Кралица на нощта(Gecenin Kraliçesi)-с Мурат Йълдъръм и Мерием Юзерли - тема 1

• 97 220
  • 733
  •   1
Отговори
# 300

Ели, още един Сускунларец  Hug

Скрит текст:
младоженци  ooooh! ooooh! ooooh!

# 301
Боже,  Ринка тия са ненормални та това дете.Няма ли закони? В кой век живеят?
Та то милото докато порасне тоя ще пукне
Дано са рода някаква а не другото

# 302
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Ели Hug супеееееееер ,била си на най,най ,най готиния концерт  smile3521Не се и съмнявам ,че е било уникално ,това е Енрике при него всичко е УНИКАЛНО  smile3521Залата е била пълна и всички са се раздавали на макс и Енрике и феновете му  smile3521Еех ако и аз успея да се уредя да ида на 14 май ще  е мнооооого хубаво  newsm17 smile3521Ето още едно видео от концерта  smile3521Ама е много красив Енрикето на живо нали Ели smile3521

https://youtu.be/5uNVRFHLIBU

Ванинка Hug  Hug Hug много хубави кокиченца си ни донесла ,мерси  Hug  smile3521
Ринка Hug мерси за инфото  smile3521Новото попълнение в състава на Кралицата е много сладко  smile3521А спойлера с младоженците е много тъжен ,дано да са в някакви други отношения ,а ако тоя дъртофелник е младоженеца и ако си помисли да прави гадни работи с детето дано да му окапе оная работа  smile3511 и да пукне на място  smile3511Ооох знам ,че не е хубаво да се кълне ама гадния изверг младоженец си го заслужава  smile3511
Тъй приключих с клетвите продължавам с нещо по-приятно  smile3521Виждам ,че сте на сускунларска вълна и от мен малко Сарп и Аслъ  smile3521

Скрит текст:

# 303
# 304
Хубав ден!

Сарп е отново там където е почти винаги,но с двама любими артиста от Ашка

Ени

Скрит текст:
Хубаво  беше,макар че чакахме близо 2 часа да започне. Още като изпя две песни и всички бяха на крак. Слезнаха пред него на сцената ,море от ръце .Той ги докосваше,говори по тел.със сестрата на едно момиче  и му каза ,,Здравей аз съм Енрике,,.Залата беше взривена, всичко пееше. Енрике се не спря .В началото ми се струваше. че музиката е по-силна от неговото пеене, но това е на живо. Звукът е различен от студийното пеене.Чета различни коментари.Не ме интересуват.Бях на концерта му, усетих атмосферата и видях Енрике. Наистина е незабравимо преживяване  да си на концерт на такъв световно известен певец.

# 305
Здравейте!  Hug
Ели, Ени,  Hug Hug

Кралицата се появи в инстаграм

Ени,  Hug

Скрит текст:
доколкото разбрах от статията и видеото това било измислена сватба на възрастен мъж и момиченце, демонстративно правещи "сватбени" снимки на улицата. Идеята била да проследят реакцията на минувачите. Сигурно от организацията за правата на жените са очаквали да има възмутени, но не... Детето е на 12 години.
Явно такова нещо се приема за обичайно. Жалко.  Naughty Naughty Naughty

Ели,
Скрит текст:
радвам се, че си имала прекрасно музикално преживяване.  Peace Четох, че догодина ще има още един концерт в България.

# 306
# 307
Здравейте!  Hug
Приятен четвъртък!  Hug
Eли,  Hug
Новини няма, но по медиите се срещат статии за старта на Кралицата!  Peace

http://dizigazetesi.com/index.php/2015/12/17/gecenin-kralicesi-n … zaman-baslayacak/

Eзги и Берк в нов сериал по Fox

http://televizyongazetesi.com/yeni-dizinin-yeni-surprizi-ezgi-mo … berk-hakman/23923

# 308
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ринка Hug Hug, тенкс за отговора  newsm51
Аслъто като че ли става все по търсена актриса за дизита и филмчета Това е добре Wink Заслужава го  smile3521 А комбинацията Езги и Берк ще е интересна  Heart Eyes Laughing
Скрит текст:
Колкото до колажирането за което казваш май тай тръпка трябва да я отложа за далечно бъдеще, ако въобще ми се позволява някога Cry Cry

Ели  Hug Hug
Ени  Hug Hug
Скрит текст:
И пак да питам, като бабичка жадна за клюки, че нещо ми се върти из главата - Селма ще става ли в крайна сметка мамче и съпружето на Аслъто верно ли е че изневерявал вече.

Желая ви хубав, ама през цялото време хубав ден и хубава нощ Hug Hug Peace

# 309
  • София
Не знам какво им прави Мурат на партньорките си, но всяка след като е играла с него става известна и търсена. Езги се разхубави страхотно, освен дето е свалила сигурно 20 кг. Гледала съм я във филм за Ататюрк отпреди няколко години - няма нищо общо с онази дунда. А Аслъ стана просто чудесна. И така се разигра и в киното и в театъра, че за 2-3 години след Сускунлар изигра доста роли. Жалко, че се разведе с онова хубаво момче, но пък бяха много сладки на сватбата си. Дано да са изживяли щастието си. Млади са, животът е пред тях.

# 310
Ванина,  Hug

Скрит текст:
да ти отговоря, че Селма очаква момиченце. В 5-я месец е!
А съпругът на Аслъ си има нова севда - Ahu Yağtu / познаваме я от Любов и наказание./ Наскоро доста коментираха новата двойка и разликата в годините им. 

за Селма -     http://www.sacitaslan.com/selma-ergecin-bebeginin-cinsiyeti-bell … ldu-haberi-253730

За Биркан и Аху -   http://www.haberler.com/ahu-yagtu-ile-birkan-sokullu-birlikte-sa … i-7959396-haberi/

и възможност за гласуване за наградите на Türkiye Gençlik Ödülleri

http://turkiyegenclikodulleri.com/index.php

Кет,  Hug че Мурат прави страхотни тандеми с партньорките си спор няма, но надали само затова стават "известни и търсени".   Laughing Laughing  Били са известни и търсени и преди да са играли с него. Както и той преди да играе с тях.  Joy Joy Joy

# 311
Привет на всички! Hug Hug Hug Hug

Ринка хубаво е, че се шуми около кралицата,та покрай нея и за краля. bowuu

Кети, ами нашето момче  е добро и дава хубав заряд за партньорките.
Четох преди време интервю с Антонио Бандерас,който казва ,че всяка артистка докоснала се до него,партнирала му  става известна след това .
Съдба ,но е факт и за партньорките на Мурат.
Берк се е уредил със слънчева  актриса,браво! Ще са ми интересни като двойка.
Ванина,  Hug така пишат турските медии за Биркан, били двойка с Аху, адвокатката от Парченцата и то от блиизо 7-8 месеца . жалко за бързия развод,бяха хубава двойка,ама  то само това не стига.

Ринка Peace и аз не знаех за Селма
Peace

# 312
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Ринка HugЕли HugВанинка HugКети Hug
Ринка ударих веднага по едно гласче за Мурат ,за Езги и за ККК  smile3521А също и за  Бурчин и Илкер ,че сега съм на вълна Пойраз  smile3521а и за рекламодател мисля ,че гласувах за Деримод ,че съм виждала реклами с Нургюл и ми харесват  smile3521 Ооо и за Мурат Боз гласувах  Joy Joy Joy Joyабе където видях нещо познато ударих по един вот  smile3521
Езги и Берк в ново дизи , ще ми  бъде интересно  да ги гледам  smile3521
А Селма ще си има момиченце ,много хубава новина  smile3521
Ъ а тоя па Биркан с кака си Аху ли е тръгнал  newsm78Аслъто да се събере предлагам с Мурат Боз да му натрие носа  smile3533Хем е симпатяга Муратчо ,хем е супер популярен и ще са много хубава двойка с Аслъ  smile3521

# 313
Хубав ден!!

Ени и ти си на вълна Пойраз.
Има преведени 33 епизода,аз съм на последния вече преведен.
Деримод правят добри реклами, още една направена с Баръш Ардуч,който гледам в Ашка.Честно казано фотосесията на марката и Баръш ми хареса повече.

https://www.youtube.com/watch?v=8FPVfdQrdng

# 314
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ринка Hug Hug
Ели  Hug Hug
Кет Hug Hug
Ени Hug Hug

Изненадахте ме. Не съм разбрала, че Аслъто вече дори се е развела ooooh! ooooh!
Скрит текст:
Какво му е станало на Биркан. Та да изостави това лъчезарно момиче и да хукне по Аху. Хем дълга като върлина, хем кривокрака, хем с доста издадена напред горна челюст, която трудно се скрива. А и аз бях останала с впечатление, че е женена за известния комик Джем Йълмъз и че има дете от него. Демек бракът и върви добре. Наистина доста хора от артистичния свят подлудяват от време на време или са си все луди. Thinking  Joy hahaha
Много се радвам за Селма. Дано да е щастлива и със съпружето и с дъщеричката  Heart Eyes Laughing
Немога друго да коментирам, че отдавна приключих и с Пойраз и с много други неща  Peace Това тук обаче е много готино като игра  Heart Eyes Laughing

https://vk.com/murayildirim?z=video166383727_171352763%2Fff781b1f833c97f706

Хубав ден  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт