Професионални серии за коса - тема 87

• 45 451
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Изгърмях с лилатата серия Про Файбър(шампоан и балсам, не маска) и 2 ампулки. Не устоях  hahaha, а се бях отказала вчера  Mr. Green

За лилавата ме посъветваха момичетата от Арлен, доверих им се  Laughing

Довечера ще снимам бамбука на Алфапарф щом има желаещи.

Letsgo нищо общо нямат с Напура за мен като усещане. Но са хубави, Напура ми е по-напояваща  Crazy ако мога така да се изразя..и някак по-лека усещам косата си с нея. Алфапарф ми дава някакво чувство за плътност и тежест  Laughing
 Балансиращите Напура не съм пробвала ...за сега  Mr. Green

# 661
Момичета, в дългосрочен план от Инициалист - здрава коса! За мен поне е изключителен продукт и макар понякога да пробвам други все към него се връщам, защото наистина осезаемо косата е по-здрава, много нежен, а така силен продукт. За блясък, дава страхотен такъв, дори когато бях най-руса  Grinning , много особен, един такъв кукленски и силен блясък. Като се замисля, май затова не ме впечатли ЛП серумчето, като ми го нанесе фризьорката, защото нямаше този моментален полиращ ефект, а иначе може и да си е работещ и хубав продукт в дългосрочен план...Та Инициалист наистина влияе на растежа и дава здравина. Аз лично когато го купих за първи път, после и Денсифик ползвах /за скалп ампулките/ и имах доста нови косички, като не съм сигурна от кой точно продукт ми бяха от двата, но при всички положения и двата ми станаха много обичани. Инициалист дава видимо повече блясък, а ампулките дават обем.Това между другото да кажа  Laughing .Иначе аз нанасям от Инициалист две, а понякога една дозичка и ми стига, в началото повече нанасях, той е лек продукт, няма как да се прекали.
JLo, Честито, ще чакаме отзиви! Аз от вчера уж ги мисля, но имамдоста работа и това ме спира от залитане...все още  Wink .

# 662
Момичетааааааа, изчезнах за малко и отново има нова тема. Цял ден ви чета  Joy
Видях, че Магнолия е писала. Ами хайде да се видим Simple Smile
С тази руса коса дойдоха и проблемите Grinning
Едвам се оправям с нея. Олаплекс, терапии, цименти, ботокси, маски... Ужас... Между другото снощи пробвах нощната терапия на Алтерна. Хареса ми, въпреки че косата ми стана малко по-твърда, което не знам дали е от нея. След нея се измих с хайверения шапоан и балсам на Алтерна, както последните няколко пъти... Та втърдяването вероятно е от нея, знам ли... Странно..
Та сега, идвам с въпрос. Ползвах досега лака за коса на Алтерна.... (лилавия), та има ли някакъв по-бюджетен вариант, защото рядко ползвам лак за коса...и не ми се дават сега за лак, по-добре за някоя маска Grinning, но да е също толкова хубав като на Алтерна (много съм доволна от него). Иска ми се да не утежнява косата, с две думи да я усещам все едно нямам лак, но да има лека фиксация   Joy С две думи да е уникален, като този на Алтернаа Grinning
Плийсссс, хелп миии  Hug Hug

# 663
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас има ли отзиви за това https://m.facebook.com/AphlexiorBG/

# 664
  • София
Сетони, много благодаря за отзива за Инициалиста  Hug
Но как успяваш с едно или две капкомерчета да покриеш целия скалп като площ? Как разпределяш, по капка на различни места или?

# 665
setony много благодаря.
Ясно е вече и той ще се взима ...
Леле какъв списък си съставих с покупки.
Мисля да започна да го изпълнявам от понеделник на татък защото нямам никакво време да чакам куриери или да ходя до куриера Simple Smile Ще ви държа в течение  Laughing Simple Smile

# 666
Bubka:)   Heart Eyes да не сме със сходни коси с теб, та Алтерната да ни се отразява благоприятно....Като гледам повечето тук не са очаровани чак толкова много. Между другото аз съм в пълна обърквация в момента отностно моята коса. Винаги съм си мислила, че има нужда от протеин, понеже е с тънък косъм, нормална като гъстота, дълга, с остатъци от омбре, не толкова цъфтяща, колкото с експозии в краищата, „пресовам“ я 1-2 седмично. Та така де. От хидратиращите серии бягам, понеже съм си решила, че ми сльопват косата и отнемат обема. Но снощи о чудо – пробвах на Джойко хидратиращата серия Ш+Б и не мога да си позная косата. Обем, пригладена, напомпана, ТВЪРДА, лъскава....както при Алтерната. Даже и преса не съм ползвала.  А с протеина винаги ми е слепната, матирана и хвърчаща. Вече за втори път хидратираща серия ми се отразява супер и май косата ми има нужда от хидратация в крайна сметка. Че то ако е така, даже и Алтерна не ми трябва. Мога да ползвам нещо друго на половин цена.....

