Лекари в БУРГАС

• 229 632
  • 755
  •   2
Отговори
# 510
  • Burgas, Bulgaria
Извинявам се ако съм подвела накой относно Иванова. Не  знаех, че не работи с деца . Сякаш съм водила сина ми , но наистина не помня.  На майка ми помогна много и на мен също .
 Цончева беше  май в другата смяна  , ме уплаши до безобразие преди секциото ми . Излезе , че съм алергична към 9 от 10 проби . Наложи се да търся шефа на анестезиология  , да издирвам упойка, която в цял Бургас НЯМА . Накрая се оказа , че не е вярно това разчитане на + проби 😈

# 511
Къде точно е кабинетът на Галина Иванова?
На сайта на Паздерова гледам, че също пише, че прави проби за алергия - някой правил ли е при нея, отзиви?

# 512
Аз само веднъж съм ходила при нея, понеже почти си съдрах една бенка без да искам. Направи ми впечатление, че часове се запазват през 5 или 10мин, малко важна го раздава и направи коментар от сорта на как хората с направления едва ли не били много нахални-хем идвали на безплатен преглед, хем имали претенции Wink

# 513
  • град-държава
Аз съм доволна от Паздерова. ✌

# 514
  • Бургас
Къде точно е кабинетът на Галина Иванова?
На сайта на Паздерова гледам, че също пише, че прави проби за алергия - някой правил ли е при нея, отзиви?

В първа поликлиника на последния етаж е на др Иванова . Аз съм си правила проби за упойка преди стоматологична операция- доволна съм.

# 515
  • Бургас
Някой лекувал ли се е (или негов близък) от остеопороза при Екатерина Господинова? Може и на лични, благодаря! 

# 516
За алерголога - аз съм асматичка цял живот .. В Бургас имаше наистина добра лекарка Чинчева - от 20тина години работи в специализирана клиника в Истанбул за наше съжаление.При Иванова отивам преди повече от 15год с асматичен пристъп- не можеща да дишам и тя дори един нофилин не ми даде..Затова ви препоръчах Димова от Пловдив - но работи с възрастни..За дете - на моя колежка внучето също го лекуваха в Пловдив /даже чрез нея намерих координатите на Димова/ и бяха много доволни - не мога да дам координати-потърсете или там или в София /Институт по заразни и паразитологични болести/- там тестват и определят към какво всъщност си алергичен и определят най- подходящото лечение
ПП проби за упойка защо при алерголог? Аз редовно правя такива проби/вкл и към антибиотици / но при лекуващия лекар...

# 517
Може ли повече информация за Димова?
Ако трябва, на лично съобщение

# 518
За д-р Хрусанов съм чувала много добри отзиви, наистина е внимателен, НО ....
Преди години изтърва рак 2 степен в гърдата на братовчедка ми, а сега нещо подобно се случи и с майка ми.
За образование което напипва, притеснява я и му носи ехографско изображение казва, че няма нищо обезпокоително, да забрави за него и да не предприема нищо. След взета иглена биопсия /в София от специалист образна диагностика кадър на онкологията/ констатацията е, че вероятно се касае за карцином, но поради малкото количество на материала не могат да определят със сигурност и смятат, че е наложително да се оперира докато е малко.
Д-р Ангелов - онколог и хирург й беше казал че е по-добре да се оперира, защото се съмнява че може да създава проблем, но майка ми не се престраши за операция и затова отиде при д-р Хрусанов, а заради противоположните им мнения стигнахме до София.

Здравейте , бихте ли споделили , къде в София и точно от кой специалист сте останали доволни?

# 519
в темата за мамолозите в София съм писала много за моите проблеми с гърдите - dani_pd прочети там . Относно Хрусанов -когато започнаха проблемите ми с гърдите отидох при него -да, излекуваме /имах силно възпалена гнойна киста/ и каква бе изненадата ми като отидох на контролен преглед -направление за операция познай с каква диагноза.....направо изпаднах в амок -не ме питай как съм успяла да вляза при проф. Гаврилов който се изсмя и ми изписа Геритамин /вит А+ вит. Е/ и ме излекува... За съжаление като всяка раждала жена имам кистозна мастопатия... е при мен дойде ли пролет и като почнат възпаленията ....За съжаление не можах да намеря читав лекар мамолог в Бургас а при Гаврилов- той е нац. консултант  се влиза изключително трудно/3-6мес чакане с час / затова се преорентирах към мамолог във ВМА- там ходя при Кесов/веднъж и при Байчев/ сигурно от 6-7 год - така че ето тези лекари които на мен са ми помогнали

# 520
  • град-държава
Аз бях на профилактичен преглед след кърмене при д-р Гяуров, но той е хирург онколог. Преглежда в трета поликлиника. Доволна съм, но и оплаквания не съм имала. Не съм имала проблеми и по време на самото кърмене - запушвания и т.н.
Прегледа ме и ме изпрати на ехограф. Също така е компетентен по въпросите свързани с кърмене.

# 521
  • Бургас
Много пъти е коментирано, но да питам отново, ако случайно се е появил някой нов, който не знам: добър гастроентеролог?
Знам за Атанасова, Йорданов, Попова, Андронов... Други? Гостуващи някакви?

# 522
  • Бургас
От изброените доволна ли си от някой? Една позната се оправи след лечение при Йорданов, но друга изобщо не е доволна..

# 523
Аз бях на профилактичен преглед след кърмене при д-р Гяуров, но той е хирург онколог. Преглежда в трета поликлиника. Доволна съм, но и оплаквания не съм имала. Не съм имала проблеми и по време на самото кърмене - запушвания и т.н.
Прегледа ме и ме изпрати на ехограф. Също така е компетентен по въпросите свързани с кърмене.
аз също съм ходила при него- внимателен е и естествено като всеки хирург настоя за операция-която слава богу отпадна като лечение.Малко ме изненада с коментара да кърменето-доколкото знам е коремен хирург- може  нова специализация да е придобил .. аз когато ходих при него преглеждаше и в Св София.Както писах по горе, на мен не ми помогнаха бургаски лекари.Относно ехографските прегледи аз лично ходя при Ясен Грънчаров/шеф е на отделението в онкологията, но преглежда и в Св София/защото до момента единствено неговите заключения се потвърждават и  в София

# 524
  • Бургас
Много пъти е коментирано, но да питам отново, ако случайно се е появил някой нов, който не знам: добър гастроентеролог?
Знам за Атанасова, Йорданов, Попова, Андронов... Други? Гостуващи някакви?

Здравей,
гостуващ в бургасмед др.Сираков от Стара Загора, аз ходих при него много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт