На пазар в Лозенград и Одрин - 8

• 196 222
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
  • у нас
В сравнение с продаваните тук е по-добра цената. Децата ги изгледах само с турски памперси. Нямаше уливания, протичате и тн.

# 391
А освен на Pampers някой друга марка да ми кажете от която сте доволни.

# 392
Аз взех от марката на Кипа миналия път още сме с нея много сме доволни, излезе около 0,12 лв на брой (взимах 2-3) , но имаха промоция обикновено са малко по-скъпи. Взимала съм и бял и оранжав папмерс - доволна. Simple Smile

# 393
Да докладвам на 26 бяхме в Одрин по напълнихме багажника децата доволни от пазара взехме Сингапурски маратонки Аер макс за 50 лири (били оргинални) дънки с висока талия по 20 лири екипи по 50 лири таблетки финиш 28 лири 120 бр прах ариел 35лири в склада до агро аптека можеше и с лева и смятаха по 63 ст .лирата.На отиване едната кола мина на скенер ама ние сме си виновни децата дойдоха в наща кола  преди кпп и якета и чанти останаха там и турските граничари  казват на скенер .После на връщане много се чака в 7,45 бяхме в 9,20 минахме по едно време бяха спряли да работят .Отвориха багажника погледнаха бяхме взели един стек цигари и него крием и казахме че имаме само един и каза минавай и от пловдив по тракия после по марица за 2 часа newsm44Весе ли празници от мен  и щастлива нов година

# 394
  • Бургас
Цитат на: Sofia Dimitrova_403773 link=topic=882485.msg32248523#msg32248523 [spoiler
date=1451202513]
Да докладвам на 26 бяхме в Одрин по напълнихме багажника децата доволни от пазара взехме Сингапурски маратонки Аер макс за 50 лири (били оргинални) дънки с висока талия по 20 лири екипи по 50 лири таблетки финиш 28 лири 120 бр прах ариел 35лири в склада до агро аптека можеше и с лева и смятаха по 63 ст .лирата.На отиване едната кола мина на скенер ама ние сме си виновни децата дойдоха в наща кола  преди кпп и якета и чанти останаха там и турските граничари  казват на скенер .После на връщане много се чака в 7,45 бяхме в 9,20 минахме по едно време бяха спряли да работят .Отвориха багажника погледнаха бяхме взели един стек цигари и него крием и казахме че имаме само един и каза минавай и от пловдив по тракия после по марица за 2 часа newsm44Весе ли празници от мен  и щастлива нов година
[/spoiler]

Маратонките от пазара ли ги взехте? Може ли да обясниш долу - горе къде е сергията?

# 395
Здравейте, ходих на 26 до Одрин, но не можахме да намерим складовете и съботния пазар, но пък си напазарувахме от магазините каквото ни хареса.

# 396
  • Бургас
Здравейте, ходих на 26 до Одрин, но не можахме да намерим складовете и съботния пазар, но пък си напазарувахме от магазините каквото ни хареса.
Съботният пазар е точно зад Марги аутлет.

# 397
А колко са корите там ние ги купихме по 6 лири

# 398
Може ли да спрем колата на паркинга пред Марги и да идем пеш до пазара, далеч ли е и от къде се минава?

# 399
  • Варна
Може ли да спрем колата на паркинга пред Марги и да идем пеш до пазара, далеч ли е и от къде се минава?

Да,точно зад Марги е Peace

# 400
  • Бургас
Разбира се, то е точно зад Маргито. Няма и 20 метра. Ние така правим. Спираме колата на паркинга на Маргито, обикаляме, пазаруваме, после си оставяме торбите в колата и се връщаме на съботния пазар. Реално Марги аутлет и пазара ги дели една малка уличка.

# 401
  • у дома
Някой да каже нещо за цените,качеството и марка на памперсите (за деца) и от къде?
Относно памперсите, купуваме белите Prima. Сравнявала съм ги всичките шм размери с полските, които продават тук...Никаква разлика, според мен, дори турските повече ми харесват. И дори имаше моменти когато ходихме основно заради памперси до Одрин. Заради цената си струва определено.

# 402
Цитат на: Sofia Dimitrova_403773 link=topic=882485.msg32248523#msg32248523 [spoiler
date=1451202513]
[/spoiler]

Маратонките от пазара ли ги взехте? Може ли да обясниш долу - горе къде е сергията?

сергията се намира на втората редица от към реката  и е по средата от петъчния пазар

# 403
А колко са корите там ние ги купихме по 6 лири
складовете са на светофара на карфур завиваш на дясно(идваш от към джамията")после стигаш до фонтана с водната мелница(там е кръгово) при него завиваш на дясно и караш докато стигнеш фонтана с рибарчето от дясно е паркинг а срещу него са складовете

# 404
  • София
Момичета, обмислям едно ходене до Одрин на 02.01.2016. Турците нали не го удрят на почивка като нас?? newsm78  Дано работят аптеки и магазини.. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт