На пазар в Лозенград и Одрин - 8

• 196 173
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, и аз мисля тези дни да ходим до Одрин, но ме интересува дали все още ще има намаления по магазините? Бихте ли споделили, ако някой е ходил тези дни? И аз имам питане за Чорлу, никога не съм ходила там, има ли изгодни неща? смисъл по изгодно ли е от Одрин?
Благодаря на всеки,който сподели мнение Simple Smile

# 436

Благодаря !!! bouquet

# 437
  • Варна
Привет!
В темата намерих отзиви само за Ottoman Palace Hotel... Делта е споменавала за Hotel Edirne Palace... Никой ли не е отсядал другаде? Изборът е ограничен, а цените никак не са ниски... като се има предвид основната цел на посещението. В Истанбул намирам по-прилични неща, тук и в последната минута няма. Та, ако може да помогнете с някакви отзиви. Аз съм била само в Arslanli, но очевидно в момента не работи по някаква причина. Благодаря предварително!

# 438
Отсядали сме само в едирне палас, цена без резервация е по- ниска от тази в букинг, проверявате дали има свободни стаи и на място се разбирате с администратора.Знаят български, за стая делукс май взеха 100 евро, при обявена 247 лв.

# 439
  • Бургас
Отсядали сме само в едирне палас, цена без резервация е по- ниска от тази в букинг, проверявате дали има свободни стаи и на място се разбирате с администратора.Знаят български, за стая делукс май взеха 100 евро, при обявена 247 лв.

Егати цените за хотелче в малък, невзрачен град. За същите и дори по-малко пари почиваме лятото на турското море в луксозни хотели на ол инклузив  Crossing Arms

# 440
Алтунхан хотел беше 120 лири стаята, това е точно на главната с/у големия фонтан, дадоха ни огромна стая, били и в по-малка, но стават, все за същите пари. Отделно от това стаите на последния етаж са по-луксозни, но там през зимата не ни настаняваха, защото не се отоплявало добре.
Хотел Ачъкгьоз - не помня цена, пак е на доста централно място, съвсем обикновен, с паркинг.
В Кервансарай - пак по 60 лири на човек, но стаята има повече височина, отколкото ширина, покрива даже се стеснява нагоре. Освен това банята е миниатюрна, гардероб дори нямаше, май мятахме всички дрехи на един стол. И за да ужаса пълен, стаята си има прозорче с решетки, което гледа към пътеката, където минават всички хора.

# 441
  • Варна
Аз пак с въпрос... Къде в Одрин има магазин на ТАС и струва ли си да се ходи до фабриката или и в магазина (ако има такъв) цените са добри?
Благодаря предварително!

Благодаря и за отговорите за хотелите. bouquet

# 442
  • Varna
Беличке,
Магазин на ТАЧ видях на главната улица. От центрУтУ към петъчният пазар надолу и в ляво. В този магазин продават неща и на други фирми- например на Linens. Малко преди този магазин на ТАЧ и от същтата страна, е и магазина на фирма Мадам Коко.
Преди няколко дена отскочихме до Одрин, ей, така да се поразвеем, не за пазар. Но от този магазин на ТАЧ си купих много красиво одеало. Беше с намаление 50%. И други неща имаше, ама аз като съм бъкана с красиви чаршафи-слабост са ми- гледах да не се заглеждам, щото този път мъж ми щеше вече да ме стреля. Така, че пернахме едно красиво голямо одеало, мернах едни лИбоФни чаши в тон с одеалото. Комплект два броя-сърца Валентински Wink. Дадоха ни ги на половин цена, може би заради одеалото, незнам точно де. Абе шест пари искаха за компректа. Демек, пУдарак Simple Smile
Намаление на одеала имаше и във Madam CoCo- много пухени, само да се гушкаш в тях, и те на добра цена. Под 40 лева излизаха. Това за двойно одеало цената. И други неща имаше с намаление, плюс чаршафи. И там не се оглеждах за цените им, щото овършах магазина преди четири месеца, включително за чаршафи, че и за хавлии. А там хавлиите колкото и да са намалени, са си по скъпички.
Във магазин Ердем също имаше намаления на 50%. Сигурно скоро ще има и 70% намаления. И на други магазини с добра стока- облекла имаше намаления и то добри дори някъде бяха и 70%. Преди не съм влизала в тях, все ги подминавах. И понеже ходихме да се моткаме с мъжО, този път влязохме и в тези магазини да видим хората за кО сЪ борят. Имаше българи и гърци, но беше спокойно. Ако имах нужда от дрехи доста неща щях да си накупя. Хич не бяха лоши нещата. Не става въпрос за магазини Уйкики, Де Факто и други от този бранд.
Хранителни продукти пазарихме във Килер. Не сме купували много неща. Доместос в тубички по 8 лири и няколко куруша. Аз купувам от белият Доместос. Една торба прах АЛО. За съжаление не помня цената. Аз от него купувам дори да не е намален. Бяха ме светнали преди година и половина за тази марка и съм много доволна. И когато плащахме с парите подаваме и картата за Килер, но те не я поискаха. Незнам що така newsm78
За това се сещам да напиша. Абе общо взето само се поразвяхме до Одрин за удоволствие, а и чудно време хванахме. Не сме пазарували много.

# 443
  • Варна
Мерси, Делте! Главната ще рече пешеходната, с разните фигурални композиции по нея, нали?  Mr. Green
Снощи се разходихме по главната. Днес ще отидем тук-там... ако снегът не попречи. Навън е бяло и вали много красиво. Само дето не беше това идеята...

# 444
  • Varna
Да, беличке,
Там с фигуралните фонтани улицата.  Hug

# 445
  • Варна
Намерих ги, Делте! И Мадам Коко, и ТАС, всичко. Ама преди това бях доближила нЕкои лимити и не се отчетох подобаващо. А и бяхме подгизнали. Тези големи намаления кога ги правят, има ли някаква сезонност? Имаше неща, по мои сметки, на 80%...
И чейндж някъде ако препоръчаш, златна си

# 446
  • На юг от тук
Чейндж има в началото на безистена,който е до главната,в дясно от входа.

# 447
  • Бургас
Защо не плащате с карта ами се занимавате да търсите чейнджове. Аз винаги профуквам кеша и опирам до картата. В и без това малкото време за обикаляне си е голямо удобство.
А как бяха намаленията?

# 448
  • Варна
Благодаря за информацията, но се справихме.
С карта навсякъде не става. И нея ще уважим утре, естествено...  Mr. Green
Добре, че приемат и евро, и лева...  ooooh! Доволна съм, де, купих си неща за интериора на дома.
Това с профукването ми е добре познато. В Истанбул си знам къде дават добър курс, тук ще я караме на "мултивалутинг".  Joy Joy
Времето не ни позволи да огледаме всичко подробно, но на повечето магазини имаше табели за 50%. В Мадам Коко харесах нещо, което беше намалено от ок. 150 на ок. 50 по етикет, но продавачката каза, че в момента е 30 лири. Бяхме премръзнали и мокри, мъж ми бе готов да стреля вече, затова не се гмурнах по-надълбоко в цифрите.

# 449
  • Варна
Записвам се ,вчера пуснахме паспорти нямам търпение да станат да отидем някъде Peace

Общи условия

Активация на акаунт