Идеи за стартиране и развитие на бизнес 23

• 133 478
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
Естел изхвърлят се. Бракът в този бизнес е много голям. Дори по-разработените магазини изхвърлят доста.

# 91
Естел изхвърлят се. Бракът в този бизнес е много голям. Дори по-разработените магазини изхвърлят доста.
Ето ти го бизнеса готов. Щом всички изхвърлят цветя с килограми, то.......................  Thinking..... newsm44....

# 92
...Та въпросът ми е, бихте ли си наели продавачка при стартирането на такъв малък бизнес, с идеята да продължите да работите? ...
Ако продавачката наистина е продавачка, си струва да я наемеш и то да И плащаш сериозно. И конторла сериозен да не пипа, но и бонусите да И ги даваш, без да се стискаш. Ако наистина си подбрала правилно продавачката, тя ще ти стартира бизнеса щото "знае да продава". Огромна грешка на стартиращите е, че си мислят че могат да подават и не превръщат посетителите в клиенти. Пак пиша: продавачка с доказан опит, правилно стимулирана и правилно проверявана. Да, не  е лесно, но дава добър старт.

# 93
Ето ти го бизнеса готов. Щом всички изхвърлят цветя с килограми, то.......................  Thinking..... newsm44....
Това, че има голям брак, не значи че този бизнес е обречен.

# 94
 Запис в темата с въпрос .
Търсих в нета , но не открих ,,,бонбони на килограм , но не тип Лукче ..нещо по - луксозно . Ядки обвити в шоколад , различни видове . Ако имате идея , ще помоля за сайт .  Peace

# 95
Това, че има голям брак, не значи че този бизнес е обречен.
Бизнеса си е наред, просто щом всички в бранша изхвърлят толкова много бракувана стока, значи... има начин да се спечели още...  Thinking Thinking Thinking...

# 96
  • Варна
Отдавна не съм се разписвала в тази тема. Освен основния ми бизнес с дрехи за който някой от тук знаят , отскоро се хванах първо на майтап и като хоби а после и сериозно с изработката на едни много красиви подове и стени . Сега се чудя как да съчетавам двете работи и втората остава малко за почивните дни , но ще измисля нещо . Ето страницата ми във фейсбук където може да разгледате какво представляват тези подове и стени https://www.facebook.com/podove.tavani3d

# 97
  • Варна
Виждала съм такива подове в коридор и в баня.Много е красиво,наистина!
Поздравления и успех!

# 98
Пуканка страхотно! Успех!
Исках да попитам каква е цената на квадрат от тези красоти? И другото на една снимка видях цех за дрехи (или се бъркам), ако шиеш нещо моля да споделиш какво?  bouquet

# 99
  • Бургас
От какъв материал са тези подове? Самозалепващо се фолио ли е или нещо друго? Много са интересни.

# 100
  • София
Много красиви. Последвах те във фейсбук.

# 101
  • Горна Оряховица
*Pukanka* уникални подове, дай подробности  Hug

# 102
  • София
А, какво мислите за това:
Имам функциониращ онлайн маг.за нови дрехи и по поръчка, ако вкарам и опция за секънд хенд? Ще отблъсне ли клиентите,които имам?

# 103
  • Бургас
Според мен по-добре направи отделен сайт за ВУ и пусни един банер в нормалния магазин, който препраща във този с ВУ.

# 104
  • София
Да прави сте.

Общи условия

Активация на акаунт