Аз искам брак и семейство, а той.....

• 40 095
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 285
Аз пък след толкова години и на тези ми години не се съобразявам с никого.С детето в рамките на нормалното.Който иска да се съобразява с мен.На който не му харесва прав му път. Crossing Arms
Ама седят м@мка му.Нещуо друго ще да е.

# 286
Поизчетох цялата тема случайно от любопитство, за много неща се Фанах за главата, но само ето това успя да ме шокира  Shocked

той е айти. всеки познава такива хора, помислете много нормални ли ви се виждат, много ли спонтанни, прибързани, хаотични, живи, активни...

Ако ще си позволяваме да категоризираме според разни професии, кой колко нормален бил, че и жив или активен  ooooh!

Хахахах това е яко. Читави Ай Ти-та казвате няма хахахахаха
То за това на такива им се казва "Ай Ти - ходи работи"
Трябва да сменям професията... тази не е переспективна в БГ мамма Simple Smile

# 287
  • София
Като се прибера, готвя, чистя, пера и ходя и на тренировка. Мъж съм в разцвета на силите и малко след това. Сега прането и чистенето не е всеки божи ден. Не изхранвам цяла казарма, че да готвя всеки ден. Не са толкова страшни тези точно дейности. А който не яде едно и също готвено по повече от веднъж, да ходи при майка си да му готви всеки ден Simple Smile Ще се намери време и за детето да му обърна внимание. Голямо геройство нямам думи Simple Smile
Де, бре!
Жена ли си търсиш? newsm78

# 288
Търся, ама няма да е от този форум... като ги чета тук и съм на косъм да отида в манастир Simple Smile

п.п. какво невероятно съзря точно?

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 20:22 от korn_val

# 289

то направо излиза, че IT = умрЕл (мързелив, смотан?)  newsm78 ти за перспектива се притесняваш

или освен аз нещо да не съм разбрала коментара

# 290
трябва да се направи ясно разграничение между брак и кариера.Две неща,нямащи абсолютно нищо общо.Може ли някой да има страхотен,щастлив брак и никаква или лузърска кариера-да.

# 291

то направо излиза, че IT = умрЕл (мързелив, смотан?)  newsm78 ти за перспектива се притесняваш

или освен аз нещо да не съм разбрала коментара
Така така го разбирам и аз...
Направо ме описаха от главата до петите Simple Smile

# 292
То всичко изглежда лесно, ако го прави друг. Проблемът е, че от жената се изисква много, а тя реално е по-слаба физически от мъжа, израсходва се повече и психически. А вкъщи често повечето задължения са "нейни". Жените сме много по-склонни да разберем, че мъжът е изморен, отколкото той нас. Просто еманципацията не спря на време до равни права и разпределяне на задълженията, а сега жената трябва да е всичко.

Не знам в каква среда вирееш, но около мен масово мъжете домакинстват и се справят с всички други задължения, наравно с жените си. Peace

Да, и в моята е така. Да не говорим, че еманципацията, която означава независимост, няма нищо, ама нищо общо с това жената да е всичко. Напротив, задълженията би трябвало да са поделени, а не да падат на единият само.

# 293
Да не говорим, че повечето женски "високи позиции" или могат да се вършат по-добре от мъж, или са по-скоро ненужни.

Кои например? Няма женски или мъжки високи позиции. Има само високи позиции, на които се изкачват, както мъже така и жени. Няма как позицията министър - председател например, да е женска или мъжка, както и CEO на голяма компания, да е полово обусловена. Има обаче много директорски позиции, както и много високи бонуси, които определено може да се мине и без тях. Парадоксално или не, но биват почти изцяло заети от мъже. Пример за ненужно и неправомерно  високи бонуси са компаниите и отговорните лица работещи в тях, които създадоха финансовата криза през 2008. Дали е съвпадение или не, но всички до един бяха само мъже.

# 294
Да не говорим, че повечето женски "високи позиции" или могат да се вършат по-добре от мъж, или са по-скоро ненужни.

Кои например? Няма женски или мъжки високи позиции. Има само високи позиции, на които се изкачват, както мъже така и жени. Няма как позицията министър - председател например, да е женска или мъжка, както и CEO на голяма компания, да е полово обусловена. Има обаче много директорски позиции, както и много високи бонуси, които определено може да се мине и без тях. Парадоксално или не, но биват почти изцяло заети от мъже.
Ама говорите абсолютно за едно и също.....      Laughing
Трябва ли да се повтаряте?

# 295

Кои например? Няма женски или мъжки високи позиции. Има само високи позиции, на които се изкачват, както мъже така и жени. Няма как позицията министър - председател например, да е женска или мъжка, както и CEO на голяма компания, да е полово обусловена. Има обаче много директорски позиции, както и много високи бонуси, които определено може да се мине и без тях. Парадоксално или не, но биват почти изцяло заети от мъже.
Ама говорите абсолютно за едно и също.....      Laughing

Joy Е,е,е, нищо де. Laughing

# 296

Ама говорите абсолютно за едно и също.....      Laughing

Как ще е едно и също. Ако беше, това:

"Да не говорим, че повечето женски "високи позиции" или могат да се вършат по-добре от мъж, или са по-скоро ненужни."

щеше да е еквивалентно на това:
"Да не говорим, че повечето мъжки "високи позиции" или могат да се вършат по-добре от жена, или са по-скоро ненужни."

# 297
Сега като се замисля, повечето организации имат доста по-плоска структура, няма я тази йерархия от миналото, та като се каже "висока позиция", вече не е ясно кое й е високото, дали има нива под теб или просто е нова и модерна позиция, добавена заради новите икономически условия (примерно "мениджър социални медии").

# 298
Реално погледнато, по-скоро ниските позиции са полово обусловени, тъй като при тях по-често се залага на физическите качества на работника. При високите са важни други качества, които сравнително лесно могат да се притежават и от двата пола.

# 299
Реално погледнато, по-скоро ниските позиции са полово обусловени, тъй като при тях по-често се залага на физическите качества на работника. При високите са важни други качества, които сравнително лесно могат да се притежават и от двата пола.

Абсолютно. Ниските позиции също са запазена марка на мъжете. Точно така е. Общо взето статистически мъжете някак преобладават в крайностите, не само в социалната стълбица, но и в ай кюто.

Общи условия

Активация на акаунт