Смути, 2-ра тема

• 149 329
  • 683
  •   1
Отговори
# 375
Мооника, сетих се, че зелениите вървят добре и с ананас.

Онзи ден смесих кисело мляко, праскова, мед и спирулина и ... се учудих как спирулината не се усещаше.
Хм. Какво ли е помогнало за притъпяване на аромата? Аз спирулина така да не харесвам (мирише ми на блато), изобщо не я ползвам.

# 376
Тя спирулината и да не се усеща само като й видиш отровно зеления цвят и може да се отвратиш.
Аз вземам на таблетки за зимата и си реших проблема с това.

# 377
Вярно е, че има вкус и мирис на храна за рибки, обаче мин година ме отровиха с антибиотици и след това правих детокс смутита. Слагах по една лъжичка спирулина и хлорела и честно казано това ме вдигна на крака. Таблетки не съм пробвала, но наистина влошава визията на смутито :Д

# 378
Вярно е, че има вкус и мирис на храна за рибки, обаче мин година ме отровиха с антибиотици и след това правих детокс смутита. Слагах по една лъжичка спирулина и хлорела и честно казано това ме вдигна на крака. Таблетки не съм пробвала, но наистина влошава визията на смутито :Д
Е, ако смутито е зелено няма какво да му се влоши цвета.

# 379
Дайде идея за "смарт смути", нали знаете, който се прави само с няколко съставки, но добре комбинирани?
Комбинацията спанак, банан, портокал винаги е добра. Или червено цвекло, моркови и ябъка.

Втората комбинация е класика. Първата не съм опитвала, но ще се поправя  Simple Smile

# 380
Никак не обичам червено цвекло, най-вече заради миризмата. Но съм решила да си го пробутам със смути. Колко време обработвате термично цвеклото? (Аз никога не съм готвила цвекло😚)

# 381
Аз го слагам сурово,  комбинирам с го с малини или ягоди.

# 382
  • Sofia
Никак не обичам червено цвекло, най-вече заради миризмата. Но съм решила да си го пробутам със смути. Колко време обработвате термично цвеклото? (Аз никога не съм готвила цвекло😚)

Защо ще го готвиш? newsm78 Аз винаги сурово си го ям.

# 383
Аз да питам как предпазвате блендера от оцветяване от цвекло, моркови и други червени?

# 384
Не го предпазвам , правя смути с цвекло почти всяка сутрин , до сега не ми се е оцветил.

# 385
  • на острова на мечтите
Аз да питам как предпазвате блендера от оцветяване от цвекло, моркови и други червени?
от моркови пластмасата се оцветява и няма спасение Crossing Arms От цвекло нямам проблеми.

# 386
Не го готви. Мариновай го в комбинация от лимонов и портокалов сок за 8-12 часа.

# 387
Супер, благодаря момичета  bouquet Ще пробвам.

# 388
Но за червеното цвекло да знаете, че не трябва да се прекалява с количеството. Той има мощно действие, така че по 50 мл смесено с другите неща.

# 389
Защо, какво става ако се прекали, понеже аз и на салата го ям и на смути?

Общи условия

Активация на акаунт