На пазар в Лозенград и Одрин - 8

• 196 199
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте някой от вас ходил ли е на комбинирана екскурзия до Одрин и Чорлу фабрика на Тач.Може ли отзиви?

# 466
може ли GPS  координати на складовете

# 467
  • Димитровград
Заповядай:

41°40'06.0"N 26°33'33.9"E

https://www.google.bg/maps/place/Mezarl%C4%B1k+Sk.+No:52,+Talatp … 0a1642476!6m1!1e1

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 20:50 от papaone

# 468
Продават ли някъде в Одрин или по пътя домашен зехтин?

# 469
Къде в Одрин има магазин за домашни потреби?
Купували ли сте си тигани , тенджери и друг вид посуда и от какво сте доволни и бихте препоръчали??? newsm78

# 470
Купували ли сте си тигани , тенджери и друг вид посуда и от какво сте доволни и бихте препоръчали??? newsm78

Виждала съм такива неща на петъчния пазар, но за качеството се съмнявам да са от високото такова. Сега в кипа има промоция на тенджера под налягане 7 литра за 18 лв-отлична цена. Пак за същата цена има и едно като тиган с похлупак-аз взех миналия път и става чуден пататник в него  Simple Smile Иначе пише, че е за баница и за риба.

Иначе моето лично наблюдение е, че колкото са по-тежки съдовете, толкова са по-качествени. Дъното винаги гледам да е 2-3 капсуловано, за да не се изкривява и загаря  Peace

# 471
  • у нас

Виждала съм такива неща на петъчния пазар, но за качеството се съмнявам да са от високото такова. Сега в кипа има промоция на тенджера под налягане 7 литра за 18 лв-отлична цена. Пак за същата цена има и едно като тиган с похлупак-аз взех миналия път и става чуден пататник в него  Simple Smile Иначе пише, че е за баница и за риба.

Иначе моето лично наблюдение е, че колкото са по-тежки съдовете, толкова са по-качествени. Дъното винаги гледам да е 2-3 капсуловано, за да не се изкривява и загаря  Peace

Купувала съм от пазара черпак, белачки, прибор за торта и други. Ползвам ги постоянно, особено черпака. Не са мръднали, много съм доволна. Един път имаше уникални официални прибори в куфарче. Съжалявам, че не ги взех, не помня цената, но определено си заслужаваха. Тук, в Бургас, на едно място бях срещнала нещо подобно, но цената беше над 150 лв.

# 472
Синара, аз за тенджерите от пазара говорех основно  Peace

Приборите и аз съм виждала чудни, ама наистина чудни такива на смешни пари  Simple Smile

# 473
Момичета мислим в петък да идем до паазара в Одрин. Някой спомена че има промяна в закона за лекарствата има ли такова нещо. Някой купувал ли е скоро.

# 474
Днес ми донесоха лекарства от Одрин, не е имало проблем при закупуването им.
По този повод, много моля някой който е ползвал Оралния бързодействащ спрей за гърло Majezik да ми пише дали става и за по малки деца? Превеждам си листовката, не виждам нищо притеснително в състава му, но пише, че не се дава на деца под 12 години.

Нямам търпение малко да се стопли и да отидем пак до Одрин да си напазарим. Много ми поквалиха кравето масло от там.

# 475
Моля кажете от къде в Одрин да си закупя олекотени завивки 3в1.

# 476
  • Бургас
Днес ми донесоха лекарства от Одрин, не е имало проблем при закупуването им.
По този повод, много моля някой който е ползвал Оралния бързодействащ спрей за гърло Majezik да ми пише дали става и за по малки деца? Превеждам си листовката, не виждам нищо притеснително в състава му, но пише, че не се дава на деца под 12 години.
След като в упътването има изришно написано да не се дава под 12 г. няма кой, и то в такъв форум, да ти даде по-правилен съвет от указанието на лекарството. Сигурно има съставки, които не са подходящи за малки деца. Ако искаш, консултирай се с личен или друг лекар.

# 477
Разбира се, че е така, но има много лекарства, които пише да не се дават до еди каква си възраст, а биват изписвани. Затова попитах.

# 478
Аз съм го ползвала много е добър, но не съм давала на дете Sad

Да попитам някой да знае имат ли КУУЛ ПАЧ ЛЕПЕНКА в Турция

# 479
  • Бургас
Има ли в Одрин работилница да си купя пресни кори за баница, да не са запечени на сач, както са в КИПА или на пазара? Такава знам в Лозенград и много често си купувам, ама искам да знам за Одрин.

Общи условия

Активация на акаунт