Смути, 2-ра тема

• 148 534
  • 683
  •   1
Отговори
# 195
  • Cavan, Ireland
Аз викам трева на wheat grass и barley grass. Слагам го във всяко смути, но не винаги се сещам да го напиша.

# 196
  • Пловдив
Направих си с круша, ябълка, спанак и няколко кубчета лед. Блендерът се справи отлично с разрушаването на леда Peace

# 197
  • София
Аз викам трева на wheat grass и barley grass. Слагам го във всяко смути, но не винаги се сещам да го напиша.

те на прах ли са? откъде ги купуваш?

# 198
  • Бургас
Здравейте предполагам ви е писнало да отговаряте на тези въпроси "кой от двата вида блендер да избера ?" ..., но въпросът ми е малко по различен . Кой от двата типа на затваряне на блендера да избера . Стандартният тип като този :
http://www.technopolis.bg/bg/Mixers-%26-Blenders/Mixer%26-Blende … C-BV5722/p/840106
според една моя позната която е имала не знам какъв модел каза, че този тип затваряне протича и гори мотора .. Въпросът ми е понеже вие масово сте с този тип блендер (различни марки - предполагам че и там и различни захвати) вярно ли е това .
И другият пит затваряне този тип "топ шоп" :
https://zora.bg/crown/cnb-10310/28212
който няма как да протече и да изгори мотора. Вие на какво мнение сте и вярно ли е горното твърдение .
Според вас кое е по-надеждно ? Предварителна благодаря за  отделеното време  Wink

# 199
  • Cavan, Ireland
Тревата тук я купувам онлайн, защото си я намирам на по-изгодни цени. Иначе имаме вериги магазини health shop, био магазини един вид в който мгат да се купят такива добавки. По принцип тревата замества зелениите който дневно трябва да се приемат, с което аз имам проблем по принцип. Ако хапваш достатъчно зелении, може и без трева.

Днес не съм правила смути, защото се успах....

Вчера забърках манго, банан и ягоди, едвам се прежалих да му сложа и трева, стана един отровен цвят... Tired

Аз бих избрала блендера с каната, първият.

# 200
nianora, аз съм с първия модел - Солак, и съм много доволна. Много е удобен за обслужване, ако не те притеснява това, че каната е от тежко стъкло. Иначе по отношение на мощността и двата са по 1000 Вата.

# 201
  • Бургас
Много благодаря Simple Smile

# 202
  • София
Тревата тук я купувам онлайн, защото си я намирам на по-изгодни цени. Иначе имаме вериги магазини health shop, био магазини един вид в който мгат да се купят такива добавки.

аа аз не видях, че не си в бг  Simple Smile

# 203
  • област Софийска
Здравейте! Скоро си взех нутрибулета и съм доволна, но проблемът ми е, че живея в много малък град. Питанката ми е: откъде купувате зеле кейл и всички по-рядко срещани съставки за смутитата, които не се продават в магазините (в малкия град) ?

# 204
♥♥рина, кейл се намира рядко дори в големия град.

Ако не можеш да се снабдиш с него, замествай с магданоз и спанак (замразен е дори по-удобен за ползване) Peace

# 205
Купих си кейл/ за първи път/ Искам да попитам с какво да го комбинирам?

# 206
Купих си кейл/ за първи път/ Искам да попитам с какво да го комбинирам?
С каквото поискаш: банани, горски плодове, портокали, спанак, тофу, лимони, ябълки...

# 207
  • Бургас
Мноого вкусно смути стана - спанак, авокадо, банан, повечко орехи, вода и ябълков сок  Heart Eyes чак и детето одобри  Simple Smile

# 208
  • София
Аз искам да сложа магданоз в нещо, но искам да не е доматено, и някак магданоза да не доминира, и да не си пречи със другите вкусове.
Ще пробвам със спанак, банан и ябълка?

Иначе имам едно манго, киви и ягоди.

# 209
Дъщерята, с всякакви зелении можеш да комбинираш магданоза. Освен изброените от теб плодове, можеш да му добавяш и лимонец.

Общи условия

Активация на акаунт