На пазар в Лозенград и Одрин - 8

• 196 194
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
Благодаряяяя bouquet

# 421
Знаете ли до кога имат намаления в Одрин по магазините...Благодаря!

# 422
Интересувам се на каква цена приблизително излизат в Турция/Одрин/ комплектите чаршафи на Тач, да кажем двойните.
Има ли разлика с цените им в БГ?

# 423
  • Пловдив
Интересувам се на каква цена приблизително излизат в Турция/Одрин/ комплектите чаршафи на Тач, да кажем двойните.
Има ли разлика с цените им в БГ?
Може да разгледаш цените сама тук
http://www.tac.com.tr/
горе-долу са такива с малко пазарлък падат още.

Искам да попитам момичетата, които са ходили тази година дали са влизали в аптека, защото тук витаят някакви слухове, че от нова година - всички лекарства само с рецепта и то турска

# 424
Благодаря за линка, беше ми полезно да разгледам. На БГ сайта на марката също предлагат намаления и  цените
идват същите.

# 425
Момичета, четох, четох, но не видях отговор на моя въпрос. Може би не съм чела внимателно. В Лозенград има ли складове за прахове, хартия, препарати и т.н. и, ако има, може ли да ми кажете адреса? Ходила съм само в центъра на Лозенград и то организирано и нищо не запомних  Grinning

# 426
Момичета, четох, четох, но не видях отговор на моя въпрос. Може би не съм чела внимателно. В Лозенград има ли складове за прахове, хартия, препарати и т.н. и, ако има, може ли да ми кажете адреса? Ходила съм само в центъра на Лозенград и то организирано и нищо не запомних  Grinning

Аз съм пазарувала от Бизим. Намира се на пътя за Истанбул,отдясно,на около 100 м
след Кипа. Дали има други складове,не знам.

# 427
   Някой ходил ли е тази седмица в Одрин? Чака ли се много на границата?

# 428
# 429
    Добре, че ходихме в събота. Само дъждец поваля, но дори до центъра бяхме за баклава и локум. Много добре пазарихме и в Кипа и в Марги има намаления на дрехите вече.

# 430
Здравейте, момичета Simple Smile Никога не съм ходила в Турция на пазар и сега съм се навила. Препоръчайте от къде се купуват хубави дамски дрешки на достъпни цени. Доколкото прочетох май се колебая между гр. Чорлу и Марги аутлет в Одрин. Също така имам питане и във връзка с това колко неща мога да си купя без да плащам допълнително на границата - на първа страница сте написали по 2 бройки на човек от артикул. Това значи ли че мога да си купя само 2 блузи или само 2 панталона например? Благодаря Ви предварително  Hug

# 431
  • Бургас
Също така имам питане и във връзка с това колко неща мога да си купя без да плащам допълнително на границата - на първа страница сте написали по 2 бройки на човек от артикул. Това значи ли че мога да си купя само 2 блузи или само 2 панталона например? Благодаря Ви предварително  Hug
Не, няма проблем за дрехите стига да не са чували с дрехи  Laughing Освен това нас никога не са ни проверявали. Най-много да отворим вратата на багажника да хвърлят по едно око митничарите. На тях им е ясно, че хората ходят да си пазаруват.
Дали ще избереш Чорлу или Одрин - навсякъде има какво да се купи. На околовръстния път на Чорлу има разни фабрики с фирмени магазини /на първо време се сещам за тези на Тач и Колинс/. Може да минете и през търговски център Авантаж.

# 432
Благодаря ти! Като че ли и аз съм се насочила към Чорлу. А пък след време може и Одрин Simple Smile

# 433
Къде се намира автогарата в Одрин???

# 434
  • Димитровград
Това мисля че е, минавал съм покрай нея. Малко е извън града в посока Хавса.
https://www.google.bg/maps/@41.6321747,26.6180556,287m/data=!3m1!1e3
https://www.google.bg/maps/@41.6327697,26.6169593,3a,75y,110.62h … e0!7i13312!8i6656

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 21:05 от papaone

Общи условия

Активация на акаунт