Лекари в БУРГАС

• 229 519
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Последно ходих при Паздерова по препоръка оттук и останах доволна. Имаше преди мен малка пациентка, момиченце на 2.5г, само с мазане са премахнали хемангиом на лицето. Това ме впечатли, понеже и дъщеря ми има хемангиоми по тялото, и досега всички казваха да не правим нищо, че сами ще се смалят, така и става.
Аз бих завела дъщеря си или при нея, или  в София.

# 601
Здравейте.
Мъжа ми е с бъбречна криза,днес ходи при Миринчев.Видял е,че бъбрека е запушен.Утре ще ходи на рентген,но на този лекар ли да се довери за евентуално разбиване на камъка с лазер?Докато търсел кабинета му,нищо добро не чул за него,а знаете какви са мъжете  ooooh!

# 602
  • Бургас
В Бс няма голям избор, майка ми имаше проблеми наскоро, доволна е много и от Миринчев, и от жена му.

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 01:30 от Мон...

# 603
Супер,благодаря много  Heart Eyes

# 604
На майка ми ѝ престои операция за смяна на аортна клапа в Сити Клиник - Бургас. Моля Ви за мнение за болницата, както и за д-р Тодор Якимов- кардиохирург .

# 605
  • Burgas, Bulgaria
Момичета ,  къде да отида на ехограф ,  искам наистина някой дето ще огледа ,  не само да отчете дейност ?
Бъбрек ли е , жлъчка ли,  невралгия ли,   не знам ,  но не се издържа ,  4 -ти ден болки ...

# 606
  • Бургас
Аз лично, препоръчвам д-р Томов . В поликлиниката срещу хотел " Космос " . Може да отидеш на място и да изчакаш пред кабинета, но щом си с болки по-добре се обади и си запази час. Ако решиш, ще ти пратя телефона.

# 607
  • Бургас
Момичета ,  къде да отида на ехограф ,  искам наистина някой дето ще огледа ,  не само да отчете дейност ?
Бъбрек ли е , жлъчка ли,  невралгия ли,   не знам ,  но не се издържа ,  4 -ти ден болки ...

Грънчаров - Света София

# 608
Здравейте, със съмнение за апендицит съм но в окръжната болница вече за втори път ме разочароват с неадекватното си и небрежно отношение, може ли да ми препоръчате компетентен и човечен лекар?

# 609
  • в кукувиче гнездо
Здравейте, със съмнение за апендицит съм но в окръжната болница вече за втори път ме разочароват с неадекватното си и небрежно отношение, може ли да ми препоръчате компетентен и човечен лекар?
Виж ако е там Красимир Кенолов.

# 610
В окръжната болница ли работи? Майка ми преди време се оперира при него във Вива Клиник в Сл. бряг и остана доволна

# 611
  • в кукувиче гнездо
В окръжната болница ли работи? Майка ми преди време се оперира при него във Вива Клиник в Сл. бряг и остана доволна
В Окръжна болница операри мъжът ми. Много е добър.

# 612
  • Пловдив
Здравейте.
Мъжа ми е с бъбречна криза,днес ходи при Миринчев.Видял е,че бъбрека е запушен.Утре ще ходи на рентген,но на този лекар ли да се довери за евентуално разбиване на камъка с лазер?Докато търсел кабинета му,нищо добро не чул за него,а знаете какви са мъжете  ooooh!

Доктор Калоянов в Девата е отличен избор, спаси бъбрека на мъжа ми.

# 613
  • Бургас
Здравейте,
интересувам се от добър ревматолог в Бургас. Четох отзиви за д-р Казмин, като той не работи с НЗОК. Как протича прегледът всъщност? Прави ли се на място образна диагностика, да речем?

# 614
Препоръчайте ми добър ортопед.  HugИмам травма на ставата на безименния пръст, подута е и боли вече трета седмица. Няма да се размина без лекар.

Общи условия

Активация на акаунт