1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 247 тема

• 52 655
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
 Grinning.........

Познато,но харесвано....
https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xpa1/t50.2886-16/12318818_1036979546353526_1228412202_n.mp4

Изключителна двойка! Hug

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 22:00 от vera17

# 526
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Направихте деня ми прекрасен  Hug Hug Hug
Аз следя 1001 нощ още от самото му начало, а сега като зачетох коментарите от първата тема изведнъж ме връхлетяха спомените и мислите от тогава.
Радвам се че съм част от тази емоция, от хората които от самото начало следят сериала. Това е моя фаворит за абсолютно всички турски сериали. И много други хубави поредици са създадени в Турция, но 1001 нощ е просто недостижим за мен, върховно преживяване. bouquet

# 527

Момичета, първо да ви е честит 8-ми декември!
    И най-вече честит рожден ден!
    Прекрасни сте тук! Следя тази тема,  от 2 години, може би. Усещам толкова топлина, уют и спокойствие. Засища чувството ми за красота. Причината е, разбира се в симбиозата тема-патрони. Двамата- Бергюзар и Халит са една безкрайна приказка. Поредната бляскава проява от тяхна страна бе на наградите за Златната пеперуда. Четях ви, гледах снимки  и видеа, радвах се за тях заедно с вас.
    С този сериал започват навсякъде по света. Сякаш е станал институция. А и продължението му в реала в лицето на двойката главни герои го прави още по завладяващ. Красота, хармония, хубави чувства, хубаво семейство, хубаво дете! Може ли човек да не се радва и да не харесва всичко това.
    Сериалът го загледах късно. Но като го загледах, се върнах в интернет и гледах всички серии назад. И сега като го повтарят, пак го гледам в същия захлас.
    От предишната темата, която сте постнали останах с впечатление, че тогава темите били до 30-та страница. Така ли е?
    Хубав следобед и вечер на 8-ми декември, момичета!

# 528
Благодаря ти, Лучия!  Hug Hug

Великолепно подсещане за онези дни! Не съм била участничка в тази първа тема, но и аз като всички толкова се възхитих на филма и актьорите, както и на режисьора, че и досега се връщам на някои любими моменти... bouquet bouquet

И едно следобедно кафе за всички верни фенове на Халит и Берги! Hug Hug

# 529
  • София
Здравейте и прегръдки на всички фенове
на този незабравим сериал! Hug
Лучия, ти не си спала, за да ни зарадваш
на днешния паметен ден! Hug
Аз открих темата за филма някъде през
януари 2009г., но се регистрирах в БГ МАМА,
през 2011г., когато Надя и Дари се срещнаха
за пръв път с Халит и Берг в Братислава.
Заедно с много от вас изживяхме прекрасни
емоции през изминалите години... Hug
Този филм е най- добрият посланик на Турция
по света( за разлика от нейните политици).
Благодаря на всички, които поддържат темата
толкова години. bouquet bouquet bouquet

# 530
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Heart Eyes
Честита приказна годишнина Геджеманки мои!
Лучия,благодаря за прекрасните думи и пожелания!
Поздравявам и аз всички които са дали частица от себе си,от времето си,от душите си за тази прекрасна тема.След незабравимата ми среща преди месец с Берг,Халит и Али,след приказната пеперудена феерия,днешния ден еоще по-красив и емоциите,и спомените нахлуват.
Колко въпроси,колко имена,какво,как,това бе основното в първата тема.И аз ще се върна по-късно да си чета,утре ще почна да правя меденките и ще си пусна музиката от приказката ни..

# 531
Благодаря ви за хубавите думи! Hug bowuu Hug
Честит празник на студентите - настоящи и бивши!

Bqla breza,  Grinning нищо не правя в последния момент smile3503 Преди няколко дни  два пъти постнах клипчета от сериала, които намерих в първата тема. Много беше интересно да чета написаното по времето, когато е започнал. Но стигнах едва до 10 - та стр., за повече нямах време. Когато успея, ще продължа...

Какво ли е нарисувала Берг  Grinning

# 532
  • София
Поздравявам ви с любимия валс от
епизод 6.http://vbox7.com/play:43eb7c9a
Спомнихте ли си гнева на Онур?
Моите ученици вече няколко дни учат
със звученето на този валс( съвсем тихичко) Simple Smile
Много е приятно, а в междучасията- танцуват!

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 16:55 от Bqla breza

# 533
Bqla breza, благодаря за поздрава! Завиждам ти за атмосферата - музика, танци.... Grinning

Една хубава новина отпреди няколко дни, за която много благодаря на
zarani , че ми я изпрати. bowuu

Филмът с Халит "Али и Нино" ще направи световна премиера на фестивала Sundance/Сънданс, в Парк сити - Юта, САЩ, който ще се проведе от 21.01 до 31.01.2016 г. Основан е от Робърт Редфорд през 1981 г. и дава възможност да се видят независими филмови продукции от САЩ и чужбина.
Може и Халит да присъства, заедно с Берг.  Grinning  Но това е мое желание. Дано се осъществи! Praynig

Скрит текст:
PREMIERES

Ali & Nino / United Kingdom (Director: Asif Kapadia, Screenwriter: Christopher Hampton) — Muslim prince Ali and Georgian aristocrat Nino have grown up in the Russian province of Azerbaijan. Their tragic love story sees the outbreak of the First World War and the world’s struggle for Baku’s oil. Ultimately they must choose to fight for their country’s independence or for each other. Cast: Adam Bakri, Maria Valverde, Mandy Patinkin, Connie Nielsen, Riccardo Scamarcio, Homayoun Ershadi. World Premiere

http://thefilmstage.com/news/sundance-2016-adds-manchester-by-th … lobster-and-more/

http://www.sundance.org/blogs/news/premieres-spotlight-sundance- … for-2016-festival

# 534
Новината на Zarani е много интересна.  Peace
А в гръцкия форум пише, че световната премиера на филма е тази вечер ,
но доколкото си спомням от едно интервю на Халит, тя ще се състои в Лондон. newsm78
Може би Халит и Берги ще бъдат там тази вечер...  Thinking
Поне аз се надявам да е така. Надявам се също да имаме и снимки от там!  Peace

# 535
 Grinning....

LU i JU-малко допълнение на вашите постове Grinning Халит е гост-звездата. Изпълнява ролята
 на  премиер министър на Азербайджан -Fatali Khan Khoyski ( припомням го само,ние
 го знаем отдавна  Peace Peace Peace )

Ensaio do premio Altin Kelebek  newsm78

newsm78

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 22:06 от vera17

# 536
Тази снимка също не съм я срещала досега, въпреки че е от ноември. Peace

А от статията на последната снимка на Вера нищо не разбрах.  Blush

# 537
Джу, по - рано бях постнала нещо за Gala modern - на 12.12.2015 г. - образователни програми за деца и младежи. Халит ще участва.

# 538
  • В центъра на България
2011

Ceyda Düvenci

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 18:25 от bab4i

# 539
Здравейте! Hug

Лучия, Голямо БЛАГОДАРЯ! Hug Heart Eyes

Благодаря на всички за прекрасните моменти и хубави емоции, които имам в тази тема!
Пожелания, да я има темата още много години!

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 22:54 от nbonova

Общи условия

Активация на акаунт