FreakOnLeash да ти кажа и аз за бамбуковия термо спрей(крем) на Алтерна – при мен също много бързо прилича да свърши, а уж го пестя...И аз не знам какво му е икономичното, но за по-дълги коси направо прогресивно и видимо си намалява съдържанието в шишето след всяко ползване. Не е при теб само....

Ani bouquet благодаря отново.
За малките разфасофки, за които питаш – аз живея в Щатите, та в момента са на промоция в Ulta. И много ме устройват размерите, понеже човек иска да пробва, а не всичко има мостри по магазините. А и да не се затрупвам. Както казах по-горе, даже пробвах Джойко снощи и много съм доволна. Имам за поне 1-2 миенета още.

# 667
Много се чудя да слагам ли Олаплекс в боята или да си направя терпаия след това? Кой е по-добрия вариант според вас?

# 668
оправих се с порьчката , оквзало се че не сьм била написала всички цифри от номера си  Grinning Laughing
имам питане кьм тези които са използвали ампули за сгьстяване Денсифик - на чиста коса ли се слагат , колко пьти в седмицата и отмиват ли се ?

# 669
  • Somewhere far away
Момичета,  със сигурно сте го казвали но не намирам нищо в търсачката - така че направо питам - ампулите Аминексил на каква коса се слагат ? суха, влажна, чиста ?

# 670
Вив, аз наистина от много време го ползвам и някак свикнах с капкомера  Laughing, не накапвам, просто изстисквам по мъничко в линия...ето така:

Вели, ето за Денсифик
 "Първият продукт на Kérastase за "пробуждане" на спящите клетки на косата!

Молекулата STEMOXYDINE спомага за увеличаването на нивата на кислород в кожата на главата и спомага за развитието на фоликулярните стволови клетки, като същевременно поддържа тяхната функционалност. Стимулира естественият процес на подновяване на косата. Kосъмът е подхранен, благодарение на комбинация от B3, B5 и B6 витамини.

Резултати:

По време на нанасянето: косата се усеща по-плътна.
След 10 дни: повече плътност и жизненост
След 30 дни: гъстотата на косата е увеличена при 84 % от жените
След 3 месеца: до 1700 нови косъма, появили се само след 3 месеца

Нанасяйте всеки ден по една ампула, сутрин или вечер. Нанесете върху суха или влажна коса. Масажирайте с кръгови движения и разнесете по косата. Не се изплаква. "

# 671
Благодаря setony
а някой от ползвалите ги може ли да сподели впечатления , имат ли ефект  ? Praynig Hug

# 672
Аз ползвах три кутии, за три поредни месеца, всеки ден по една, имах много нови "антенки", т.е. нова коса, тя се вижда чак към втория месец, започват едни стърчащи мъничета. После си бях взела още ампулки и ги ползвах за обем, защото те мигновено повдигат косата.

# 673
  • София
Благодаря Сетони отново  Hug Значи все пак за да се покрие така целия скалп си трябват едно 4 капкомера.

Сигурно ефекта за сгъстяване ти е бил от ампулите Денсифик  Thinking Инициалиста го дават за подобряване на корена и за стимулиране на клетъчно ниво, да уплътни и направи косата по-силна и здрава с времето, но мисля, не влияе за сгъстяване и нови растежи, но пък знае ли човек ... с това стимулиране чрез стволови клетки  Crazy  

Днес си направих ампула Фито Рипер и наистина, при измиването почти нямаше падаща коса, т.е скъсана. Продължавам с употребата, да видим.
Ампулката наистина е доста икономична, мисля, че ще ми стигне поне за два пъти.

О извинявай, ти точно си писала Сетони  Hug

# 674
Да /най-вероятно от Денсифик/, Инициалист си е за здрава коса, докато Денсифик си е с конкретна насоченост към сгъстяване, хубави са и двата, много  Grinning .

Общи условия

Активация на акаунт