Лекари в БУРГАС

• 229 558
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,
интересувам се от добър ревматолог в Бургас. Четох отзиви за д-р Казмин, като той не работи с НЗОК. Как протича прегледът всъщност? Прави ли се на място образна диагностика, да речем?
[/quote
д-р Господинова. Има сайт с координати. Работи със здравна каса. Имам личен опит и съм доволен. ]

От 10 години обикалям по ревматолози, в Бургас читав такъв няма. Но зависи за какво заболяване търсите. Аз съм с лупус.

# 631
Здравейте, някой знае ли как мога да се свържа с д-р Кирил Йорданов, гастроентеролог? Днес пробвах 4 телефона от интернет, успех - нула.

# 632
  • Бургас
056823681 Преди н.г. се свързахме на този тел. с Йорданов. Отговаря вечер, след 19ч.

# 633
056823681 Преди н.г. се свързахме на този тел. с Йорданов. Отговаря вечер, след 19ч.

Много ти благодаря!  bouquet

# 634
Здравейте, моля насочете ме към добър дерматолог.
При Бянова и Йотова съм била, ако може без тях.
Чух добри отзиви за Кенолова, имате ли впечатления?

# 635
  • град-държава
Аз съм доволна от д-р Паздерова, включително и за детето. ✌

# 636
Аз водя и двете си деца при Кенолова! Големият заведох за първи път на една година, малкият на 3 месеца! Винаги адекватно се справя с проблемните им кожи✌️Вече не работи със ЗК!

# 637
Благодаря ви, момичета Simple Smile Вече запазих час при Кенолова, дано ми постави адекватно лечение.

# 638
Здравейте.Търся лекар,който провежда терапия за овладяване на гнева или нещо подобно.Психолог,психотерапевт...Не знам какъв да търся.  ooooh!

# 639
  • град-държава
Илиана Александрова -клиничен психолог. Кабинетът се намира до стария съд. Контакти трябва да има в нета.

# 640
Илиана Александрова -клиничен психолог. Кабинетът се намира до стария съд. Контакти трябва да има в нета.
Супер,много благодаря  bouquet

# 641
  • Burgas, Bulgaria
Дайте акъл в коя неврология да отивам
мисля ,  че преди малко направих дискова херния ,  имам операция преди  много години ,  не мога да стоя права , седнала ,  като лежа и рева направо ,  двата ми крака изтръпнаха ,  не мога да ги вдигна ,  направо  ужасно боли ...

# 642
  • Бургас
Мадам Тиква,съвет немога да ти дам,но ти пожелавам бързо оздравяване!

# 643
Момичета,сега пък детски зъболекар търся.Дъщеря ми е на 3 години и със сигурност няма да иска да седне дори за преглед Sad

# 644
  • Across the Multiverse
Караджов ги занимава много преди да седнат, дава им да пипат разни атрибути, разказва им за Чук и Пук и им пуска филмчета на един екран над стола. Но пак си трябва търпение де.

Общи условия

Активация на акаунт