Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето и др. - 43

• 35 078
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Хубав е, ще го добавим

# 706
  • Плевен / София
Роминка  Heart Eyes Hug wavey Аз нямам какво да казвам  Laughing но на Айрето колажите са супер! Браво Айрич  Heart Eyes!
Благодаря, до сега си писах с шефа, каза, че е било много хубаво. А тя какъв подарък ни направи ... магнитни фигури по всички направления, много се зарадвах, отдавна им бях хвърлила око, ама нямахме парички за тях, не са никак евтини, а страхотна работа ще ми свършат. Много се зарадвах, а тя каза, че сме си го заслужили  Heart Eyes Страхотен човек е, голям късмет извадих ей!
Благодаря за серийката на Статуса, сега ще я преслушам  Laughing
Ей ми ги джуджетата  Heart Eyes
https://www.facebook.com/joana.milanowa/videos/1094479393925560/?theater
Фенче, тук нищо не успях да видя... ooooh!
Добър вечер на всички в темата....... Party

Последна редакция: вт, 15 дек 2015, 22:39 от gostenka68

# 707
Гостиии  Heart Eyes Hug wavey постнах си го на стената във фейса, но аз го виждам, Айри не  newsm78 Жалко ... много са ми сладки джудженцата ... дано някой друг постне танца така, че да се вижда  Praynig
Айрич  Heart Eyes страхотен е колажа!  bouquet
Лека и от мен!  smile3524

# 708
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

# 709
Добрутроо Hug Hug

Фенче Heart Eyes Hug

# 710
Айре  Heart Eyes Hug wavey Благодаря за кафенцето и Бехлюл!  bouquet
Утре започва Чучулигата, ще я гледаш ли ? Аз да, не я догледах на времето, а много ми харесаха Фахрие и Бурак. За теб, една нова фотка на любимката ти

много сладко същество е това момиче  Heart Eyes
и моята красавица, много са хубави с Баръш бе ...

">#t=28[/video]

# 711
Фенче Heart Eyes, имам намерение да го гледам Peace
май сценарият не бил върха, но пък само заради ФЕ и Бу си заслужава Simple Smile

мерси за новата снимка! Simple Smile
и Дефмерите са много хубави Heart Eyes

Heart Eyes Crazy

# 712
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз ще се пробвам с Чучулигата. Гледах първите три серии в нета, но беше много тъмно и не ме изкефи и понеже бях сигурна, че ще го пуснат по нашто тв (българите друго турско ако не са чели, поне Чучулигата са). Много са красиви и Фахрие, и Бурак.
И Дефмерите са хубави, да. И като че ли Баръш е най-красив до Елчин. С неговата Гупсе, примерно, въобще не ми прави впечатление на красавец, най-обикновен ми е. А бе и фонът е важен. Joy Joy
Хубав ден на вас, милите ми.
 Hug

# 713
Айри  Heart Eyes ами на мен лично, поне докъдето го гледах, ми хареса, Фахрие е страхотна като Фериде, това за мен беше нейната роля. Ама ти ще си прецениш, де  Peace
Светле  Heart Eyes и на мен Баръш ми харесва единствено с Елчин  Laughing Много хубава двойка са, просто са невероятни ... такава химия рядко се получава. Навярно с друга актриса няма да го харесам толкова ... И Елчин е по-сладка с него, отколкото с Джелил / забравих името на актьора  Embarassed / И като че ли я харесвам повече в такава роля, отколкото в драматична  newsm78 Но е много красива и лъчезарна, харесах я още като Гюзиде, но тук ми взе ума, браво на нея!
И да не забравяме нашите сладури все пак  Laughing

Хубав ден, милички! До довечера! Hug

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 11:55 от queen_fenka

# 714
Фенче, аз съм я гледала и в ролята на лъскава, популярна актриса и също беше много добра и много хубава. И във Времето лети е играла, но не съм я гледала.

Ето и от мен един клип:

# 715
Фенче, аз съм я гледала и в ролята на лъскава, популярна актриса и също беше много добра и много хубава. И във Времето лети е играла, но не съм я гледала.

Ето и от мен един клип:

Светле, ммм много готин клип bouquet
пък и щом е сложен от теб още пове4е Laughing
Елчин играеше в ЕЛИ, но там не ми беше симпатична, аз и сериала толкова го гледах де. Във ВЛ съм я мяркала, там е неузнаваема, със изключително силен грим, който пак й отива Peaceтя има много благодатно лице, а тялото й е само плюс Peace
Предполага се да има богата кариера, а й личи, че е амбициозна Peace

На Фахрие й липсва силна съвременна роля(освен в Листопад) и се надявам скоро да се включи в такава!! Peace

# 716
Ами тя (Фахрие) имаше много интересна съвременна роля в Лъжовна пролет с Джансел и сериалът според мен имаше потенциал, но попадна в графата "сериали без късмет", за съжаление.

Клипчето на нашия човек като качество не е кой знае какво, но пък той е в най-хубавия си период за мен.

# 717

Привети, девойки!

Чучулигата и аз ще я гледам! Щом е по тв-то!  Grinning
    Аз не се оправям и туй-то. Ама в понеделник се почувствах малко по-добре и изчистих прозореца на хола. Изпрах и после закачих и пердето. То аз там и си пребивавам, де. И нико, че беше слънчево и топло, но ме върна назад, вместо напред.
    Чета ви, обаче. Много хубави неща поствате и коментирате за Киво. То наближава 2016 г. Ще да видим някакво творение. Няма начин. Въпреки, че в едно от интервютата си тук казва, че не говорел много, много напоследък. Но то и това ще спре. Не може да е вечно. Иначе ние губим, но най-вече той! 

# 718
Орси Hug, бързо да се оправяш, май ще трябва да ти пращам д-р Киво, да ти се накара как може да миеш прозорци в тоя студ Naughty
Светле, аз съм гледала 2 серии на Лъжовната пролет Peace ама да, май не изкара дълго, та затова казвам, че й е време на ФЕ да се включи в силна съвременна рола, най-добре щеше да е с Киво, ама няма да стане Confused

котката на Башак  Grinning

# 719
Мацкии!  Hug

Много хубава котка има Башак, руска синя май беше, скъпа порода!

Общи условия

Активация на акаунт