Отговори
# 660
Честит Рожден Ден на патерици на всички мамчета! Бъдете здрави и вие, и бебоците!

Пролет, хич да не ти пука! Най-важното е бебчето да се развива добре, а за това трябва да си спокойна! Изкуфелници всякакви!

Аз си поръчах бебефон от Хиполенд. Чакам да ми потвърдят поръчката, но я правих в "черния петък" и сигурно ще си почакам. Иначе взех този по препоръка на сестра ми: http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/uredi/philips-avent-b … on-dect-scd501-00
Бебо го усещам най-вече като съм си легнала. Несравнимо усещане!!! Направо ми е тъжно като знам, че ми е за последно... Sad
Хубав ден на всички! И много ритничета!

# 661
В 8ия ще взема дрешките и в 9ия - количката. Търся количка 3 в 1, искам столчето за кола да е съвместимо с рамата и да не се налага да нося: имам проблеми с кръста. Също така искам крачета за коша за количката - така ще мога да ползвам коша като мини креватче в съседната стая или на терасата.

# 662
Честит Рожден Ден на патерици на всички мамчета newsm51 ! Бъдете здрави и вие, и бебоците  Hug!

Пролет, хич да не ти пука! Най-важното в момента е и ти и бебчето да сте добре, а за това трябва да си спокойна, да си почиваш и храниш пълноценно!

Честити придобивки на всички Вас. Аз все още нищо не съм взела, сигурно ще бъде след нова година. Не бързам понеже имам основните неща от баткото и племеника. Споменахте че има намаления през Януари и мисля тогава да прегледам какво ще ми трябва и да поръчвам Simple Smile

# 663
Здравейте момичета! С нетърпение чакам четвъртък за да видя малкия мъник. Има ли мамчета, които са от Плевен и ще раждат в Авис Медика?!

Здрасти, аз съм от Плевен и ще раждам в Авис Медика!

# 664
  • София
Здравейте на всички ,искам и аз да се включа в темата,обаче съм малко "боса" в този сайт . Иначе и аз чакам девойка на 8ми март Simple Smile Лека бременност !

# 665
  • Варна
Здравейте,
и шезлонг и активна гимнастика ще взема, но по-нататък. Активната гимнастика и без това ще я ползвам след 3-тия месец. Този път ще взема и видео бебефон, че Мария като я гледам ще е все върху бебето и да мога да ги гледам.
Проучвам сега за кошарка, даже си харесох една, но искам леки изменения и ще правя запитване.
За количките наистина трябва по-рано да се поръчват, защото не поддържат целия асортимент от цветове.
За ритничетата-постоянно го усещам, доста е активен. Даже в момента коремът ми подскача видимо. Някои дни е по-спокоен, но като цяло го усещам често.
В сряда съм на консултоция и вече нямам търпение. Ще ми вземат сутринта кръв и трябва да съм гладна, така че очаквам голяма активност от бебо.
Prolet въобще да не ти пука. И на мен на работа са ми сърдити, даже ми правят и проблеми. Голям зор и питане беше кога ще се върна на работа, а като разбраха, че съм бременна и няма да се върна, се оказа, че нямало толкова работа и трябва да ми съкратят работното време и съответно и заплатата.
Лека вечер на всички.

# 666
Това с работата е найстина много досадно и ви разбирам напълно. Аз съм ръководител на отдел, нямам заместик и при мен бяха големи драми.

Ама кога ще се върнеш, ама защо не работиш от вкъщи, вземи си служебния лаптоп, звънеше ми се през 15 мин по служебния телефон, направи график, одобри отпуските .... накрая лаптопа остана на бюрото ми на работа, изключих телефона и всичко си дойде на мястото  Simple Smile Да се оправят аз имам други приоритети в момента и спокойствието е най-важния.

# 667
Здравеите на всички мамчета ! Моят термин е края на март или началото на април последно като ходих на ФМ ми казаха че е на 02.04,но нещо съм разочарована от прегледа ми на ФМ. Като чета как протичат прегледите при вас и се разочаровам все повече.Казаха че ще е момиче лекаря ме гледаше 15 20 мин и мълчеше през целия преглед първо ме пита  какво бебе искам казах момиче и тои каза момиче,но нормално ли е през целия преглед гледаики да не проговори и да не каже нищо..всичко било наред даде ми два хвърчащи листа с мерките това е всичко което имам и знам..

# 668
Здравейте и от мен!

Първо, честито на патерици на рожденничките Simple Smile Живи и здрави да сте, момичета, лека бременност и здрави бебчета!

Добре дошли и на новите момичета.

Ifkona, как ще мине самата ФМ много зависи от конкретния специалист. Има такива, които обясняват подробно, има и други, които си мълчат, но пак преглеждат обстоятелствено... Явно не си улучила "твоя" лекар. Още имаш време за късна ФМ, така че ако имаш притеснения - действай.

Относно покупките: с каката ползвахме активна гимнастика, не, че й е обръщала много внимание, но все пак прекарваше някакво време в нея. Сега не знам дали ще купуваме (старата я върнахме, а може и отново да ни дадат приятели, ще видим). В шезлонг изобщо не искаше да седи, та засега не планирам. Има време като се роди да тестваме и ако се приеме добре - да купим. Този път ще трябва да се оборудваме с бебефон (вече живеем в къща и ще си върши работа), но ми е рано още. Дрешки имаме от каката, така че в последния момент ще допълвам с по нещо ново.

Тия дни и моята девойка подритва по-леко, та я мисля, ама... шава си човечето  Heart Eyes

За работата не ми се пише... при мен са страшни нерви непрекъснато, никой не се съобразява и стресът е на ниво... ама не мога в момента да излезна болничен, просто няма начин  Rolling Eyes

# 669
Здравейте момичета!!!

Благодаря на всички за хубавите пожелания. Днес моя приятелка ме събуди с хубава новина, че снощи е родила. Но каза, че доста се е помъчила - напълно естествено раждане, без упойки, без нищо и каза, че няма да повтори (за такова раждане имам предвид). Та малко ме шашна, аз съм за естественото раждане, ама ще си искам и упойка!

Разглеждам за колички, че нали трябва да се ориентираме за да може ако уцелим някакво намаление да се възползваме, но нещо много скъпи  newsm78 не знам, няма да купуваме кола, все пак ще я ползваме преко сили 1 година, после мога да я продам, но това са безбожни цени. Или ако е по-евтина няма допълнителните неща, а си ми се ще да си има кош за новородено, който да се слага на рамката и т.н. Ама каквото е ...

За работата - аз нямах проблем с колеги и работодатели, поне за сега. Ама клиентите ми  ooooh! сякаш не съм жив човек, някаква даденост, камък, който е сложен и няма право да си почива. Гледат само своите интереси, и само да вземат, да вземат, да вземат от теб, а за толкова много време съм дала толкова много от себе си, вложила съм толкова много усилия, нерви, и съм търпяла какво ли не, и сега сякаш не съм направила абсолютно нищо, а за коментарите им като им казах, че вече няма да работя просто нямам думи ....  #Crazy

# 670
  • София
Момичета, не ги слушайте тези кой как повече нямало да ражда. Ми раждането, както и да протече все си е раждане и си има преживявания с него. Всички жени минават през това. И на мен ми е писнало да ми разказвта кой как и какво и какво саго правили и какво с е е случило. С упойка, без упойка, еди си как. Не трябва да ги слушаме и никой желаещ нашето щастие и добро няма да седне да ни разказва как е раждал точно сега. После като родим и стане дума кой как е друго. Но сега само идиот може да седне да разказва (освен ако не пречисти разказа и не говори само някакви повърхностни хубави неща).
За съобщаването за бременността и работата. Иам хора, които имам чувството, че злобеят и не им е приятно , че някой ще има дете. Една част от приятелките ми са разведени и нямат партньори и на тях като съобщих, ми не им стана приятно. На брат ми жена му също посърна...  Shocked

# 671
Здравейте момичета успешен ден ви пожелавам.Искам да ви попитам ще правите ли  късна   ФМ и в коя седмица.Аз мисля да правя в 29 седмица

# 672
  • Варна
Много съм съгласна с P_R_O_L_E_T, не слушайте кой какво разказва, раждането е толкова индивидуално за всяка жена, прага на поносимост е много различен. Аз съм от жените, които почти 11 години по-късно настръхвам все още при мисълта, но никога не съм си позволявала да разказвам с ужас и давам акъли, особено пък на бременна жена  Crossing Arms

# 673
Моите раждания пък си бяха леки! Първото - с упойка, второто - предизвикано и нямаше как да се сложи упойка. Не е най-приятното изживяване, но пък толкова си заслужава, а и болката се забравя! Само да са живи и здрави дечицата! Не се шашкайте за раждането и не слушайте страшни разкази! Всичко е толкова индивидуално! Единственият ми съвет е да слушате докторите и всичко ще е наред! Simple Smile

# 674
  • София
Здравейте момичета успешен ден ви пожелавам.Искам да ви попитам ще правите ли  късна   ФМ и в коя седмица.Аз мисля да правя в 29 седмица

Здравейте  и аз мисля да си направя късна ФМ ,някъде към 30та седмица,не за друго,а да видя как върви развитието.Там където ходя запомня предните прегледи и ми показва скалата и нормите .

Успешна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт