Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 331
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Момичета как сте? Имам питане до коя седмица слагахте фраксипарин, че вече е нетърпимо стовам на буци подувасе и ужасно боли.

# 151
Здравейте, знаете ли дали д-р ще бъде на работа първата седмица от февруари?

# 152
Предполагам,защо да не е?

# 153
Момичета как сте? Имам питане до коя седмица слагахте фраксипарин, че вече е нетърпимо стовам на буци подувасе и ужасно боли.
Тоника, нямам представа при теб как ще е, но в повечето случаи фраксито се бие до края.Има тема " забременели след инвитро", потърси я, че съм от тела и не мога да дам линк. Там момичетата обясняваха, как да се бие, за да не ставаш на буци, мисля че ти е полезно!

# 154
Тоника, нямам представа при теб как ще е, но в повечето случаи фраксито се бие до края.Има тема " забременели след инвитро", потърси я, че съм от тела и не мога да дам линк. Там момичетата обясняваха, как да се бие, за да не ставаш на буци, мисля че ти е полезно!

Благодаря мила  Hug Hug Hug

# 155
При мен нямаше конкретна медицинска причина или заболяване, заради което да бия фраксипарин. По предписание на доктора го бих до 28 г.с. вкл. До 3 мес. го биех през ден, 4 и 5 го биех през два дни, а 6 и 7 през три дни. Това с подутините, синините, бучките и червенините аз го преодоляха едва когато разредихме инжекциите и то не напълно, а от части. Просто мястото има нужда от почивка според мен.

# 156
Аз исках час за 8.02 и ми казаха, че тогава ще е в отпуска, но не разбрах от кога и колко дни няма да го има. Дадоха ми час за 2.02.

# 157
При мен нямаше конкретна медицинска причина или заболяване, заради което да бия фраксипарин. По предписание на доктора го бих до 28 г.с. вкл. До 3 мес. го биех през ден, 4 и 5 го биех през два дни, а 6 и 7 през три дни. Това с подутините, синините, бучките и червенините аз го преодоляха едва когато разредихме инжекциите и то не напълно, а от части. Просто мястото има нужда от почивка според мен.
И аз нямам някакви медицински причини да го слагам,аз го слагам през ден редувам с аспирин и пак е ужасно .В началото нямаше проблем вече всичко е натъртено ,но щом трябва и до края ще го бием Simple Smile

# 158

В такъв случай е възможно доктора постепенно да го намали и спре по схема. При мен схемата беше с редуване на фраксипарин и аспирин през ден. След 3 мес. до 20 г.с. включително - фраксипарин, аспирин, почивка, а след това - фраксипарин, почивка, аспирин, почивка. Около 3 или 4 месец, когато в корема стана нетърпимо, започнах да ги слагам в ръцете.

# 159
Здравейте, някой да е правил БХС при Стефанов? Как минава? Може ли и ти да гледаш на екрана, д-р обяснява ли подробно?

# 160
аз слагах Фракси до  34 седмица зависи някои го слагат до края

# 161
Здравейте момичета искам да попитам кога ще ми се направи пункцията?с къс протокол съм.

# 162
Здравейте, някой да е правил БХС при Стефанов? Как минава? Може ли и ти да гледаш на екрана, д-р обяснява ли подробно?
Така както е разположението по време на прегледа преди взимането на кръв за БХС установих, че е практически невъзможно и аз и доктора да виждаме едновременно монитора на ехографа. Подробни обяснения не ни е давал. Питах го как са нещата, каза че всичко е ок и бременността протича абсолютно нормално. Той си мери разни неща, после ги записва в една бланка. С тази бланка отиваш да ти вземат кръв. За мен беше важно много внимателно да измери каквото мери. Самият той каза, че прецизността е важна, за да не се получи неточен резултат от БХС, тъй като тези данни, които той записва явно се вземат предвид при кръвното изследване. Всъщност прегледа, който доктора направи за целите на БХС не е фетална морфология. За ФМ ни препоръча д-р Иван  Иванов, от който сме много доволни. Там вече си има монитор за всеки - за теб, за съпруга ти и за доктора и получаваш пълна информация кое какво е и т.н.

# 163
  • Сливен
Здравейте момичета.На 14 бях при д-р Стефанов понеже декември взех заповед и да уточним кога ще почваме.Той ми щаза като ми дойде МЦ да звънна в клиниката да си запазя час и да ин витро картата и ми даде бланка с хормоните който трябва да пусна.Та въпроса ми е там ли трябва да пусна хормоните,а и нали като се обадя да запазвам час дават горе долу след една седмица час.Учидих се понеже имам един неуспешен опит и като го попитах да пускам ли генетични той каза не.

# 164
За ин витро карта и кръвни може да си запазиш час за следващият ден. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт