Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 253
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Намаля ли течението?

# 91
Мисля,че май започва да налява

# 92
Здравейте момичета. Бях писала в предната тема. Ще ви разкажа на кратко какво се случи с мен. На 04.10 правихме първа инсеминация при док. Стефанов. На 16.10 разбрах, че съм бременна. Отидох на преглед на 04.11 и док каза, че са две Simple Smile след още една седмица чухме тонове. На 26.11 пак бях на преглед и...... няма сърдечна дейност...едното бяше спряло да се развива малко след предния преглед, а другото малко след това... не ви разказвам историята си за да кажа нещо лошо против док за дето се случи така. Напротив... за мен той е невероятен. Направихме кюртажа на 27.11 в Ниа мед (най-ужасната болница за мен)   на 08.12 бях на контролен преглед след аборта и лекаркара, която го прави каза че всииииичко е наред. Всичко било изчистено .. нещо ме накара да отида да си запазя час и при Стефанов. Днес бях при него и греда... матката ми е пъъълна с кръв. Задървам кръв, което каза той че е опасно. В понеделник пак ще ходя и най-вероятно каза, че ще разширява канала, за да изтече...
Това, че той винаги ме преглежда обстойно и не ме претупва както направиха в Ниа мед, за мен е достатъчно да му се доверя изцяло.
Та това е от мен момичета. Ня съм чела кой какво е писал преди да напиша тези тедове, но сега ще ви следя редовно. Пожелавам на всички ви съвсем скоро да сияете от щастието "бременност"

# 93
Аничка, съжалявам за това, което се е случило! Дано следващия път всичко да е наред до край! Много успех ти желая!

# 94
Някой знае ли дали Стефанов дава болнични?

# 95
За сега не дава аз взимам от личния лекар

# 96
За сега не дава аз взимам от личния лекар
ок. Благодаря Simple Smile

# 97
Belga, Тоника, днес ли е денят на истината? Стискам ви палци!

# 98
Моят ден на истина мина с падащо чхг.... Не казах за да не всявам отрицателно настроение.... Явно и ЗЕТ не е моят опит! Нова Година,нов късмет! Ще се радвам, останалите чакащи, да ни зарадват, че чудеса се случват за Коледа!  Hug

# 99
Ех, Белга! Вярвам, че новата година ще ти донесе повече късмет! Успех!

# 100
Моят резултат е 566.7 не мога да ви опиша как се чувствам

# 101
  • Сливен
Моят резултат е 566.7 не мога да ви опиша как се чувствам
честито близнаци може би  newsm30 newsm30 preggo newsm07 Misc Baby Bottle лека и безпроблемна бременост

# 102
Благодаря  ooooh! Hug

# 103
Йессс! Браво, Тоника! Лека и успешна бременност!

# 104
Йессс! Браво, Тоника! Лека и успешна бременност!
Благодаря мила  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт