Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 250
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Аз вече съм луднала от притеснение.Вчера Натали ми каза,че ще връщаме във вторник и че днес ще ми се обади да ми каже в колко часа да ида.Та чакам обаждане,но място не мога да си намеря от притеснение.

# 676
etaa дръж се мъжката, само хубавото остана, няма място за притеснение  Hug утре трансфер, после бременна 9 месеца, без проблеми и притеснения и после чак ще се притесняваш като закъснява от дискотека детето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

fair wind_82 и на мен на цистит ми прилича или пиелонефрит, има някакво възпаление което те мъчи, май най добре на доктор пак да отидеш

# 677
Етаа, още броени часове и после ще си щастливо бременна 8,5 м. Mr. Green

# 678
Бананче от твоята уста в божиите уши.Току щи ми се обадиха утре в 12 да съм на линия.

# 679
Бананче от твоята уста в божиите уши.Току щи ми се обадиха утре в 12 да съм на линия.
успех и да не забравиш да пиеш много вода Simple Smile

# 680
  • Сливен
Благодаря ви момичета аз от малка все с бъббеците си страдам то цистити пилонефрити и кризи ама таз болка е все едно ще ми идва,че чак ми се гади и корема ми е надут.Трябва да видя при какъв доктор да отида че и болкоуспокояващите не помагат

# 681
  • Сливен
Момичета  как си решихте проблема с болничните след трансфера.Говорих  току-що с личната не можела да ми даде болнични за ин витро.говорих с и със счетоводство не можело да си пусна отпуска зара да ин витро

# 682
Не ти ли се полагат болнични след трансфера?
На една приятелка и дадоха 1 мес. ама в друга клиника беше.

# 683
наистина трансфера е най-страшното от цялата процедура Sad
а за болничния, аз работя от вкъщи и не съм ползвала, но личната като не може за инвитро да даде, да даде за каквото може...бронхити, дископатии...

# 684
  • Сливен
Полагат се,обаче не всички клиники дават,май само големите.Щерев дават със сигурност. В най-лошият  случай ще си изгърмя отпуската,но защо да е така.Утре пращам моя мъж при личната и да я мъдрят.

# 685
Момичета  как си решихте проблема с болничните след трансфера.Говорих  току-що с личната не можела да ми даде болнични за ин витро.говорих с и със счетоводство не можело да си пусна отпуска зара да ин витро
КАК ДА НЕ МОЖЕ????!!! Я ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ЛУДА ЛЕКАКРКАТА ТИ, ЧЕ ДА НЕ И СЕ СТОРИ ТЕСЕН КАБИНЕТЪТ!!! (извинете за главните, ама като чуя за такива и побеснявам)
И моята се цигани, ама и двата пъти даде по 14 дена. Условието беше в деня на трансфера да съм в отпуска, после и давам епикризата и в болничния писа - "Женски стерилитет, бла бла бла... след инвитро процедура, бла бла бла... Препоръчително щадящ режим, предимно леглови.; Домашен престой, чекче на "леглови".

Да дава, да не се прави на луда.

# 686
Oesi, други момичета в темата са споделяли, че взимат болничен от ЛЛ, да пише каквото си иска там. Не знам защо в клиниката не дават болничен, а и някои не искат от клиниките, за да не се разбира за инвитро процедурата и взимат поради тази причина от ЛЛ.

# 687
Благодаря ви момичета за подкрепата.                                                                                                                                                      Sal като не ми се обадиха по навреме и си помислих,че са спряли развитието си.Взела съм да ставам претенциозна хи хи,в другата клиника ми звъняха чак на 3 ден сега искам до обяд да ми се обадят.Аз все си мислех,че трансфера ще е най- приятен.Утре ще пиша как съм го изкарала.Аз видях голям зор със сестрите там.Напрсво ме направиха на решето и двете ръце яко ме болят.Сега ще му пия едно вино с няколко цигари и дано да не ги пипна 9 месеца.Ти нали спазваш стриктно лежането.                                                                                                                                                                      Oesi личния доктор е длъжен да ти даде 14 дни и даже ако не стигнат да те прати на комисия.Аз онзи ден говорих с моята докторка ще ми даде 14 дни с диагноза дископатия.                                                                                                              Fair защо не пробваш с чай от мечо грозде със сода и има едни билки за такива проблеми на професор Ламбрев,също смесваш кока кола с бира,затопляш ги и пиеш.

# 688
  • Сливен
За клиниката изрично питах за болничен,не дават.Моите шефове са в течение,нямам какво да крия.Сали,освен епикриза друго дадоха ли си след трансфера?Примерно разпечатка от ехорафията при трансфера..

# 689
За съжаление не дават болнични, но е хубаво първите дни да не се разхождаш много след трансфер.Аз страшно се изплаших към 6ден след трансфера, но на този етап си мисля, че тогава се е имплантирало някое ембрионче или много ми се иска да е така .Тия дни ще разбера.

Общи условия

Активация на акаунт