ЛОНДОН - 8

• 103 821
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,извинявам се за въпроса ,но просто ми е любопитно.
Цена от 400лв за билети  /2-ма възрастни и дете на 6г/ през април  добра ли е? newsm78

# 136
Мисля, че да.

# 137
Весела Коледа на всички!
Идвам при вас с едно питане: Къде и какво може да се види в Лондон, което да е по различно от музеи, галерии, театри, мюзикъл? В смисъл нещо по-различно, по-нестандартно...
С наши приятели ще идваме за пореден път в Лондон и понеже сме ходили на всички известни забележителности и музеи, сега си правим програма да посетим някакви други места. Едното място ще бъде Ледения бар, другото ще е едни пазари, за които прочетох темата. Дайте, моля, други идеи! Само да кажа, че няма а имаме възможност да ходим извън Лондон.

# 138
# 139
Чета, чета , чета и пак не разбирам този Лондонски транспорт, та ще съм благодарна на помощ.
Пътуваме 2 възр.+1 дете на 16 (което се брои за възр.) + 1 дете на 8. За да може да ползваме 2в1 офертите купуваме 3 бр. (защото малко е под 11) 7 дневни травел кард от гара Виктория /там наблизо е хотела евентуално/, като за целта си носим и снимки на 3-та или и на малкото?
С тези травел карти използваме метро, автобуси, влакове ли? Доплащаме ли нещо? Има ли значение зоните?
Ако искам да отидем до Legoland други билети ли купуваме от Waterloo или Paddington?
Като имаме 3 такива карти, можем ли да ползваме по 2 ваучера на обект - купуваме 2 билета + 2 от 0р. / че като ги смятам дори и с детското намаление с 2в1 ще ни е по-евтино/

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 12:06 от Brrrrrr

# 140
Да, метро, автобуси, влаковен, но в рамките на града, за Леголанд ще трябва да вземете билети за влака отделно. Травел кард е на зони, т.е. ако купите карта за зона 1 няма да стигнете до Хийтроу (примерно). Ако купите в Хийтроу, ще платите много, за 7 дена и вероятно няма да ви трябва другите дни. Най-просто е с Ойстер и маркираш на влизане и излизане. Още по-лесно е с безконтактна банкова карта, но ще ви трябват 4, и пак ще трябва да вземете ойстер за детето. Ойстера обаче не дава 2в1.

# 141
Зоните важат само за метрото, за автобусите не важат и може да си пътуваш с тях. За влаковете не съм запозната. Ние с тези оферти 2 в 1 смятаме че доста спечелихме. Освен това с Травъл картите няма час off peek

# 142
# 143
Здравейте,
и на мен ми предстои гостуване в Лондон тази пролет (или есен) евентуално. Започнах да чета темата, но много сложно ми се струва, ще прочета и старите теми пък дано се ориентирам, чак тогава ще питам.
По принцип ще гостуваме на наши близки, но искам да съм наясно, защото сигурно ще се наложи да обикаляме и сами. Ще пътуваме 2-възрастни и 2 деца (на 6 и 12 г.).

Ще следя темата

# 144
  • София
Здравейте,
и на мен ми предстои гостуване в Лондон тази пролет (или есен) евентуално. Започнах да чета темата, но много сложно ми се струва, ще прочета и старите теми пък дано се ориентирам, чак тогава ще питам.
По принцип ще гостуваме на наши близки, но искам да съм наясно, защото сигурно ще се наложи да обикаляме и сами. Ще пътуваме 2-възрастни и 2 деца (на 6 и 12 г.).

Ще следя темата

Кое точно ти се струва сложно? Питай, не се притеснявай.

# 145
Като имаме 3 Travelcard , можем ли да ползваме по 2 ваучера на обект - купуваме 2 билета + 2 от 0р. / че като ги смятам дори и с детското намаление с 2в1 ще ни е по-евтино/

Самоцитирам се и да питам още нещо, ако самолета каца в 08:30 в Лондон за 09:25 ок ли е да взема Easybus трансфер или по-късно да е / и ако взем за 10:25 може ли да се качим по-рано

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 13:58 от Brrrrrr

# 146
  • София
Като имаме 3 Travelcard , можем ли да ползваме по 2 ваучера на обект - купуваме 2 билета + 2 от 0р. / че като ги смятам дори и с детското намаление с 2в1 ще ни е по-евтино/

Самоцитирам се и да питам още нещо, ако самолета каца в 08:30 в Лондон за 09:25 ок ли е да взема Easybus трансфер или по-късно да е / и ако взем за 10:25 може ли да се качим по-рано

Идеално е в 09:25. Аз винаги взимам билетите в този интервал от време, но последният път успяхме да хванем предния автобус.

# 147

До колкото аз съм запозната ще ви поискат 2 карти за градски транспорт, за да се възползвате от една 2в1 оферта.

Всъщност не съм сигурна дали някой досега е споменавал, но пътуващите с National Express от летището до Лондон могат да се възползват и от 2в1 офертите на National Express http://www.nationalexpress.com/waystosave/2for1/london.aspx Трябва предварително да си принтирате ваучера и на място представяте ваучера и 2 билета за National express  Peace

# 148
  • Варна
Ще има 24-часови стачки в метрото на 27.01 , 15.02. и 17 .02. Инфо тук : http://metro.co.uk/2016/01/11/tube-union-confirms-three-24-hour- … erground-5615982/

# 149
  • Milano
http://www.lumiere-festival.com/

Ot utre.

Телефона ми obryща na latinica, извинявам се.

Strahotno е tuk. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт