Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 279
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Моят ден на истина мина с падащо чхг.... Не казах за да не всявам отрицателно настроение.... Явно и ЗЕТ не е моят опит! Нова Година,нов късмет! Ще се радвам, останалите чакащи, да ни зарадват, че чудеса се случват за Коледа!  Hug

Милаааа много съжалявам прегръщам те силно Hug Sad

# 106
Благодаря Тоника.... Ииии мноооооого се радвам за теб! Едно,две....колкото толкова, и най-вече, успех до финала!

# 107
Благодаря Тоника.... Ииии мноооооого се радвам за теб! Едно,две....колкото толкова, и най-вече, успех до финала!

Дай Боже ще треперя до януари

# 108
Няма да трепериш, всичко ще е наред! Отпусни си душичката и изкарай прекрасно празниците. А януари.... Ще мине и ще дойде август! Laughing

# 109
Няма да трепериш, всичко ще е наред! Отпусни си душичката и изкарай прекрасно празниците. А януари.... Ще мине и ще дойде август! Laughing
Хаха. Права си :-*

# 110
Belga,съжалявам за неуспеха"всяко зло за добро",така е трябвало да стане и следващия път ще бъде успешен,сигурна съм  Big Ups
Tonika страшно се радвам за резолтата и ти пожелавам лека и безпроблемна бременност със щастлив финал Simple Smile

# 111
Belga,съжалявам за неуспеха"всяко зло за добро",така е трябвало да стане и следващия път ще бъде успешен,сигурна съм  Big Ups
Tonika страшно се радвам за резолтата и ти пожелавам лека и безпроблемна бременност със щастлив финал Simple Smile
Благодаря мила

# 112
Хейй, какво стана на прегледа, видя ли се нещо, как се развиват нещата....

# 113
Моят резултат е 566.7 не мога да ви опиша как се чувствам
Тоника, браво! Честито! Много се радвам за теб! Лека и безпроблемна бременост!

# 114
Момичета, колко време се пият противозачатъчните преди опит- месец, два, три?

# 115
Момичета, колко време се пият противозачатъчните преди опит- месец, два, три?
Аз ги пих един месец и на втория преди започване на самата стимулация ги спрях...

# 116
Притесняеа ме как ще ми се отразят, до сега не съм пила и чета, че на някои много зле им се отразяват! Дано при мен няма проблем.

# 117
Здравейте!
Обмислям посещение при д-р Стефанов, като причината е ясна.
Позвъних днес, за да си запазя час, но ми се включи гласова поща.
Знаете ли работи ли клиниката по празниците и по-принцип дават ли  лесно часове, които да не са много напред във времето? Благодаря ви предварително! Хубави празници!

# 118
Здравейте!
Обмислям посещение при д-р Стефанов, като причината е ясна.
Позвъних днес, за да си запазя час, но ми се включи гласова поща.
Знаете ли работи ли клиниката по празниците и по-принцип дават ли  лесно часове, които да не са много напред във времето? Благодаря ви предварително! Хубави празници!

В почивка са до 4.01. Часовете са за около месец напред. Весели празници на всички! Дано Новата Година ни донесе така мечтаното чудо!

# 119
Момичета здравейте Simple Smile .Малко съм притеснена.от два дена имам болки ниско долу от ляво,чувствам се подута външно според вас дали е нормално?

Общи условия

Активация на акаунт