата седмица,когато ще съм в 26+, заради доплера най-вече, дано аспирина ми помага Praynig,че се побъркваме тези дни от притеснение.
Аз пък още си ползвам количката Laughing, синът ми е доста палав и категорично отказва да ходи дълго време пеша и трябва да го нося,а в момента не бива да вдигам тежко Wink+ не си представям как бих могла да пазарувам от пазара,който е на 10-15 Мин. от нас, и после да нося торби и крещящо/спящо дете Tired, но всеки си е различен и се нагажда спрямо ситуацията Peace
Ползвах активна гимнастика,люлка-шезлонг и бънджи,като всеки от уредите ми пестеше време,което за мен е важно,а и обичам удобствата Blush
.                                                                                                                                                             АЗ също пия аспирин протект заради предишен спонтанен аборт още от осма седмица го пия.Къде ходиш на ФМ и защо в 26+ седмица проблем ли има.

# 681
  • София
В МБАЛ Надежда ходя, пия го заради повишена резистентност на кръвопотока, в момента е на минималната долна граница и трябва да се следи изкъсо. Как ти действа този аспирин,защото освен него взимам утрогестан (заради конизацията и мисед А.), магнерич (постоянни,болезнени контракции) и малтофер за нисък хемоглобин + едни хапчета за жлъчката и направо Shocked Получих пак зацапването и казаха,че може да е от аспирина,нали разрежда кръвта newsm78

# 682
Момичета да ви се похваля станах учинайка,тая сутрин за добро утро ни изненада малкия юнак избърза с цял месец но нищо важното е че са живи и здрави Hug

# 683
Всяко раждане е изключително индивидуално и болката,която може да се изпита зависи от редица фактори. Аз например родих нормално,без никаква упойка,времето на магарето беше 1 час,ако не беше натиснал лекарят корема ми,за да стимулира излизането на бебето,сигурно още час щях да изкарам поне. Имах си порядъчно разкъсвания,шиха си ме и пак не мога да кажа,че е предизвикало шок в мен. Със самото излизане на бебо честно ви казвам изпитах такова облекчение и наистина цялата болка я забравих. Не се стряскайте кой и какво ви казва и изобщо не слушайте дори. Всяка жена има различен праг на болка и възприятие и може една и съща ситуация за две жени да е със съвсем различно усещане. Доверете се на собствените инстинкти. Да,че боли-боли. Едва ли някоя раждала жена ще опровергае факта. Болката обаче нито е непосилна за изживяване,нито е чак толкова нетърпима. Вярвайте в силата,която майката природа ви е дала. Тя не случайно ви е дарила с възможността да дадете нов живот. С упойка или без,секцио или нормално,най-важно е майката да се чувства сигурна, уверена и спокойна

# 684
В МБАЛ Надежда ходя, пия го заради повишена резистентност на кръвопотока, в момента е на минималната долна граница и трябва да се следи изкъсо. Как ти действа този аспирин,защото освен него взимам утрогестан (заради конизацията и мисед А.), магнерич (постоянни,болезнени контракции) и малтофер за нисък хемоглобин + едни хапчета за жлъчката и направо Shocked Получих пак зацапването и казаха,че може да е от аспирина,нали разрежда кръвта newsm78
.                                                                                                                                                            Не мила не съм имала никакви проблеми с аспирина.Надявам се всичко да е наред и притесненията ти да са излишни.И да изкараш спокойно остатъка от бременноста си  bouquetЩе чакам да се похвалиш с добри новини след ФМ

# 685
  • София
Какво значи "учинайка". Неве?
аз втора употреба ще ползвам разни неща от баткото. Не помня какво съм запазила и не знам колко е запазено. Каквото става, ще си го ползвам. С него не съм ползвала бънджи и шезлонг. Сега ще видим.

# 686
Какво значи "учинайка". Неве?
аз втора употреба ще ползвам разни неща от баткото. Не помня какво съм запазила и не знам колко е запазено. Каквото става, ще си го ползвам. С него не съм ползвала бънджи и шезлонг. Сега ще видим.
Вуйна Simple Smile тук по нашия край така казваме и от вълнение го написах Simple Smile

# 687
Количката ми реално беше трета употреба даже  Laughing но от приятели, не съм я купувала. Честно казано, почти не й личеше, че е ползвана. Още повече, че беше от комбинираните модели 3-в-1 и предишните мами много рано се бяха преориентирали към летни колички, триколки и други варианти за превоз. След като спрях да я ползвам я предадох по веригата към следващо бебче  Grinning

И изобщо нямам скрупули да използвам неща минали през други деца (стига да са запазени, да могат да се почистят качествено и нали  Crazy ), защото голяма част от бебешките истории се ползват за безумно кратко време и изобщо не се амортизират/изхабяват, а и никога не се знае дали конкретното бебе ще си пасне с каквото там (моето, например, така и не пожела да стои в люлка и ревеше истерично от нея  Rolling Eyes ).

Mrs.October, явно са те натоварили нещо, но имай предвид, че след раждането на детето "данък обществено мнение" става още по-тежък и всеки дава акъл как трябва да си гледаш детето... та тези коментари за шишета и колички сега са само скромна загрявка, дет' се вика  Mr. Green

# 688
А натоварили са ме,аз си избухвам най-редовно ей така  hahaha
Честито на "учинайката"  bouquet

# 689
Днес видях моите мишоци малки сладки. Heart Eyes Имах час за четвъртък, но поисках  да ме видят днес, защото имам болки от вчера и малко се притесних. За щастие всичко е наред, шийката на матката не е мръднала - 5,5 см е. Вече имам меко казано огромен корем, изглеждам все едно съм в 8-ми месец с едноплодна бременност  Shocked Laughing така че нищо  чудно, че с такова екстремно бързо разстягане на матката имам и болки.

Относно аспирин  протекта аз го пиех от самото начало, но след около месец някъде започна да ме боли зверски стомаха от него и го замених с инжекции фраксипарин, от който сега имам бучки по корема, но поне не ми грози язва.

Неве ,честито мила, да ви е жив и здрав бебока. А скоро и пухкаво братовчедче през март.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт