Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 327
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Oiesi браво добра бройка.Наталия е слабичка,мургава и според мен много мила и чаровна.Мен винаги след пункция ме боли корем. Сега е важно да се оплодят.

# 646
oesi браво на теб! Дано всичко е наред! Още утре ще ти се обадят да ти кажат как се развиват нещата. Стискам палци! Понаболява ме малко, усеща се че е ровичкано нещо, а Натали е ембриоложката, много симпатична нисичка и слабичка с черна коса, много е внимателна, обяснява всичко много подробно и при проблем е винаги на линия на телефона.

# 647
  • Сливен
Момичета, Наталия се обади току-що,5 оплодени,3 са добре и ще ги следи,имало една типична,не разбрах какво означава и ще чакам да се обади за трансфера.Сега ако всичко е наред и 3 ли ще ги трансферира или може едната да я замразил за всеки случай.

# 648
Oesi супер,много се радвам.Аз сега се прибирам от пункция.От 6 фоликула бяха останали 5 от тях 4 годни яйцеклетки и 1 незряла.С Salilinda пак си правехме компания и не усетих часовете.

# 649
oesi браво, добра новина! Не е важна бройката, а качеството всичко ше е наред! За връщането не знам, доктора преценя годините на жената, качеството и разни такива неща, може и трите да ги върнат, може да изчакат до пети ден и някоя да отпадне сама, може би и теб ще те питат дали ги искаш и трите, каквото дойде такова, само здраве да е и положителен резултат!
Моя трансфер мина добре имам си две точици и сега си ги мътя  Simple Smile

# 650
  • Сливен
Ехее браво момичета хайде сега като ги върнат да не мърдат 9 месеца с една дума да са упорити като задържаните фоликули Wink.Късмета да е с вас и мн мн положителни тестове.Аз много трудно излизам от упойка повръщане втрисане пълна програма след лапароскопията три пъти повърнах с извинение и още толкова след гин.перитонит.Момичета от противозачатъчните съм качила цели 5 кг Sad

# 651
Благодаря за пожеланията да ти се връща!  Hug и аз качих 3-4 кг от противозачатъчните, обаче като ги спрях и по време на стимулацията ги свалих, явно е било само задържана вода.

# 652
За първи път след пункция ме боли толкова силно ниско корема и ми къркори непрекъснато.На пункцията за задържаните фоликули ме заболя чак на другия ден.А сега не мога да се изправя.Случвало ли ви се е? То аз не съм лигла и много трая на болка,но съм паника да не е нещо проблем и да го трая.

# 653
не се притеснявай, понаболява си има и едно усещане точно едно како куркане ... при задържания фоликул е по леко, все пак е само един затова е по безболезнено

# 654
Sal моите задържани бяха три,но го нямаше това чудо.Едва се мъкна до тоалетната.Ти как си? Да лежиш,много да лежиш.

# 655
Лежа, не съм мръднала Simple Smile ти освен, че те боли нали нямаш кръв, че тогава е притеснително, вземай но шпа и почивай, но ако имаш големи болки се обади на Наталия най добре Sad

# 656
  • Сливен
Сали на хотел ли останахте?

# 657
Успокоява ме,че не кървя.Само лежа.

# 658
Честно казано се прибрах у дома  Blush от Казанлък сме и е близо, по удобно се чувствам. Миналия път останахме на хотел, но не се чувствах добре там. В болницата обещах, че ще сме на хотел Натали, много настояваше, но тук ми е по добре.

# 659
http://www.peticiq.com/142772 Момичета, моля ви подпишете се на петицията ни!

Общи условия

Активация на акаунт