Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от най-често срещаните преживявания във форума?
Какви съвети са дадени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от най-често срещаните преживявания във форума?
-
Какви съвети са дадени във форума?
-
Какви са някои от често срещаните емоции и опасения, изразени във форума?
-
Какво може да предизвика киселини по време на бременност?
Писала съм назад, за проблемната си Б. и за притесненията си, няма да се повтарям. Не ми е първа Б. знам,че мерките са ориентир,но и показател, че нещо не е наред,ако не са в границите, не пожелавам на никого да го разбира от личен опит
.
Вчера ми го мериха - 761 г в 25+3 гс. Казаха, че е нормално... Аз гледам от една табличка в baby centre, където ми излиза 760г за 26 гс, та си мислех, че нашето е едричко, а то 
Ходих вчера на фетална морфология. Всичко с бебето е наред, лекарката беше ок. Обаче каза, че имам много околоплодни води... И... каза,ч е препоръчва да се проверя за гестационен диабет. Оттам, отидох аз при следящия ме лекар и то й ме прати в Майчин дом на изследване. КАза ми да отида в 7:30 гладна на 4-тия етаж в ендокринологията. Отидох аз там... и ... не било там... ми било в ниската сграда. Отидох там... и едни баби лаборантки взеха да ми се мръщят. Ама кой ме пращал, ама къде ми била бележката от доктора, ама къде съм тръгнала за това сложно изследване.. Разбрахме се, че еди си как са ме пратили. Ми днес било късно (8 часа беше станало вече). Да съм дойдела друг ден. Идвало се пак така на гладно, вечерта до 8 часа каквото съм яла и край, като да не било въглехидратно. Взимали кръв. После пия глюкозата, после ми взимат кръв след час. После след още 1 час.. НАкрая си вдигнах чукалата и отидох в Цибалаб. И там... не правели, ами правели в централата им. ама трябвало документ от доктора какво иска. НА какви часове да ми гледат глюкозата и дали иска инсулин... В един момент ми стана лошо вече и си се прибрах.