Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 280
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Чудесни новини Simple Smile Безпроблемна бременност момичета Simple Smile .Любовче ,при мен доктора видя три плодни сака ,единият по голям и със сърдечна дейност,другите бяха мн малки и не можа да види сърдечна дейност,каза че имало възможност и за още едно,но за сега е само едничко ,след двве седмици съм на преглед тогава ли ще стане ясно дали си остава едничко.

# 136
Честито момичета! Много се вълнувам, като чета за успехите, оправихте ми деня! Лека и безпроблемна бременност!

# 137
Верно ли е,че доктора вече работи само до 14 часа и не приема по късно.

# 138
Ако е за първи преглед, мисля, че часовете са само преди обяд. За след обяд за часове за момичета в процедури.
Момичета какво ще кажете за тсх 2,88 в 7 седмица? Все оше чакам д-р да ми се обади, малко съм притеснена  Praynig

# 139
Хрисани, мисля, че не е проблем тази стойност на тсх! Пиеш ли тироксин?
И на мен последно за сутринта ми дадоха час, в началото и след 5 са ми давали, но сега явно работата се е увеличила и трябва да се разпределя времето!

# 140
Ако е за първи преглед, мисля, че часовете са само преди обяд. За след обяд за часове за момичета в процедури.
Момичета какво ще кажете за тсх 2,88 в 7 седмица? Все оше чакам д-р да ми се обади, малко съм притеснена  Praynig
Не се безпокой,сигурно ще ти изпише Л-Тироксин по 1\2 таблетка .

# 141
Благодаря ви много Simple Smile Чакам д-р да се обади след обяд. Четох, че се повишава при бременни със силно повръщане - а аз от 8 до 12 часа постоянно повръщам Sad

# 142
2,8 не е високо. Хубаво е да е около 2 , но твоето е съвсем малко отгоре. Както каза Любовче, ако не си на терапия, ще ти изпишат!

# 143
Здравейте и за много години.  Много е хубаво да видиш, колко много момичета са успели. Честито и лека бременност ви желая. Аз чакам заповед към края на март, началото на април, но в края на декември ходихме за консултация и докторът ми каза да пусна хормоналните изследвания този месец. Аз ли нещо не разбрах, но не е ли рано все пак има 3 месеца дотогава. Ако може да ме ориентирате ще ви бъда благодарна.

# 144
Здравейте и за много години.  Много е хубаво да видиш, колко много момичета са успели. Честито и лека бременност ви желая. Аз чакам заповед към края на март, началото на април, но в края на декември ходихме за консултация и докторът ми каза да пусна хормоналните изследвания този месец. Аз ли нещо не разбрах, но не е ли рано все пак има 3 месеца дотогава. Ако може да ме ориентирате ще ви бъда благодарна.
Не е рано за изследванията даже напротив по-рано,по-добре.Тези изследвания и без това ние си ги плащаме и е хубаво да си ги пуснеш сега за да се види дали всичко е ок,недай си боже ако има някакъв проблем да се предприемат мерки от сега и после като си вземеш заповедта направо да започнеш стимулацията.Аз не бях запозната много и направих точно обратното,взех заповедта и тогава се започнаха изследванията,и за съжаление излезна при мъжа ми,че има бактерия и се борихме с нея и вместо лятото чак есента стартира процедурата,но не съжалявам за което защото се получи от първия път Simple Smile Затова те съветвам да си пуснете необходимите изследвания още сега за да не чакате после.Желая ти много късмет Simple Smile

# 145
Благодаря за отговора, но то свърши вече. Ще ги пусна другия месец, надявам се, че и да излезе нещо за два месеца ще го излекуваме. А ММ ще ги направи в края на месеца, дано всичко е наред. Още веднъж благодаря и ти желая спокойна бременност. А противозачатъчните месеца преди процедурата ли ги трябва да ги започна или по-рано?

# 146
А мъжът ти какви изследвания трябва да направи? На мен ми каза от януари да започвам противозачатъчните, чакам заповед февруари- март . А момичета, трябва ли да си записвам час само, за да ми изпише лечение за пролактина, ако има нужда евентуално?

# 147
Да пусне спермограма и микробиология. Офффф, нищо не разбрах, от това, което ми обясни. Ние бяхме там на 18.12 с идеята за консултация преди заповедта. На мене ми изписа добавките и хормоналните изследвания, а на ММ му каза да пусне спермограма и микробиология, за да видим, какво трябва да пие той.  И аз така сметнах, че ще  започна противозачатъчните месеца преди да излезе заповедта, не знам защо, но много ме е страх от тях. Ако си от Стара Загора си запиши час,  аз мисля като станат всички изследвания така да направя, пък и някакси срещите с доктора ме успокояват и ми дават мотивация. Мо мичета искрено и от сърце желая на всички успех, по този труден, но хубав път.

# 148
Ами добавките започвай да ги пиеш още сега. За противозачатъчните и аз не знам има ли нужда да се пият повече от един цикъл. И мен ме е страх от тях, никога не съм пила през живота си.При вас какъв е проблема?

# 149
Здравейте момичета.и аз съм при др стефанов и съм много доволна от обясненията и работата му.предстои ми стимулация другата седмица на къс протокол.отложихме тази защото пролактина ми и много малко висок и др ми изписа достинекс по половин таблетка седмично.надявам се всичко да е наред и да започнем стимулацията!а на всички вас успех както и на мен си го пожелавам същото!

Общи условия

Активация на акаунт