На пазар в Лозенград и Одрин - 8

• 196 686
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
отговора ми е за невъзможното за изписване,трудно име на по-горната ....която  ме упреква на тема у4ител!!!!И все пак мисля 4е нямаш лошо сърце!Пове4е няма да отговарям,пишете и плюйте колкото искате!

# 691
Пък аз се чудя защо учениците са толкова неграмотни..

# 692
  • Бургас
Elionna, би ли споделила на кои места сте ходили точно в Одрин?
Според мен това, че не сте били много запознати с града и предимствата му, ви е изиграло лоша шега. Ако имате познат, който е ходил в Одрин и познава града, отидете с него. Сигурна съм, че ще си промените отношението.
Относно митничарите - толкова пъти сме минавали границата и никога не са ни проверявали.

П.П. Пожелавам ти скорошно оздравяване!

# 693
  • Varna
Не искам да се заяждам с госпожа учителката....ама се радвам, че моят син не е имал такъв учител като нея ooooh!
Един учител не би писал по подобен начин и колкото да е бил възмутен от посещението, не би обиждал така. То език, то граматика. ooooh! Никога от както пиша в Маммата не съм правила на някое момиче забележка за начина на писане или граматика. Ама госпожа учителката направо ме метна в канала Shocked
Не се заяждам,  но ме е срам, че имаме такива учители. Дано да не са много, че.........

# 694
Аз с кола съм ходила веднъж в Одрин, но никой не ни е събличал, затварял в стаи, пребърквал.
На връщане отвориха багажника и само погледнаха торбите. Слезе само шофьорът, ние-още трима човек си седяхме в колата. През Малко Търново минахме, но все пак беше преди две години, преди кризата с бежанците и атентатите.

# 695
  • Varna
Нещо се е случило, че са имали такова пребъркване.
Ние от години пътуваме към Турция, но такова пребъркване за каквото говори Elliona, никога не ни се е случвало. А и от момичетата пишещи тука, не съм чела нищо подобно.
Може там властите да са получили някаква информация и са почнали такава яка проверка на хората.
Та това е било черешката на тортата, плюс лошото мнение за Одрин, стоки и така нататъка.

# 696
На miss Yuly Благодаря за разбирането,на другите които се заяждат пожелавам да имат моята болест и да ходят за лекарства там!ДА грубо е като го казвам нали,но и вие не ме жалихте в бележките си!!!Отношението е взаимно!И нищо не губя като не влизам в тоя клюкарски сайт,просто ве4е не останаха Хора!!!!Жалко,нали.....а понеже знам 4е някой ще се заяде с мен за "грешките"-да допуснах ги наро4но,да видя кой как ще реагира....интересно се полу4и с дребните души като вас Делта-Делта и сие!

# 697
  • Варна
Цитат
интересно се полу4и с дребните души като вас Делта-Делта и сие!

Може ли вече да спрете,избягахте доста далеч от доброто възпитание,добре,разбрахме,няма да ходите вече там и сте много разочарована,съжалявам,че ви се е случило това на границата.

# 698
Толкова прост човек скоро не бях срещала  Shocked...
Кълне като циганка...
Надявам се, да лъже, че е учителка, би било кошмарно, ако е истина.

О, сега й прочетох старите публикации и като видях каква й е болестта ми се изясни поведението й.
Виртуална психиатрия станахме вече...

# 699
  • Varna
Боже,
пази българите от такива учителки Praynig Praynig Praynig

Аз, не познавам човек с голяма душа да кълне така като вас.  Болестта ви не е извинение за.....да не казвам какво възпитание виждам. Ви, нарочно го пиша с малка буква
Това за дребната душица го приемам като подарък който не ми харесва и го хвърлям на боклука с най-голямо удоволствие.  Това винаги ми е помагало Simple Smile
50 годишна жена при това учителка, едва ли ще говори така грозно.

А, де видя тази госпожа клюкарски сайт, незнам 33uu В тази тема виждам ваимопомощ
 и добри съвети.

# 700
Първо и последно отиване в Турция!!!!!!

В4ера ходихме до Одрин през Лесово.В Търция пълна цигания,стоките по-лоши от китайските!За едни прахове и лекарства не си струва цялата дандания!На връщане на границата беше кошмара!!!!!
Не ни харесаха нещо и ние сме улегнали на възраст хора,както и да е и запо4на ровене на колата,ренгени,пребъркване по нас в една стая...събуй обувки,дрехи....смъквай багаж 5 пъти и накрая за да е пълна фиестата ку4е полвин 4ас преглежда колата за дрога!!!!И не ми казвайте,4е това им е работата....на тур4илята.Просто са мръсни копилета и не ми ги хвалвте и превъзнасяйте!
Аз съм у4ител и на такова унижение не съм била подлагана и съм на 50 години!Кви наркотици,кви глупости-а аз отидох за лекарства....!Добре мислете преди да тръгнете за Турция!Аферим ашколсун!!!

Явно не ти се е ходело или не си изчела темата за да се ориентираш.

П.П. На 50 г. и учител, а пише 4 вместо ч  newsm78 (ренТген, копЕлета и т.н.  newsm78 newsm78)

newsm10 newsm10

Аз също съм учител и се срамувам заради езика и правописа на съфорумката Elionna. Бих я посъветвала , за доброто на децата, незабавно да си подаде оставката. 

Разбира се, че всеки има право на лично мнение, но нека то да бъде споделено с подходящ език, тон  и без елементарни правописни грешки.

# 701
Здравейте момичета,ние следващия петък мислим да ходим до Одрин.За първи път мисля да си купя лекарства,та са попитам трябва ли ми рецепта и да ме ориентирате за аптеки къде има,че до сега не съм обръщала внимание.

# 702
На miss Yuly Благодаря за разбирането,на другите които се заяждат пожелавам да имат моята болест и да ходят за лекарства там!ДА грубо е като го казвам нали,но и вие не ме жалихте в бележките си!!!Отношението е взаимно!И нищо не губя като не влизам в тоя клюкарски сайт,просто ве4е не останаха Хора!!!!Жалко,нали.....а понеже знам 4е някой ще се заяде с мен за "грешките"-да допуснах ги наро4но,да видя кой как ще реагира....интересно се полу4и с дребните души като вас Делта-Делта и сие!
Това е супер грозно отношение към четящите и пишещите тук. Това да не е тест по български език( използвайте, моля, запетайки). Не ви е харесало, добре, ама чак пък такива изрази - засрамете се. Темата е полезна, а личното преживяване си е лично.

# 703
Момичета ,надявам се може да се настаня при вас  bouquet
планирам един пазар в Одрин и се подготвям,защото ми е за първи път,а тук сте напълнили темата с полезна информация  Heart Eyes връщам се да чета и ако се сетя да питам нещо,ще досаждам  Embarassed

# 704
Здравейте момичета,ние следващия петък мислим да ходим до Одрин.За първи път мисля да си купя лекарства,та са попитам трябва ли ми рецепта и да ме ориентирате за аптеки къде има,че до сега не съм обръщала внимание.

Здравейте!
Организирано с фирма ли ще ходите? От кой град? Много искам да видя този пазар, който събира толкова противоречиви оценки, но не намирам фирма от София.

Общи условия

Активация на акаунт