Лекари в БУРГАС

• 229 563
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
За Ламбов и сливиците - изобщо не беше негова идеята. Специалист в София установи с рентгенова снимка и кръвни изследвания, че и трите сливици са зле и са за вадене и се консултирах и с Ламбов. Той потвърди че има трета сливица и че с тези резултати от изследванията сливиците са проблемни, обаче ни остави ние да си решим и минаха месеци през които състоянието на детето ни доведе до решението да махнем третата. Докторът и дума не е казал да ни агитира за това.

И за Петкова - ходихме за силно главоболие при детето и изобщо не съм доволна. Като бонус към липсата на какъвто и да е опит да реши проблема на детето ми поиска 10 лв. /бяхме с направление по ЗК/ за да напише резултата от ЕКГ-то. Ако не бях платила щеше да ми даде само разпечатките с вълничките без да обясни какво значат. Дори не коментира, не обясни резултатите. Изписа някакви хомеопатични хапченца за 10 дни и когато попитах ако няма резултат да отидем ли за контролен преглед каза да не ходим. А хапченцата не помогнаха. И като цял държанието й към детето, за което бях обяснила че има диагноза в спектъра изобщо не беше добро.
Та извода е, че всеки трябва да си намери най-точния за него лекар.

# 481
Здравейте, момичета, излязоха ми едни лишеи първо по ръцете сега и по краката тръгнали. Препоръчайте дерматолог, от който сте доволни. Ходила съм при Йотова и Бянова, но искам да пробвам и някой друг.

# 482
   Моля, препоръчайте дерматолог, работещ по НЗОК.

# 483
  • Бургас
   Моля, препоръчайте дерматолог, работещ по НЗОК.

Д-р Йотова  Peace

# 484
Здравейте,
Препоръчайте ми личен лекар в район Зорница,Славейков или Изгрев - да има нормално отношение към пациенти и дава направления повече от 1 път годишно

# 485
в отделение по ревматология  на Окръжна болница-Бургас,неоткрита диагноза на майка ми ,лечение след което влошено състояние,кръвоизлив в стомаха след взимане на предписаните лекарства и след оплакванията  и бе отпратена,защото не е за там

# 486
Препоръчайте ми добър алерголог, от който сте доволни.  Peace

# 487
  • Бургас
има ли в Бургас добър дерматолог-онколог или да се ходи в София, става въпрос  за премахване на голяма бенка

# 488
Аз да попитам за хематолог?

# 489
  • Бургас
При др Лалева /хематолог / ходих аз, Поли. Добър специалист е, но зависи за какво ти трябва.

# 490
За д-р Колев, хематолог, съм чувала хубави отзиви.
И аз за алерголог да попитам..

# 491
Бих искала да си направя консултация относно Б12., изследван ми е последно във 2ри месец и беше 332.

# 492
  • Бургас
Бих искала да си направя консултация относно Б12., изследван ми е последно във 2ри месец и беше 332.
За това няма смисъл да ходиш при нея.

# 493
# 494
Защо да няма смисъл да ходи при Лалева?
То варианти много няма.Другия е Костов в Окръжна.

Общи условия

Активация на акаунт