Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 238
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • Сливен
здравейте момичета в  четвъртък ще си взимам заповедта та въпроса ми е трябва ли да звъня в клиниката понеже така или иначе няма как да стартираме този месец или да звънна

# 76
Според мен се обади, да те плануват за януари, че стана дооооста натоварено. А и след тази коледна ваканция, ще е лудница като почнат работа. Изкарай си празниците весело и нова година-нов късмет.....  Peace

# 77
Момичета как сте днес? На мен ми е едва 5 ден от ЕТ. Нямам никакви по особени усещания Simple Smile Нито съм топла, нито съм гладна, нито ми се спи. Чудя се кога да направя първият тест?

# 78
Момичета как сте днес? На мен ми е едва 5 ден от ЕТ. Нямам никакви по особени усещания Simple Smile Нито съм топла, нито съм гладна, нито ми се спи. Чудя се кога да направя първият тест?

Здравей мила и на мен ми е пети ден от ЗЕТ  и нямам нищо от това което си изброила до днес лежах почти не ставах ,но днес се раздвижих малко даже се разходих за час навън Simple Smile  чувствам се перфектно.Първият път си направих тест на девети и на 14 ден Simple Smile на петдневни можеш на девети ден да пуснеш кръвен трябва да ти покаже .Аз мисля този път направо на 14 ден да пусна теста Simple Smile Успех ти пожелавам и чакам да се похвалиш

# 79
И аз ти предлагам на 9' ти ден най- рано да направиш тест, то на пет дневни може и по-рано, но няма смисъл! Успех!

# 80
Здравейте момичета ,как сте ? Честит празник на всички ,нека Света Анана ни пази и дари с рожби Simple Smile Честит Имен Ден и на всички именници бъдете Благословени!

# 81
Честит празник! Дано св. Ана ни пази и помогне да сбъднем мечтата си!!!
Трансферираните, как сте? Пожелавам ви много късмет!

# 82
Ами като изключим болките ниско доло все едно ще ми дойде всеки момент от два дена се чувствам добре Simple Smile .В началото нямах никакви болки почнаха от 7 ден след трансфера

# 83
  • Сливен
Здравейте момичета  Simple Smile Аз имам един неуспешен опит и сега ми предстой втори опит надявам се и последен  Simple Smile.На 14.01 съм на преглед при доктора.Въпросът ми е какви изледвания ви изискваше доктора-имунологични,генетични нещо друго искам да съм подготвена все пак.Благодаря ви и успех и стиснати палчета  EFP newsm30 ylinfant preggoе

# 84
Момичета помагайте изкарах си акъла още треперя,туко що цялото ми бельо беше в кафяво все едно ми идва за мен това не е зацапване ,не са две три капки ,а цялото днес ми е девети ден от  ЗЕТ

# 85
  • София/Стара Загора
Тоника, обикновено щом е кафява не е страшно, но за да ти е по-спокойно звънни утре до клиниката и виж какво ще ти кажат....опитай се да си спокойна...стискам палци да не е нищо притеснително Hug

# 86
Тоника, обикновено щом е кафява не е страшно, но за да ти е по-спокойно звънни утре до клиниката и виж какво ще ти кажат....опитай се да си спокойна...стискам палци да не е нищо притеснително Hug

Май теквва чиста кръв и утрогестана като слагах имаше ,добре как ще ми дойде с хапчетата ,нали от тях не идва уж

# 87
  • Сливен

Май теквва чиста кръв и утрогестана като слагах имаше ,добре как ще ми дойде с хапчетата ,нали от тях не идва уж
Няма значение че пиеш хапчета не мисля че като пием хапчета няма да ти дойде всеки организъм е различен и по различен начин реагира.Единствено ако си поставяш прегнил или хореомон шанса да не ти дойде от тях е голям.Успех дано да е за добро.

# 88
Тоника, дано е за хубаво това зацапване! Стискам ти силно палци! Не можеш ли да пуснеш кръвен- 9- ти ден на пет дневни, трябва да покаже!

# 89
Тоника, дано е за хубаво това зацапване! Стискам ти силно палци! Не можеш ли да пуснеш кръвен- 9- ти ден на пет дневни, трябва да покаже!
Благодаря Simple Smile ами от клиниката ми казаха да изчакам понеделник, а и мам и овитрел бит във вторник, за това. Ще си чакам

Общи условия

Активация на акаунт