Звездни компромати 263 част

• 78 950
  • 724
  •   1
Отговори
# 45

Рупърт Мърдок има нова приятелка-Джери Хол
Скрит текст:
Скрит текст:

Джордж Клуни и Амал имат ново попълнение към тяхното семейство – малък басет на име Мили.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 20:09 от daniela19

# 46
Благодаря за темата!

Мисля, че това е нова снимка на Ким със същата рокля. Първият коментар е: still fits

# 47
# 48
# 49
  • София
Много сладки Шакира и Пике с децата.  Heart Eyes

# 50
  • София
Колко е голям този Патрик? Щото моята дъщеря в градината беше казала, че аз я водя с бмв, а татко ѝ я прибира със самолет. Едно момченце се беше усъмнило за самолета, тя го беше и нахапала  Blush

Мисля че е роден февруари или март 2009г

# 51
  • bad@ss
Колко е голям този Патрик? Щото моята дъщеря в градината беше казала, че аз я водя с бмв, а татко ѝ я прибира със самолет. Едно момченце се беше усъмнило за самолета, тя го беше и нахапала  Blush

Мисля че е роден февруари или март 2009г

Е, достатъчно голям е, за да са наистина златни и стените у тях  Mr. Green

# 52
  • Mediterraneo

Тая като си я видял веднъж без грим, както и да я наплескат и обработят, не може да хване дикиш повече!

# 53
Дарина Павлова е Уау!  Mr. Green

# 54
Имаше един филм с Еди Мърфи,като принц на Зеновия.Та Бионсе и мъж ми приличат на майката и бащата на принца. hahaha

Всъщност  Женовия е измисленото кралство от един друг филм с Ан Хатауей-,,Дневниците на принцесата".
Еди Мърфи в онзи филм "Завръщане в Америка" e от ЗАМУНДА Simple Smile)))

# 55
  • Вестерос
Рийз
Скрит текст:

# 56
  • София
Е всички сме виждали в нета апартамента на Венета - наистина златото преобладава Simple Smile То май и за това не се намери кой да купи тоя кич.

# 57
  • bad@ss
Е, аз съм виждала само терасата, доматитО, басейна и мнооогото книги на Венета Flutter

# 58
  • Sofia
Е, аз съм виждала само терасата, доматитО, басейна и мнооогото книги на Венета Flutter
златото  Money http://hotarena.net/userfiles/content/16667/original/veneta-0.jpg

# 59
Ужас е у Венета. Дано сега, като вземе парите от Е. Минчев да направи ремонт Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт