На пазар в Лозенград и Одрин - 8

• 196 120
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,
Бихте ли ми казали от турските течни прахове за пране, кои си струва да се купуват. Няколко пъти съм вземала Первол, ама нещо не мога да се насиля да го харесам. Последния път като ходих, този който продаваше в склада ми каза за Tursil, че бил хубав и по-силен (така се изрази), правен е от същата фабрика, в която правят и Первол, ама така и не взех от него. Имате ли отзиви от други?
Первола по принцип е "мижи да те лажем". Ако имаш сериозни замърсявания не може да се справи. Аз не съм доволна. Ползвала съм 2 туби турски Первол за черни дрехи и дори дрехите избеляха от него. Честно казано, като го гледам този Турсил на външен вид е аналог на Рекс. Т.е. - не става. Вземи си Персил или Ариел, да знаеш, че переш с хубав препарат. Peace
Съгласна. На Турсил харесвам само люляковия аромат.
 Здравейте,момичета  ,да отбележа само, че     АВС е аналог на TIDE . Аз ,обаче го използвам само за бяло.

# 526
  • Варна
Ние винаги когато пътуваме за Одрин минаваме през Лесово.Тъй като сме от Варна ни е по-удобно.Минавали сме и през Малко Търново ,но само ако ни се иска нещо от Лозенград.Иначе е излишно,а на Лесово се минава по-бързо и безпроблемно.

# 527
  • Plovdiv
Тоди петък отскочихме до Одрин! Както сте писали преди мен,цените са леко нагоре почти на всичко. Забелязахме наистина леко завишени мерки за сигурност в града и на пазара. На границата, влизането сутринта беше безпроблемно, обаче вечерта прибирането се оказа кошмар. Три часа чакахме нашите да ни пуснат.

# 528
Аз снощи се прибрах от Чорлу, на връщане минахме през Лозенград . Мерки за сигурност имаше почти във всички големи магазини, включително и Кипа. Всички чанти минават през рентген (както по летищата),на Малко Търново автобуса мина през скенер, в Чорлу забелязах, че важните сгради имат въоръжена охрана.
Но пък в големия магазин до  фабриката на "ТАС " имаше много хубави намаления : спални двойни комплекти бяха на 56 т.лири (35 лева) ,това качество в Айко Бургас прави около 100-тина лева.Пердета на 9.50 т.лири (5.90 лева),бебешки одеяла на 6 лева ... Пътуването беше като цяло ползотворно .На Лозенград хапнахме по една супа ,купих още шест за вкъщи Embarassed и обратно към вкъщи  chef

# 529
Нямаше изчаквания на границата на Малко Търново ,като изключим граничните патрулки през 4-5 километра

# 530
След 2-3 седмици, ще ходим до Одрин ,дали някой от вас е обръщал внимание, трябват ми 2 хубави вечерни рокли (като за абитуриентка).Сватби.Няма начин.
В Бургас няма много избор ,а в Одрин от един магазин ми казаха да не бързам ,че нови модели зареждат през март.Ще ми бъде полезно, ако някой има впечатления.

# 531
Аз снощи се прибрах от Чорлу, на връщане минахме през Лозенград . Мерки за сигурност имаше почти във всички големи магазини, включително и Кипа. Всички чанти минават през рентген (както по летищата),на Малко Търново автобуса мина през скенер, в Чорлу забелязах, че важните сгради имат въоръжена охрана.
Но пък в големия магазин до  фабриката на "ТАС " имаше много хубави намаления : спални двойни комплекти бяха на 56 т.лири (35 лева) ,това качество в Айко Бургас прави около 100-тина лева.Пердета на 9.50 т.лири (5.90 лева),бебешки одеяла на 6 лева ... Пътуването беше като цяло ползотворно .На Лозенград хапнахме по една супа ,купих още шест за вкъщи Embarassed и обратно към вкъщи  chef
Моля да ми дадете координати на ТАЧ фабриката  в ОДРИН

# 532
В Одрин, до колкото знам няма фабрика на ТАЧ.
По магистралата за Истанбул, след отбивката за Чорлу от дясно на пътя се пада.Шопинг тура на ,който се записахме беше точно с дестинация Чорлу и изобщо не минахме около Одрин.

# 533
В Одрин, до колкото знам няма фабрика на ТАЧ.
По магистралата за Истанбул, след отбивката за Чорлу от дясно на пътя се пада.Шопинг тура на ,който се записахме беше точно с дестинация Чорлу и изобщо не минахме около Одрин.
Благодаря

# 534
Здравейте може ли някой да ми даде GPS координати на петъчния пазар защото до сега не сме ходили в петък и не знаем къде е

# 535
Отзиви за Лимон Хостел, има ли паркинг и как е с чистотата

# 536
  • Варна
Чисто е и приятно, поне на етажа, на който бяхме - първия. Паркира се на улицата пред къщата. Не сме имали проблем.

# 537
  • Варна
Здравейте, в момента съм на почивка до Малко Търново и решихме да отскочим утре на шопинг в Лозенград. Имам питанка относно борсата за препарати, има ли такава в този град или само в Одрин? Гледах и сайта на Кипа и има 3 адреса за Лозенград, а тук се споменава за 1 конкретен, аз ли съм в грешка или наистина са 3? И последен въпрос - ядки от къде си купувате?

# 538
  • Варна
забравих да попитам паркинга на Кипа платен ли е?

# 539
  • Варна
Подземния не е платен и винаги има места.Удобно е за спиране ,входа за магазина е съвсем близичко.

Общи условия

Активация на акаунт