Аблация на сърцето - 7

• 88 782
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • София - Бургас
Танче Heart Eyes
Благодаря ти за милите думи... newsm51
Тези дни съм много щастлива имам поводи - вече съм официално в отпуск 3 седмици  Heart Eyes ще забравя направо как се работи Laughing Но вече взех да приемам идеята, т.е приех я вече и съм много добре, чувствам се прекрасно и се радвам вече на почивката Flutter
Вероятно от клюкарника ~фейс ~ сте разбрали, че имаме и нова покупка - взехме си самолетни билетчета за Пиза и Флоренция, и макар да е през далечния май месец, емоцията така ме тресе Laughing, ама толкова ми е хубаво и приятно, голям кеф... smile3531 Много съм щастлива, тези дни гледам карти, влакове, маршрути, хотели...общо взето макар и за през май, аз вече имам занимавка по организация за пътушествие... redecoration
П.С. Сърчицето се държи перфектно - нямам забележки Heart Eyes

Пожелавам на всички ви, хубави емоции и щастие babydust7

# 16
Калейче, защо ли имаме слабост към пътуванията точно през май ? И аз правя маршрути за м май, само да сме здрави . Имам час за д-р Трайков на 3.01 . Ако ми се размине втора аблация , тръгваме моя инж да изкриви Айфеловата кула . Впрочем с аблация или без , трябва да видя Париж . Остават Лисабон и Лондон и мога да спра с пътуванията .
Подозирам , че Дева е в държавна болница без нет. Чакаме те, Девичка !

# 17
Ама Девичка защо е в болница? Дано всичко е наред, чакам и аз да пише.

# 18
  • в джунглата
И аз не разбрах защо DeVa е в болница. Да не би да минава на инсулин и сега до го нагласят? Уж не ставаше въпрос за диабет, аз ли пропуснах нещо newsm78  Определено се чувства отсъствието и темата позамря, затова да се връща по-бързо при нас и то с добри новини  Hug

Браво Калея ти си нашата гордост, само позитивизъм и само напред  Peace

Таня едва ли при теб ще се наложи втора аблация, така че направо стягай куфарите  Grinning Щом не получаваш често пристъпи сигурно ще си останеш на лекарства.

Аз вече имам диагноза - алергичен ринит, та от там кашлици, храчки, сополи. За сега не сме овладяли симптомите, но и това ще стане поне като ни хване зимата  Sad  Есента не е моя сезон и с тази влага на морето направо ужас.

Хубав ден на всички!!!

# 19
Привет! Hug Hug Hug

Много мило, че съм ви липсвала! Heart Eyes
Бях в болница за физиотерапия, даже в понеделник имам последни процедури.
Нямам почти никаква промяна, но рехабилитаторът ме успокои, че може чак след 2 седмици да усетя.

За съжаление май не е добре да се мяркам много в темата, защото моите неволи не свършват, от вчера съм без работа... Sad
Танче, ако си търсиш съвестен служител, на разположение съм, обещавам, че няма да пиша през работно време в БГ Мама. Wink
Много се радвам за Калейчето! Heart Eyes
Танче, не мисли за втора аблация, няма да се наложи! Hug
Хубави пътешествия и на двете! Heart Eyes

Дънди, дано се оправиш скоро! Hug

Да не се жалвам повече, че аз хич не съм такъв тип, но снощи, дали от лошата новина, или от всички тоци и магнити, които ми слагат на процедурите, ми се разтупка сърцето и помислих, че ще излезна от ритъм, но за щастие не успях. Crazy

Прегръдки на всички! Hug Hug Hug

# 20
Девичка, гушкам те, дано отмине бързо този период  Hug

# 21
Благодаря ти, Голдънче! Hug

# 22
  • в джунглата

Е, Дева ние те чакахме с добри новини, а ти  - без ефект от физиотерапията, без работа, че и със сърцебиене... Naughty  Не може така, бързо всичко да се оправя и пак да си във форма.  Hug

А за работата нямам думи, без предупреждение ли?  От друга страна може да е началото на нещо ново и по-вълнуващо за теб. Сега трябва сериозно да се залегне над jobs и успех в намирането на най-доходоносната и най-подходящата за теб работа   Grinning

# 23
Дънди, умееш да обнадеждаваш, браво! bouquet

За работата - като гръм от ясно небе! Shocked
Който е от Пловдив, знае за какво става дума. Confused Confused
Не съм само аз, но това не ме успокоява кой знае колко...
Хубавото е, че имам солидно обезщетение + право на 1 година на борсата.
Не е малко.

# 24
Мерна ми се заглавие на някаква статия ,но изобщо не го свързах с теб, Девичка .
Миличка, много бих искала да помогна , но съм оставила заместника ми да подбира хората , с които опъва каиша . Смята, че оптималния екип е подбран отдавна и деликатно отклони дъщерята на племенницата ми, бъдещ юрист . Но обещавам да се обадя на колегите . Ще говоря и с децата ми за нещо във фирмата , там има движение на хора.
Само се успокой , работа все ще се намери , здравето е по-важно .

# 25
Благодаря за подкрепата,  Танче! bouquet

# 26
  • София
Дева,спокойно.Здравето над всичко!Разбрах че Каменица мести завода си в Хасково.Това че ще имаш отлични компенсации е много хубаво.Когато се затвори една врата,се отваря друга.Озъртай се за работа,но имаш цяла година време и съм сигурна че до тогава ще намериш.Тези дни може да се чуем.
      Аз съм с екстра в момента-хвана ме вирус,а няма как да не ходя на работа...

# 27
Девичка много съжалявам, че накуп ти се случиха такива неща  Sad Не се притеснявай всичко ще си дойде на място, все пак има баланс в природата и след всяко лошо нещо идва хубаво  Wink Пожелавам ти бързо бързо да се оправиш и да си намериш добре платена работа, но здравето преди всичко  Hug
Аз съм добре, скоро не съм имал екстрасистоли и дано продължавам така  Praynig Новата работа е добре, но все още не мога да дам мнение, понеже съм в обучение  Laughing Като ме оставят сам да се оправям, тогава ще видим  bowuu

# 28
Вега, ЖоркоHeart Eyes bouquet

Ще се справя, сигурна съм, но наистина ми се струпаха много проблеми едновременно. Crazy

# 29
  • София - Бургас
Девичка, Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт