ЛОНДОН - 8

• 103 848
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • на морския бряг

Опитвам се да избера между Tower of London и Hampton Court Palace. .................
Аз съм за Наmpton😄
Благодаря. Това беше и моят избор още преди да видя, че в периода 4.01-10.02 цените там са наполовина от редовните. Grinning
Много ми хареса Hampton , голям с красива градина.

# 121
Разглеждах сайта на транспорта и видях някои промени след Н.Г.

https://tfl.gov.uk/campaign/new-fares?intcmp=34454#on-this-page-0

Не съм запозната с другите неща, но след 11.01. ще може да се ползва Ойстеркард за пътуване до Гетуик.

Аз влизам в този период, но вече съм закупила билет. Но ще ми е интересно да видя цената, като излезе информация.

Цената ще е като пътуване до най-далечната зона или малко по-скъпо. Никога цената на жп транспорта не е по-ниска от разни автобуси, още по-малко от типа на easybus (за Англия де, България е друго)

# 122
Привет!
Завърнах се от Лондон въодушевена, пълна с емоции и впечатления! Въпреки краткото време успях да разгледам доста неща и да се насладя на този невероятен, космополитен град, пълен с живот и енергия. Изумена съм от любезното, спокойно, човешко отношение на хората там - който и да попитахме за каквото и да било - посока, транспорт, намиране на забележителност - отговаряше с усмивка и подробно.
Пътуването се оказа по-лесно отколкото си мислех. Както ми обясниха любезни съфорумки, всичко си пише, обозначено е, направено е така, че да е в максимална полза за хората. Дори и времето не ме разочарова.

Пожелавам на всички вълнуващи мигове в Лондон!

# 123
Отбелязвам си да включа в следващата тема: Виртуална разходка из Британския музей!

# 124
Дали може да се придвижим с обществен транспорт от летището до хотел който е около централната част на Лондон, ако самолета ни каца в 22:45 на Гетуик?

# 125
Разглеждах сайта на транспорта и видях някои промени след Н.Г.

https://tfl.gov.uk/campaign/new-fares?intcmp=34454#on-this-page-0

Не съм запозната с другите неща, но след 11.01. ще може да се ползва Ойстеркард за пътуване до Гетуик.

Аз влизам в този период, но вече съм закупила билет. Но ще ми е интересно да видя цената, като излезе информация.

Цената ще е като пътуване до най-далечната зона или малко по-скъпо. Никога цената на жп транспорта не е по-ниска от разни автобуси, още по-малко от типа на easybus (за Англия де, България е друго)
Аз не разбирам какъв ще е по-добрия(по-евтин) вариант за придвижване от Гетуик до Виктория? В смисъл кое ще е по-различното след 11 януари?
Pay as you go to Gatwick coming soon
"From 11 January 2016, you will be able to use pay as you go between Merstham and Gatwick Airport and on Gatwick Express between Victoria and Gatwick Airport."

# 126
По-различното ще е, че ще можеш да ползваш Ойстер карта и вероятно безконтактна банкова карта. Цената не знам каква ще е.

# 127
Дали може да се придвижим с обществен транспорт от летището до хотел който е около централната част на Лондон, ако самолета ни каца в 22:45 на Гетуик?
От Гетуик има влак до Виктория, мисля вървят и през ноща, около 20 паунда е билета. От виктория до центъра има ного нощни автобуси.

# 128
По-различното ще е, че ще можеш да ползваш Ойстер карта и вероятно безконтактна банкова карта. Цената не знам каква ще е.
Става въпрос за пътуване с автобус, така ли?

# 129
Привет отново.. Моля за малко помощ - моля да ми препоръчате някой сносен хотел, не е необходимо да е луксозен, но да е чист и да е в спокоен квартал. Ще ходя заедно с двете ми дъщери и ми трябва хотел в не опасен район .. Апартамент с нощувки сащо е ОК.
Много благодаря предварително

# 130
Става въпрос за пътуване с автобус, така ли?

Не, за влака.

# 131
Привет отново.. Моля за малко помощ - моля да ми препоръчате някой сносен хотел, не е необходимо да е луксозен, но да е чист и да е в спокоен квартал. Ще ходя заедно с двете ми дъщери и ми трябва хотел в не опасен район .. Апартамент с нощувки сащо е ОК.
Много благодаря предварително

БИМБА, много ти е общ въпросът. В Лондон има около 200,000 хотела и апартамента и е трудно да се препоръча хотел с един единствен критерий - безопасност. Харесай си няколко хотела в райони, които теб те устройват и питай тук за мнения  Peace

http://www.booking.com/

# 132
http://www.booking.com/hotel/gb/saba-london.de.html?label=gen173 … total;ucfs=1&

това е хоела който обмислям..какво ще кажете? Ако някой от вас случайно е бил вече там ще оценя ако ми даде инфо дали е чисто и как е обстановката?

# 133
  • EU
Здравейте, и аз не съм купила хотел още- през април ще съм в любизмият ми град. Ще сме 4 нощувки, но се събират пълни 3 дни. За транспорта трябва да купя ойстер-пластика и в първият ден на пътуването да я заредя с 3 day 1-2 zone pay as you go. Дали правилно съм разбрала??? А може ли предишния ден да я купя?  Скоро ще питам и за хотел.  Благодаря предварително!

# 134
  • София
Здравейте, и аз не съм купила хотел още- през април ще съм в любизмият ми град. Ще сме 4 нощувки, но се събират пълни 3 дни. За транспорта трябва да купя ойстер-пластика и в първият ден на пътуването да я заредя с 3 day 1-2 zone pay as you go. Дали правилно съм разбрала??? А може ли предишния ден да я купя?  Скоро ще питам и за хотел.  Благодаря предварително!
1. Няма тридневна карта Ойстер.
2. При пристигането си купи карта и я зареди с някаква сума. При пътуване ще ти се дърпа от картата определена сума./Аз за пълни пет дни не можах да похарча 20 паунда./
3. Ако в крайна сметка за престоят си не можеш да похарчиш всички пари в картата, можеш да си ги възстановиш накрая, но не трябва да има останали повече от 10 паунда.

Общи условия

Активация на акаунт