Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 333
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета днес трябваше да стартирам със стимулацията но имам задържан фолукул!др ми каза да продължа с противозачатъчните.какво оЗначава това някой може ли да ми разясни?

# 196
Здравей Mimiwka, когато имаш задържан фоликул не можеш да започнеш стимулация, защото яйчниците трябва да чисти. Противозачатъчните би трябвало да помогнат за спукването на задържания фоликул. Аз преди моята стимулация на яйчниците също пиех противозачатъчни с тази цел.

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 15:24 от lzzht

# 197
Не се притеснявай и аз имах задържан ,но на мен ми направиха пункция.Пий си противозачатъчните той ще се пукне Simple Smile

# 198
Благодаря ви момичета за разясняването!ами като ги спра то ще ми дойде мц и след това няма ли да се образува пак този фоликул?

# 199
Aми след като ги спреш и ако всичко е наред ще започнете стимулацията и няма да има как да се образува.

# 200
Аз пък от 1 ноември до края на май слушах на всеки цикъл,че имам задържан фоликул и така и не можахме да започнем стимулация.Междувременно подадох документи по фонда.Накрая отидох в друга клиника и там ми казаха,че нямам никакви задържани фоликули.Буквално се отчаях и започнах да се чудя накъде и така от края на май аз съм в застой.Наближава да ми излезе заповедта от фонда и на 2 февруари ще отида на преглед при доктора за последно да чуя какво ще ми каже.

# 201
Не знам, много момичета са били със задържани фоликули, може док да иска всичко наистина да е перфектно преди стимулация, защото наистина пък не си струва да изгърмиш една заповед или пък 5-6 хиляди лева на вятъра. Мен като ме е гледал винаги е казвал, че са ми чисти яйчниците, ама да видим. Аз очаквам обаждане от фонда февруари и сигурно март заповедтта. Да си записвам ли час за февруари или да чакам първо обаждането? Иска ми се, ако има нещо предварително да го оправяме, че и на мен ми писна чакането.
Етаа, ти кога чакаш заповедта?

# 202
Предполагам февруари до мен останаха 43 номера.Затова сега ще ида на преглед да видя какво ще каже този път.

# 203
Успех, ти си по- напред от мен, предполагам още първата седмица ще получиш обаждане. Дано всичко е наред и стартирате веднага. И аз съм много изнервена от чакането,пък за теб не знам. Дано е било за добро.

# 204
Мерси и на теб желая успешен опит.Много време изгубих аз от тъпчене на едно място в предишната клиника,но и тук се случи така.А бях първа пациентка в Стара Загора.Късмета ли ми е такъв вече незнам.Дано сега на 2 февруари чуя,че ще можем най- накрая да започнем.А нямах намерение даже и по фонда да кандидатствам,а се оказа,че дочаках заповед.

# 205
Момичета стискам ви палци и ви желая с цялото си сърце на пролет да има с какво да се похвалите Simple Smile

# 206
Мерси и на теб желая успешен опит.Много време изгубих аз от тъпчене на едно място в предишната клиника,но и тук се случи така.А бях първа пациентка в Стара Загора.Късмета ли ми е такъв вече незнам.Дано сега на 2 февруари чуя,че ще можем най- накрая да започнем.А нямах намерение даже и по фонда да кандидатствам,а се оказа,че дочаках заповед.
Айде вторник да докладваш какво е казал лекаря! Струва ми се, че е за добро цялото това чакане.
HrisAni, дано наистина напролет има с какво да се похвалим!

# 207
Дай боже.Благодаря.Четейки тук за вашите успехи още имам нерви и упорство да се надявам и да не бързам да се местя при друг доктор.

# 208
  • Сливен
Момичета наясно ли сте със диагноза от спермограмата:астенозооспермия;левкоцитоспермия;хипоспермия Sad.Охх и при мен нещата не са розови и аз постоянно съм със задържани фоликули.Момичета ТСХ или ФСХ трябваше да е под 2 за да се стартира.

# 209
ТСХ трябва да е под 2. Правихте ли МБ на еякулат, заради левкоцитоспермията? Астенозооспермията, означава, че са бавни плувците, колко е процента е подвижността?

Общи условия

Активация на акаунт