Отговори
# 690
Здравейте, момичета. Цял ден не съм ви чела, че имах хиляди задачки.
Бях на зъболекар... И направо ме шокираха - 270лв за две пломби...

Моето коремче от няколко седмици не е мръднало много, май ще излезе вярно това, че бременните с момченца имат по-прибрани коремчета.  

Аз не държа всичко да е ново, но ако е от близък човек . За количка и матраче на детското легло не бих взела втора употреба, защото новоте матрачета се приспособяват и са удобни когато са нови, а и от олх не се знае бебчето дали не е имало инфекции и да е повръщало вътре, или да не е било ваксинирано и нещо друго да се е случвало в количката. Wink

Аз мисля да не правя последна ФМ, Аг не ми е споменал, че трябва.

# 691
Благодаря Лиленце.Радвам се че всичко е наред и при теб Simple Smile
Аз също пия аспирин протект през ден и досега не съм имала проблеми

# 692
Момичета да ви се похваля станах учинайка,тая сутрин за добро утро ни изненада малкия юнак избърза с цял месец но нищо важното е че са живи и здрави Hug
Честито neve, bouquet
Бързо възтановяване на бебо и на мама.

# 693
  • Nearby
 neve88, честито! Simple Smile

На мен въобще не ми пречи, че някои неща няма да са нови. Дали от приятелки, дали от ОЛХ.
Не разбирам как бебешка количка може да струва 1000лв (примерно) и някакви безумно скъпи неща.

И не знам защо, но не се впечатлявам като ми разказват за раждане. Въобще не съм с нагласата, че ще е лесно. Даже ще се радвам ако ми разрешат да раждам нормално. Но има време. Определено си е до човек и праг на болка. Мога да си татуирам и ушите без да ме боли, но не мога да си напрвя кола маска. 
 Каквото и да е, накрая ще си струва изтърпяното. Само да са ни здрави бебоците и да си ги нагушим март. Simple Smile

# 694
  • Варна
Neve88 честито ти племенниче. Да е  живо и здрави.
Относно коремите - моя си е огромен, все ме питат кога ще раждам и като им кажа догодина ме гледат странно. И не смятам, че с момчетата корема е по-прибран, аз сега точно с момченце съм с голам корем, зависи си коя бременност е и до структура.

# 695
Аз купувам също от ОЛХ.
Купих уреда за готвене на пара от жена от Плевен - нов струва 300, аз го взех за 100. Дори вземам и дрешки. Всичко като се изпере, а и новата трябва да мине през пране, е като нова. Аз примерно пуснах моята там. Нова струваше 1500, много удобна, но сега ползваме такава за породени.. Ползвала съм я точно 4 месеца и ми беше перфектна, но с две деца с 13 месеца разлика няма как да минем с една количка...
Идеята ми е, че е ползвана, но е като нова освен леките одрасквания по рамата, но след месец и новата ще е така, а ще ви струва 3 пъти повече...
Дрешки имам от дъщеря ми, но и с нея ми дадоха едни близки и не съжалявам - бебешките неща се ползват много малко. Люлка и слинг имаме от дъщеря ми, активна гимнастика - само обувки винаги купувам нови, матрака също. Сега второто легло - сгъваема кошарка, ще купя втора употреба или една моя близка ще ми даде ако детето й не започне да спи в нея. Ако тя ми я даде, ще е дори 3 употреба Wink и това изобщо не ме притеснява. Ще взема нов матрак и всичко ще е топ.
Шишета имаме някакви, но всяко бебе е различно и не се знае дали ще ги иска - това ще го установя в движение и ще реагирам.
Аз на трета ФМ няма да ходя. За мен тя е излишна, ако не е изрично предписания по някаква причина и има проблем, бебетата са толкова големи, че само си показват дали са добре Simple Smile

# 696
  • Първомай
Neve 88 честит ти племенник жив и здрав и догодина другарче в игрите.
Аз също съм на мнение че някои неща е по - добре да се вземат от олх а разликата в цената да се вложи в друго.
За някои колички и аз мисля че цените са абсурдни.Първия път купихме хубава и скъпа количка но я ползвахме първите три месеца и после я продадох на една позната. Взехме от една мама от форума за 90 лв.и съм много доволна от нея. Сега още не съм решила но и да е нова няма да е на цената на автомобил .Идеята ми беше че цената не е показателна.
Лека нощ на всички.

# 697
Neve, честито племенниче! Живо и здраво да е!
Лили, сега започва голямото разтягане!

Много от нещата ще ползвам от каката, освен количката. Беше тромава и неудобна. Сега искам да се поглезя с нещо хубаво, удобно и леко, 3 в 1. Видях че много от мартенките сме в темата с количките. Засега само чета и гледам. Като вляза в деветия ще се надигна до някой магазин да харесаме.

# 698
Неви, честито племенниче! Да е живо и здраво!

# 699
Момичета, днес ми беше фм и незнам как ще ви прозвучи, но съм мн разочарована, че ще имаме момиче ... Откакто разбрах, че съм бременна вътрешно усещах момче, само за момче мислех до днес. И пак бе вярвам, защото нз на какъв ехограф ме гледаха, но на първия като ходих мн по-ясно се виждаше вс. Сега очаквах да видя лицето, а то нищо не се видя. Пита ме знам ли пола, казах не и се почна едно 5 мин гледане. И накрая ми се изцепи момиче, сигурно не е видял мъжко достойнство и айде момиче ще е. Докато родя не вярвам. Иначе вс е нормално, има си вс. 4д по избор ли се прави или лекар те праща? Относно количките две съм набелязала. Едната е хаук с три коша, другата Чиполино с един трансформиращ се и се чудим. А в Олх наистина понякога има мн добри находки. А в петък започвам с дреболиите от baby.bg, ще има намаления.

# 700
Фифолина, можеш да идеш на 4Д на частен преглед. Кой те гледа?

# 701
Фифолина, къде и кой те е гледал?
По принцип в тази седмица трудно се правят грешки, а това, което си видяла като атрибут, може да е било пъпна връв преди. С Елина точно така и сок се заблуди и до ФМ и аз мислех, че е момче. И сега пъпната връв е между краката й, но 4 лекари потвърдиха, че е мома. Или изчаках ЖК, или отиди на още един преглед. Успех и ще чакаме инфо какво да казали и как е минало... Hug

# 702
И нас много отчетливо ни се виждаше мъжки атрибут, докато не дойде префеталната в 16 г.с. и се оказа мома  Crazy И досега в 25 гс все си е мома  Laughing Разбирам как се чувстваш - ние така се бяхме настроили за момче, че като казаха момиче все едно ми смениха бебето  Laughing Отне ми известно време да свикна, но сега съм много щастлива и й говоря в женски род, разглеждам момичешки дрехи и пр.

# 703
  • Варна
На мен още в 13 седмица ми казаха пола, после и докторът, при който ще раждам ми потвърди. Имам и снимка, на която хубаво се вижда. И предния път като ми казаха още в 4-ти месец момиче, грешка нямаше. Много зависи от доктора, който гледа. Аз съм на принципа а и в работата, че когато човек не е сигурен в нещо не трябва да го казва. Много е неприятно това-веднъж момиче, веднъж момче.
Лек ден на всички.

# 704
Благодаря ви момичета за пожеланията,ние ще взимаме всичко ново засега понеже няма кой да ни даде ползвани,нашите бебета от страна на роднини и приятели така се пада че са с няколко месеца разлика

Общи условия

Активация на акаунт