Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 254
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • Сливен
Etaa,Сали как сте днес?

# 661
Малко ми поотмина но още ходя приведена от болка като стара бабичка хи хи.Обаче вчера съм забравила да си пия Естрофема,дано не е проблем.Надявам се днес да чуя,че са се оплодили.Досега съм била все на ЕЦ и до оплождане не сме стигали.Ти как си Oesi,казаха ли кога ще ти ги връщат?

# 662
Etta, стискам силно палци и се моля да успеете, ние се чухме, но и тук да ти го кажа! Аз съм добре, лежа си, през нощта много ме заболя корема, точно като че ще ми идва, чак пот ме изби, пих нош па и отшумя болката сега всичко е ОК. Даже е много забавно да си бременна, лежа и гледам как мъжа ми чисти, а аз като лоша свекърва давам наставления  hahaha по принцип, той пуска прахосмукачката, но бърсането на прах му е terra incognita, но с желание го прави и под носа си повтаря, колко е добър  Joy

# 663
Sal благодаря ти и се моля за теб и всички останали момичета да сбъднем мечтите си.Разсмя ме много.Моя мъж ме закара при баща ми и се смеейки се като луд му вика"добре,че си ти та дъщеря ти гладна да не седи вкъщи,пък и аз да намажа покрай нея".Не можах като теб да го впрегна да ми послугува.Утре татко тръгва на работа,майка е на санаториум и да видим моя мързел кого ще впрегне хи хи.За довечера се е наканил да готви,иначе умее,но е тежичък човечеца.

# 664
 Joy аз моя съм го впрегнала от както ме е взел, даже от едно пътуване до Англия сам купу звънче за сувенир, да му дрънкам при желание за нещо, като величество  Joy

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 13:19 от Salilinda

# 665
 Joy Joy JoyТова със звънчето трябва да го пробвам,дали у дома ще хване дикиш.Така се прави Сал един мъж се строява още от началото,после не става.Но нямам време аз да го строявам все бяга да работи по морето и балкана.Ама и аз взех да ставам тежка като него,кога готвя,кога не.Живея си като мома.Често вечерям навън.В началото като беше безработен много чистеше,но сега работи и кой като него уморен е човечеца.

# 666
  • Сливен
Момичета  утре по обяд ми е трансфера.ще ми върнат 3.Наталия се обади ,че вървят добре.

# 667
Дали, защото скоро ще взема заповед и нещата не ми се виждат чак толкова далечни- много се вълнувам с вас,момичета! Пожелавам успех и на трите!

# 668
Само добри новини днес! oesi от уте ще си бременна и така девет месеца  Hug
Благодаря ти bananarama и аз от сърце ви желая успех! До преди две седмици ми се струваше толкова далечно всичко и аз се вълнувах за всички и в тази тема и в дългото чакане и сега още не мога да повярвам, че стигнахме до тук. Успех, момичета!

# 669
Ох с тия заповеди е ад.На човек му се струва,че чака цяла вечност,но пък си е голяма помощ.Бананче дано стартираш бързо и стимулацията да върви с лекота,а резултата да е прекрасен.Дай Боже всички да станем Мами и да не се налагат повече опити.

# 670
Дай боже да си пишем в други теми... Wink

# 671
Успех,момичета!
Само положителни резултати накрая bouquet bouquet bouquet
oesi  на кой ден ще ти са ембриончетата?

# 672
  • Сливен
На  трети,положителен  финал на всички.

# 673
  • Сливен
Момичета здравейте как сте?Аз от два-три дни имам мн силни болки в яйчниците чак ми причернява отделно не мога да се изпишкам от болка.От сряда пия ясемина (отделно останалите надбавки ) и едни билкови заради бъбреците.Нз какво да правя миналата седмица като бях при уролога всичко е наред с бъбреци и пикочен мехур.Често ходя до тоалетна и то само по една капка.

# 674
Прилича на цистит. Отивай пак на лекар. Според мен трябва да изчистиш този проблем изцяло преди процедурата. Дано ясмина ти помогне за фоликула.

Общи условия

Активация на акаунт