Аз искам брак и семейство, а той.....

• 40 034
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 420
Само дето те изкарва извън нерви, ако целта е да имаш деца след 30, ясно, разбрахме Simple Smile

# 421
Само да не ти се случи нова драма след 30...

# 422
Е дай да си седя само вкъщи и да не излизам, щото утре може да ме удари кола, ама че логика.
Какво по-точно очакваш да постигнеш значи, да ме убедиш, че съм си пропиляла живота, щото не съм родила преди 3 години, ами не съм, а и да съм what's it to you дет се вика.

# 423
  • София
Ахаааа, преди 30 - драми тц. Какви работи научава човек от този форум  Thinking

# 424
Ако си отделиш 2 часа за стигане до летището, 15 мин. задръстване са нищо. Ако предвиждаш да стигнеш за 20 мин., може и да изпуснеш полета.

Та така за драмите и възрастта.

# 425
Ох да ти дам телефона на майка ми освен, мисля че ще чукнете та ще се съберете, хем и тя има много свободно време да философства. Само че тя е на обратното мнение, според нея трябва след 34-5, нямало за кога да се бърза, припирала съм била, тъй че предвиждам много интересни дискусии по въпроса  Simple Smile

# 426
  • София
Тогава можеш да намериш друга хубава дестинация, Мамасита. Не всички са забили нос само в една.

# 427
А второ дете кога? или ще са ирландски близнаци, да има време...

# 428
А що реши, че искам второ? Пък и не се знае, имаме доста близнаци в рода ако трябва да съм честна хахаха

# 429
  • София
Нима си позволяваш да не искаш второ?

# 430
Ми само 1 е малко, така и така си пуснала системата. Детето не е аксесоар, да си кажеш- готово, обзаведох се. Пък и може след първото да ти се прииска второ, кой знае...децата променят, дори да си мислиш, че точно теб няма как да те променят. Никога не казвай никога.

# 431
Всички родители ясно виждат, че са правили грешки с децата си. Всички правят грешки. Безгрешни и идеални няма.

А тогава защо се опитваш непрекъснато да показваш на другите каква грешка правят с това, че искат да родят след 30 ?

Освен по биологични, по какви други показатели раждането преди 30 е по-удачно ? Ето, до колкото разбирам faiona е можела да роди, но човека не е бил подходящ за нея. По-добре ли щеше да бъде ако беше родила, ей така, само за да се отчете ?

# 432
Според проучванията единствените деца са по-успели, самоуверени и въобще стига да не ги разглезиш си им е много добре. Единствения проблем , е че има вероятност да се чувтват самотни, която според мен при лели, чичовци и 80 вида братовчеди и братовчедки е малко вероятно в моя случай, така че искам едно. За хипотетичната ситуация да ми се прииска второ ще говорим ако и когато се случи.

# 433
Е какво е правила с човек, от който не иска дете? Да пробва дали ще происка?

Не разбирам какво значи "стабилен мъж". Пълно е със стабилни, мисля, че жените, които се оплакват, че няма такива, просто се съгласяват да стоят с неподходящи, чакайки нещо да се промени.

Именно тук идва идеята да имаш деца рано. Това е вид тест, с който се отсяват идиотите и неподходящите. Аз съм от много плашещите се от бременност и раждане, но ако условията са подходящи, съм склонна. Та по принцип не съм се докарвала до истински неподходящи условия и въпреки това да родя, за да не изпусна (основен източник на драма в подфорума).

# 434
Сега пък, тия родили след 30 са заченали от идиоти и неподходящи...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт