Отговори
# 645
Понякога ми се случва да ми прималее и да ми се подкосят краката и започвам да дишам много тежко и да се задъхвам и трябва да седна някъде, а в този момент сърцето ми започва да бие лудо, все едно ще изскочи.  Но поне го хванах на какво се дължи: пада ми рязко кръвното в този момент. Буквално с апарата за кръвно го засякох това иначе доста се бях притеснила. Сега знам, че просто трябва да поседя малко, да пия вода и то отминава.

# 646
Честит рожден ден на рожденничките, пожелавам най-хубавия подарък през март.
Ние бяхме на Бебеманията също и съм много доволна. Получихме 10 % отстъпка за количката, която сме си избрали и от няколко магазини за дрешки. Но таткото е толкова суеверен, че само точех лиги, и чакам да дойде януари, за да се развихря  Joy
Госпожицата най-често рита след ядене, но най-силно след грейпфрут, дава и някаква енергийна бомба и е дискотека в корема ми.

# 647
 Честит рожден ден на патеричка на рожденичките ни  bouquet Да сте живи и здрави, много да ви глезят и обичат  Heart Eyes

Бяхме се заговорили за кошмари. Снощи сънувам аз, че ММ си има любовница на име Вики. И я кани вкъщи да се запознаем  Shocked И тая с цялата си наглост започва да ми се подиграва, че съм дебела (щото аз и в съня съм бременна)  bash И аз като я зачуках с една метла по главата  box, а ММ се опитваше да ме спре.  newsm78 И събуждам се аз - бясна и сърдита  smile3513 smile3515 Най-интересното беше, че му бях повече сърдита, че я защитава, отколкото, че си има любовница  ooooh! Оххх, тия сънища  Laughing Иначе в реалния живот не се ревнуваме и си имаме доверие, та не знам откъде ми идват  Laughing

# 648
И при мен има дни на затишие. Даже миналата седмица щях да ходя до болницата да ме видят, защото не усещах бебето повече от 12 часа. А иначе  я усещам и когато не съм в покой. От вчера пак не е много от активните, но явно ще е така.

Имаш ли вече товарителница? Аз също поръчах неща, но чакам потвърждение, че са изпратени.

# 649
 И при мен има дни, в които почти не се усеща, други пък е по-активна, но, като цяло, има си определени часове в деня, в които задължително побутва. (25-та седмица)
 За прималяването- също го имах, комбинирано с учестено сърцебиене и затруднено дишане, продължи около 10-ина сек и ми се случи  на два-три пъти, но не съм питала още лекаря.
 А относно шезлонга- задължително ще купим  електрически, от приятелки съм виждала, че направо се "раждат" с такава придобивка:) Още не съм харесала модел, но има време, а и аз мисля да правя покупките януари месец.
ПС. Snowche, докато писах, си пуснала тази екшън-драма-комедия, която се е разиграла в съня ти. Умрях да се хиля, добре си подкарала с метлата newsm75 moresmile

# 650
Честит рожден ден на патеричка на рожденичките ни  bouquet Да сте живи и здрави, много да ви глезят и обичат  Heart Eyes

Бяхме се заговорили за кошмари. Снощи сънувам аз, че ММ си има любовница на име Вики. И я кани вкъщи да се запознаем  Shocked И тая с цялата си наглост започва да ми се подиграва, че съм дебела (щото аз и в съня съм бременна)  bash И аз като я зачуках с една метла по главата  box, а ММ се опитваше да ме спре.  newsm78 И събуждам се аз - бясна и сърдита  smile3513 smile3515 Най-интересното беше, че му бях повече сърдита, че я защитава, отколкото, че си има любовница  ooooh! Оххх, тия сънища  Laughing Иначе в реалния живот не се ревнуваме и си имаме доверие, та не знам откъде ми идват  Laughing
Laughing Laughing  Joy развесели ме доста, а си мислех, че само аз имам кошмари ....

# 651
 Snowche и мен ме развесели,ММ пък сънувал че ми изтичат водите и така се шашнал че вместо да ме кара в болница извикал линейка...а аз сънувам все странни неща и повечето са еротични с тая забрана която имаме и тия хормони направо полудявам Grinning
Иначе за задъхването и аз го имам когато се изморя или като се качвам по стълби но от миналата седмица дори и като стоя и доста учестено ми бие сърцето и доки ми пусна изследвания за щитовидната жлеза да не би проблема да идва от там,защото всичко друго си ми е наред

# 652
Ние сме си харесали шезлонг от този тип, в Ринг Молл в Киддо дори има новия модел на този: http://baby-market.net/index.php?route=product/product&manuf … mp;product_id=456

Много ни харесва и наш приятел вече си го е заплю, като подарък от него.

# 653
  • Сандански
Честит рожден ден на патерици на всички рожденички!! newsm59 Да сте живи и здрави и март месец да се радвате на здрави бебоци!
Snowche,  това да не е пророчески сън и "любовницата" да се окаже дъщеричката ви (твоят щъркел беше розов, нали). В много случаи наблюдавам, че бащите се разтапят пред дъщеричките си и определено ще имаш повод за ревност.  Wink  Grinning

Шезлонгът е наистина много добра покупка. Нашият беше обикновен, но играеше роля на приспивна люлка, а по-късно и на столче за хранене. Синът ми го ползваше даже като порасна повечко, за да си прави слънчеви бани на двора.  Mr. Green

Момичета, кога смятате да купувате количка? В четвъртък бях до един магазин в Благоевград и оттам ми казаха, че повечето колички се поръчват един месец предварително, тоест края на януари ще трябва да купувам, ако взимам от тях. Това сигурно ще ми е най-трудната покупка, защото през ден си харесвам друга количка.  Crazy

# 654

Имаш ли вече товарителница? Аз също поръчах неща, но чакам потвърждение, че са изпратени.
И аз чакам  Crossing Arms  Laughing
Сноуче,тъкмо се чудих къде се изгуби,а ти пребиваш Викита на сън Grinning Grinning Grinning Grinning
Сахара, много добър приятел си имате  Grinning

# 655
  • София
На мен пък ми се обидиха в работата, че излязох в болничен. ПРофесорката, на която съм й асистент, направо превъртя... Съвсем друг човек стана. Аз още преди началото на учебната година й казах, че съм бременна и ще работя докато не се наложи да спра. Намериха някакви хора да ме заместват. Само ме спичаха досега, че 1000 човека чакат за моето място... Сега като ги намериха  едвам 3-ма и те не могат да се справят. ОСобено с англоговорящите студенти. И сега изнервени, че не работя. Ами не мога 8 часа подред дневно да говоря, диктувам, разказвам, изпитвам, да пиша и трия дъски и да ставам да ходя до всеки и да се сгъвам над микроскопа му да гледам какво прави. И през тези 8 часа имам време да се изпишкам под час и да пийна вода, щото не върви в междучасието пред студентите да извадя някаква храна и да мляскам.  И вкъщи няма кой да ми помогне , съответно преди и след тези 8 часа имам да се занимавам с второкласник, с дом, с пазар, с готвене... И за компенсация да пия по 4 магнерича и по 8 нош па... И да ме болят коремът и кръстът и да се треса какво ми става...

# 656
Пролет, след като работиш с професори би трябвало да знаеш колко са откачени  Mr. Green Поне аз един в ред не съм видяла в моя колеж. Хич не си я слагай, на мен от болницата ми се обиждат,че си искам болничен, щото ги занимавам  hahaha  В пълното си право си  Hug

# 657
  • София
Има едно официално проучване за Велоикобритания за докторантите специално, което знчи, че знапред за професорите става още по-страшно. 51% от докторантите са с диагностицирани депресия, безпокойство и тем подобни неща, които психиатрията отчита като заболявания. 10% от тях са правили опит за самоубийство. В сравнение с 12 % в цялата човешка популация с всякакави, оствен тези споменатите, заболявания и около 1% опити за самоубийство.

# 658
Даже и статистически доказано! Смятай ..  Laughing

# 659
Честит рожден ден, Неве!

Антеа, честити придобивки! Казвай каква количка взе.

Хубав уикенд, момичета!

Стане, Stokke Trailz взехме  Peace

Честит рожден ден на Sad Brown Eyes и Стефи с малко закъснение  Blush Бъдете много здрави и щастливи  nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт