Кралица на нощта(Gecenin Kraliçesi)-с Мурат Йълдъръм и Мерием Юзерли - тема 1

• 97 086
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
К:Къде дойдохме? Какво има тук?
С:Кралицата на ноща!
К:Аз си мислех, че съм с нея.
С:Ела! Започнало е да цъфти. Това цвете се нарича кралица на ноща. Цветовете  иразцъфват и увяхват за една нощ. Животът й е толкова къс, че това я прави много ценна! Не я пипай! Защото когато я пипнеш, тя ще увяхне. Дори да я обажаваш, ще й се наслаждаваш отдалеч. Ще й се наслажвадаш само една нощ.
К:Дори за една нощ да увехне, аз заради тази любов съм готов на всичко.
С:Ти досега никога ли не си се влюбвал?
К:Преди да те видя, аз не познавах любовта., защото аз не вярвах в нея.
С:Аз пък винаги съм вярвала в любовта.

К:Защо не почакахме до края?
С:Защото след като изцгрее слънцето, тя ще увяхне, аз не искам да видя как ще увяхне. С изгряването на слънцето и нашата любов ще угасне ли?
К:За мен слънцето вече ще изгрява само тогава, когато теб те има.
К:Щастлива ли си?
С:Ароматът на щастието е .... На раздялата е -...
К:А на любовта?
С:Но аз досега не съм изпитвала това чувство, за да знам аромата му..

# 541
# 542
Разговора между лелята и Азис говори доста за отношението на бащата към собствения му син...

Е:Батко, къде си? Умрях от притеснения. Какво ти се случи?
К:Влюбих се!
Е:Стига глупости!
К:Защо, аз не мога ли да се влюбя?Картал, когото аз познавам, е влюбен само в работата си.
К:Синко, казвам ти, че се влюбих и то много.
Е:Ясно е, че си се влюбил, кажи ми кое е момичето, което така ти е подкосило краката от любов. Само не ми кавай, че е онази парфюмеритска, че сега е йтука ще припадна.
К:=Аз де се преоблекса и ще се върна.
Е:Виж, г-н Азис от сутринта насам те търси, обади му се.

АСинко, как  еработата?
К:Всичко е наред, Емре се труди като вол и тя веч
е ни е в кърпа вързана. Какъв Емре, я! Нищо не е направил той!
Е:Батко, какво говориш?
К:Ти татко Азис не го ли помнаваш, той не обича да води дълги разговори по телефона, не ес тревожи, не чу онова, което му казах последно.
Е:ОХ, СЛАВА БОГУ!

Е:Шефе, хайде, вече трябва да се наредим за проверка на паспортите..

С:Уплаших се, че няма да сваря да те видя.
К:Това ще е последната ни раздяла, веднага щом приключа с работите си в Истанбул, ще дойда тук при теб. Само след няколко дни.
С:Вземи, това е ароматът на любовта.
К:Това е най-хубавия  аромат, ароматът на любовта, трябва целият свят да се запознае с него. Помисли си само целия свят ще позднава аромата на нашата любов.
С:Тогава да сложат едно правило за ползването й, само онези, които наистина са влюбени да почувстват този аромат. Ще ми липсваш много, върни се веднага!

Лельта: Отвори вратата! Отвори! Знам всичко, което правиш!

Момичето: Ооо, добре дошли! Коя  етази кака?
Л:Изхвърли това момиче навън!
Мерт: Лельо, ти каква работа имаш тук?
Л:Мерт, съвземи се! Остави ни сами! Аз за да те видя в това положение ли съм се грижила за тебл толкова години.
М:Обиждай ме и ти, лельо, точно като татко.
Л:Ако сега тук беше баща ти, той щеше да те изхвърли от покрива надолу. Ти носиш във вените си кръвта на баща си .Затова няма да позволим на Картал да си присвои онова, което баща ти е градил със сърсъцето и ръцете си.

К:Да ,слязох, когато дойда искам да говоря с теб за нещо.

Жената: Картал, любов моя, липсваше ми много!
Хакан: Добре дошъл, Картал!
К:Добре заварил, батко хакан!
Л:Добре дошъл!
К:Добре заварил, лельо!
Х:Да ти кажа ли нещо? Мерт няма да може да се справи с този Картал.
Л:Какво говориш ти?
Х:Не го ли виждаш, още слязъл, неслязъл от самолета, дойде да види татко Азис.

А:Картал, добре дошъл, синко! Ела да поговорим малко с теб.
Жената: Аааа, татко, съпругът ми е дошъл едва сега, не го пускам.

Майката на Селин: Невероятен е този парфюм! Невероятен, няма такъв друг аромат.
С:Картал каза, че това е нашия аромат, иска целия свят да се запознае с този аромат.

Жената: Какво гледаш, я! Излез! Какво да правя? Ревнувам те и това е! Липсваше ми много.
К:Есра, не сега, знаеш, че не обичам да насотяваш!
Е:Не забравяй, че ако си сега в това положение, то е благодарение на мен, това не го забравяй!
К:Знаеш ли аз какво съм забравил, забравих как се живее, как се смее..
Е:Но аз съм твоя съпруга!
К:Да, насила ме накара да се оженя за теб..Тръгна да се самоубиваш и аз само за да не страда татко Азис заради загубата на дете, се ожених за теб.. Ти ме принуди..

# 543
# 544
  • Once there was a Hushpuppy...
Лелееее,тука , в този сериал хич няма да ни бавят с хастанието ooooh! Tired

# 545
# 546
Разговора между Азис и Картал не успях да го преведа, после.

К:Искам да те заведа на вечеря.
Е:Само ние двамата ли?
К:Да.
Е:Открили са нов ресторант, ад отидем ли там?
К:За мен няма никакво значение.
Е:Тогава аз да извикам фризьорката си, какво ли да облека сега?

К:В края на краищата само щяхме да вечеряме и да говорим..Сега каква нужда имаше да идваме на такова място?
Е:Живот мой, усмихни се малко, хората ни гледат.Какво да ядем?
К:Ти избери, за мен няма значение.
Е:Аз ето затова говоря, ние не можем да оставаме сами и затова те доведох тук.
К:Нашия проблем не са местата, където отиваме,еЕсра, нашия проблем е много по-дъэлбок.
Е:Знаеш ли какво ще ни се отрази добре. Едно дете.
К:Какво дете, Есра? Аз за какво говоря, ти за какво говориш!
Е:Е, аз точно за това говоря, едно дете ще заздрави нашия брак.
К:Това нашето не е брак.
Е:Кажи ми какво става?
К:Влюбих се! И затова искам да се разделим.
Е:Няма да позволя това.. Не можеш да обичаш друга!
К:Есра, и за теб това е добре. Няма да живееш цял живот с човек, който не те обича!
Е:Картал, моля те, не ме оставяй, аз не мога да живея без теб.
К:Ще можеш, Есра, ще срещнеш човек, който ще те обича.
Е:Кратал, аз не мога да обичам друг освен теб.
К:Есра, не разбираш ли, аз се влюбих в друга!
Е:Не би могъл да бъдеш влюбен в друга! Не би могъл!
К:Тнръгвам си, каквото искаш това прави!
Е:Картал, извинявам се! Моля те, ще направя каквото кажеш, само не ме изоставяй!
К:Есра, вече обичам друга! Разбери!
Е:Аз няма да позволя друга да те притежава!

А:Моля?
Л:Баток!
Х:Батко, случило ли се е нещо? Кажи!

А:Г-н Доктор, как  есъстоянието им?
Л:Състоянието на дъщеря ви  екритично.
А:Есра, дъще, чуваш ли ме? Есра, отвори си очите, дъще!
М:Какво става, тук? Говорих с Мюжде, скарали сте се много лошо!
А:Хакан, изведи го оттук, на друго място да си прави глупостите.
А:Картал, как си, синко?
К:Добре съм, но трябва да говоря с вас.
А:После ще говорим, синко, ти не ис добре.
С:Г-н Картал, трябва да ви прегледаме!

К:Миличка, колко добре направи, че се обади!
С:Исках да ит чуя гласа.
К:Исках да ти се обадя, но се случи малка катастрофа.
С:Катастрофа ли?
К:Миличка, не се тревожи, аз съм добре и без това аз скоро ще дойда при теб.

А:Веднага ми намерете Емре!

Д:Колегата ми приключи с операцията на дъщеря ви, състоянието й вече  есктабилно, в момента е в интензивното, когато се свести, ще я солжим в отделна стая.
А:Благодаря ви, докторе, подарихте ми света!

А:Нищо не му казахте, нали?
М:Господине, както ни наредихте, нищо не сме му казали.
Е:Г-н Азис, какво се  еслучило?
А:Уплаши ли се? Няма за какво да се плашиш, с теб ще разговаряме малко. Знаеш, че обима Картал, като мой син, нали?
Е:Да, знам.
А:Знаеш, че обичам Картал като свой син и ти също го обичаш и ние двамата искаме най-доброто за него. Сега ти ще ми кажеш  коя е онази пачавра, която му е завъртяла главата? Няма страшно досега, та  Картал е млад мъж, напълно е нормално да си има вземане-даване с такива жени. Но ние искаме това да приключи и затова ти ще ми кажеш сега кое  етова момиче.
Е:Г-н Азис, Картал е много строг в тожва отношение, той никога не би ми сподели на мен тия  работи. Той с мен освен за работа за нищо друго не работи.
А:Така да бъде. Но ако разбера, че знаеш нещо, тогава ще ит отрежа този език и ще ти го навия на врата вместо вратовръзка..
А:Невзат, дайде вода на това момче!

А:Дъще, много ни уплаши!
Е:Татко, къде е Картал? Случило ли му се е нещо?
А:Не се тревожи, дъще, освен няколко драскотини, нищо му няма не него.
Е:Извинявай, татко, не исках да ти причинявам всички тези неща.
А:Змаълчи, дъще, баща ти ще оправи всичко.
Е:Татко, картал вече не ме обичал, щял да ме остави, защото обичал друга.
А:Дъще, ти не мисли за това сега. Довери се на баща си, той ще оправи всичко и всичко наистина ще се наредиш както преди.

К:Какво значение има коя е тя?
А:Наистина няма никакво значение, защото в живота ти има само една жена и това е дъщеря ми..
К:Не ми причинявай това, ще направя каквото ми кажеш! Ако искаш дори живота си ще сложа пред краката си.
А:Точно това искам от теб. Смятай, че си умрял, че вече не живееш, и затова ще се върнеш при дъщерля ми.
К:Само ти би ме разбрал, татко, ти след жена си ти успя ли да се влюбиш в дрлуга,. Аз се влюбих, татко!
А:Но аз искам да живееш с дъщеря ми.
К:Татко, ти направи всичко за мен, аз винаги бях като твой син, отплатих ти се.
А:Ти не разбираш, ти ще ми се отплатиш като останеш с Есра..Това искам от теб. Не забравяй, куршумът вече излезе от дулото, ако искаш да ми се отплатиш открий си гърдите за куршума.. Но ако този куршум вместо на твоите гърди попадне върху гърдите на дъщеря ми, тогава да знаеш, че на този свят ще те накарам да изживееш ада!

Селин дойде в Истанбул.

# 547
Първите 3 части на епизода

# 548
Аууууу, няма да се стърпя! Много красив Мурат, я! Дано сериала да има успех, но засега нещата вървят много вяло и много клиширано..

Е:Много ти се извинявам, да не се бях качвала в онази кола!
К:не говори, добре ли си, боли ли те?
Е:Знаеш, че издържам на болката. Важното е, че ти си при мен.
К:И баща ти и брат ти бяха също при теб и много се тревожиха за теб, това няма ли никкаво значение за теб.
Е:И аз искам да не става така, но не мога да ес спра, картал!
К:Сега не говори, това няма никкаво значение, ти си много важна за мен и затова искам да оздравееш.

К:Влез!
С:Г-н Картал, г.н Емре дойде.

К:Защо не влезеш вътре?
Е:Не ,батко, няма да вляза в онези къща аз.
К:Какво се е случило?
Е:Селин е тук, дошла е в Истанбул.
Е:Азис  енакарал хората си да ме замъкнат някъде и той ме разпита, за да разбере кое е момичето.
К:И ти какво му каза?
Е:Нищо не му казах. Батко, трябва да направиш нещо, трябва да сложиш нещата в ред.
К:Да кажеш  елесно, но видя ли какво стана когато тръгнах да оправям нещата.
Е:Батко, точно затова трябва да се откажеш от момичето и да продължиш както преди. Батко, не беше ли ти този, който пак една нощ осъмна в една такава болница и на сутринта ми каза, че нямаш друг изход освен да се ожениш за Есра , сега пак нямаш. Ако оставиш Есра и тръгнеш със Селин, азис ще те погуби
 К:И без това аз живея все едно в гроб.
Е:Но поне не завличай в този гроб и Селин, направи нещо, и отпрати  оттук, защото Азис само и само за да те нарани за цял живот, може  ей така за нищо да погуби това момиче.
К:Не би посмял! Само да навреди по някакъв начин на Селин, тогава аз няма да геладем, че е татко Азис и ще го накарам да съжалява.

Картал каза на Селин, че е женен и че тяхното е било авантрюа само за една нощ. Бил женен щастливо и т.н..Демек по тоя начин се опитва да отпрати Селин и да отдалечи от себе си Селин..

К:Виж, фирмата, в която работя е на баща на жена ми.
С:Това каква връзка има с нас?
К:Ако се разделя със жена си, ще остана без пукнат грош, аз отсега нататък без пари не бих могъл да живея, ето тука имма достатъчон и за теб.. Вземи ги, напусни Истанбул и си направи една хубава ваканция за наша сметка..От мен няма файда за теб.. Разбра ли?

# 549
Имам дежавю Crazy Shocked
Мурат във втори сериал ще има син без да знае за раждането му Laughing

# 550
  • Яко в Матрицата...
Аууууу, няма да се стърпя! Много красив Мурат, я! Дано сериала да има успех, но засега нещата вървят много вяло и много клиширано..

+1  Peace

Дано да се раздвижи действието в другите серии, но до тук не съм впечатлена.

# 551
# 552
След четири години...

С:Майко, дошло е писмо от Турция! От човек, който е роднина на баща ми, защото носи същата фамилия като моята.
М:Няма да го отворим, страх ме е. Ами ако е нещо лошо, свързано с баща ти.
С:Майко, аз искам да знам.
М:Добре, но аз искам да знаеш, че когато отидох в Турция, научих, че баща ти е бил жгенен и там.
С:Аз имам брат или ссетра ли?

А:Картал, хайде вече се засмей малко, колко години минаха оттогава.
К:Ти поиска живота ми, взе го, вече не искай нищо от мен.
А:Синко, разбрах, че не си спокоен в къщата, по поне се отддай на работата си. Да разширим още фирмата.
К:Достаткъчно я разширихме, вече няма нужда от повече.

Роднините на Селин я канят в Турция, искат да се запознаят с нея. Но майката на Селин не иска да я пуска, защото се страхува, че картал пак ещ я нарани.
С:Майко, това беше преди четири години, вече никой не може да ме нарани.
М:Ама и ти си точно като баща си, като наумиш нещо, трябва да го направиш.

Роднините на Селин я очакват с голямо нетърпениеу..Майката пита дали са богати, дъщерята пита далиш й носи подаръци..

Синът на Селин и Картал се нарича Осман-  името на бащата на Селин..
Хайде песен от черноморския край Peace Peace Peace

Ванинка  Hug Heart Eyes ги харесваше като мен Peace Peace

С:Колко красиви са били тези места тук!
Садък: Ти какво мислеше, племенничко, нашите места са най-красиви!

Азис научи, че дъщерята на Осман се е завърнала от Франция, каза да й предадат утре да се отбие у тях..

С:И баща ни пиеше такъв чай.
С:Ние тук винаги пием такъв чай, и с него си изкарваме прехраната..
Бащата на Селин извършил няккаво престъпление, когато се зъварнал в Турция, са го арестували, но той успял да избяга и после се укрил при Азис, който му помогнал да избяга в друг град и повече нищо не се чуло за бащата на Селин.

# 553
Защо няма реклами?  #Crazy
И кога свършва? Shocked
Колко време е серията или са решили да ни дадат целият сериал за една вечер Mr. Green Crazy

# 554
Вярно, че този Мерт никак не е бил обичан от баща си и уважавн, ама и той много мързелив и хаймана, я! И на всичкото отгоре никак, ама никак не може да търпи Картал..Както и лелята, разбира се

Малееееееееее, Азис слуша музика от касетофон ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Азис вика Садък, селин също ще ходи с него.

С:Добре ли сте? Чувате ли ме?
А:Саадет, никога повече не ме оставяй!

Жената: Какво се е случило на Азис бей?
М:Успокой се, той е добре.

С:Това е Селин, дъщерята на Осман.
А:Разбрах, Осман е имал дъщеря, пък ние не сме знаели за това.

С:Добре щеше да е ако бяхте отишли в болница, паднвахте много лошо.
А:Няма нужда, добре съм.
С:Тогава следете пръста ми.. Не лицето ми, а пръста ми.

К:Какво ли е онова важно нещо,  за което ме извика?
Х:Картал, заради Мерт изгубихме 30 млн.. И ако сега ти не му помогнеш, татко Азис ще го изхвърли на улицата.
К:Ти нали си му учител, дай муе съвет как да постъпи.
Х:Аз няма да мога да се справя с него.
К:Слушайте Емре и той ще ви изкара от тази криза.
Х:Емре преди малко подаде оставка.
К:Прав е човека, той от години ви прави проектите и ви върти бизнеса, но вие провалихте всичко.
И затова гледайте да оправите нещата, защото ще останете без пукнат грош и след това татко Азис ще ви изхвърли всички на улицата..

Бащата на Селин се намесил в една кавга, убил човек.

А:И аз да ви запитам нещо? Какво е чувството да разбереш след години, че имаш брат.
С:Невероятно е. Освен майка ми и сина ми си нямах никого в този живот.
А:Изброихте сина си, но не споменхате баща му.
С:Баща му умря..
А:Тази вечер елате на вечеря у нас. Нека хората ми да вземат сина ти и да го доведат у нас..

К:Какво правиш?
Е:Бягам от тази лудница.
К:Така ще ме оставиш сред всички тези хора и ще тръгнеш така ли?
Е:Разкъсва ми се сърцето като те гледам така. Да не ме беше послушал и да беше избягал със Селин.
К:Знаеш ли колко пъти се опитвах да я забравя, колко пъти си казвах, че трябва да я забравя, но не успях.. Тази любов ме разъксва отвътре..
Е:Каква любов е била твоето, бе братко.. Така и така съм подал оставка, хайде ела двамата да избягаме оттук и да отидем да намерим Селин.
К:Мисилш ли, че не съм искал да го направя това, но се страхувам, че може да има някой друг в живота й.. Не бих могъл да понеса да я видя с друг мъж!

С:Мога ли да ви попитам нещо?
А:Да.
С:Коя е саадет?
А:Ти откъде чу нейното име?
С:Изрекохте й името, когато паднахте.
А:Тя е единстквената жена в живота ми, покойната ми съпруга..Поичина преди 23 години, оттогава не е имало друга жена в живота ми..
С:Каква голяма късметлийка е била!

А:Всичко хубаво и красиво в живота се нуждае от грижи,  трябва да можеш да го обичаш. Моето кафе е най-доброто в света.
С:И аз обичам да пия кафе.
А:Но моето кафе води до пристрастяване.
С:Настина е добро, колкото казвате.
А:Г-жо Селин, вече да престанем да си говорим на вие, имам чувството, че се намирам на работа.
С:Благодаря ти за кафето.

Общи условия

Активация на акаунт